کد خبر: ۷۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰- 27 January 2021
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

همه وظیفه دارند نسل جدید را با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی آشنا کنند/ رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی دستاوردهای انقلاب را به مردم بگویند

دبیر شورای نگهبان از رسانه‌ها و رسانه ملی خواست که در دهه فجر انقلاب اسلامی، دستاورد‌های انقلاب و خدمات ۴۲ ساله‌ی انقلاب اسلامی را به مردم یادآوری کنند.
همه وظیفه دارند نسل جدید را با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی آشنا کنند/ رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی دستاوردهای انقلاب را به مردم بگویند
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹) در جلسه این شورا ضمن اشاره به نزدیک شدن به ایام الله دهه فجر گفت: در این ایام اتفاقاتی نظیر فرمان امام (ره) برای شکستن حکومت نظامی، بازگشت ایشان به کشور پس از ۱۵ سال تبعید و سقوط رژیم منحوس پهلوی در ۲۲ بهمن که لیله القدر انقلاب بود، صورت گرفت.
 
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مسیر جدیدی پیش روی مسلمانان جهان قرار داد، تصریح کرد: همه باید خدا را بابت انقلاب اسلامی شاکر باشیم؛ چرا که امروز انقلاب اسلامی و تفکر انقلاب اسلامی مقابل تمام زورگویان عالم ایستاده و با افتخار در این مسیر می‌درخشد.

دبیر شورای نگهبان از رسانه‌ها و رسانه ملی خواست که در دهه فجر انقلاب اسلامی، دستاورد‌های انقلاب و خدمات ۴۲ ساله‌ی انقلاب اسلامی را به مردم یادآوری کنند.

آیت‌الله جنتی ادامه داد: از ابتدای انقلاب تاکنون، ایران اسلامی بحران‌های زیادی را به خود دیده، ولی در تمام این ادوار و فتنه‌های گوناگونی که دشمنان برای این مردم و این کشور رقم زدند، ملت ایران با هوشیاری پشت سر امامین انقلاب حرکت کردند و با سلامت کامل از این فتنه‌ها عبور کردند، لذا باید همچنان مراقب باشیم تا انقلاب اسلامی ضربه نخورد.

وی تأکید کرد: مردم زحمت زیادی برای حفظ این انقلاب ارزشمند کشیده‌اند و در حال حاضر که دچار مشکلات اقتصادی زیادی هستند، وظیفه مسئولان است تا هرچه زودتر مشکلات مردم عزیز را حل کنند.

دبیر شورای نگهبان در ادامه با اشاره به آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی اضافه کرد: همه‌ی ما وظیفه داریم نسل‌های جدید را با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی آشنا کنیم و این وظیفه‌ای بسیار مهم برای نسل حاضر است.

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود، "دشمن‌شناسی" را وظیفه همه‌ی مردم دانست و گفت: باید "شیطان اکبر" را شناخته و در مسیر مقابله با آن گام برداریم؛ البته باید به این نکته هم توجه داشت که آمریکا، امروز دچار شکاف و نقار شده و حتی به ارزش‌های باطل خود نیز پایبند نیست.

ایشان در پایان خاطرنشان کرد: تعجب می‌کنم از کسانی که همچنان به آمریکای در حال سقوط دلخوش کرده‌اند و به این رژیم جنایتکاری که حاج قاسم عزیز ما را ناجوانمردانه به شهادت رساند، دل بسته‌اند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

ارائه آثار بین‌المللی پژوهشکده به نخبگان خارجی، موجب شکل‌گیری نگاهی جدید نسبت به نظام حقوقی ایران شده است

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر ««علیرضا شرفی‌منش» / دکتر طحان‌نظیف: دشمنان تلاش دارند با فتنه‌های گوناگون، عزم ملت ایران را در هم بشکنند

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند

الگو‌ها و شیوه‌های فعلی تربیتی و فرهنگی پاسخگوی پیچیدگی‌ها و شرایط نسل جدید نیستند

انقلاب اسلامی، ایران را از بردگی آمریکا نجات داد

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند