کد خبر: ۷۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۰- 27 January 2021
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

همه وظیفه دارند نسل جدید را با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی آشنا کنند/ رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی دستاوردهای انقلاب را به مردم بگویند

دبیر شورای نگهبان از رسانه‌ها و رسانه ملی خواست که در دهه فجر انقلاب اسلامی، دستاورد‌های انقلاب و خدمات ۴۲ ساله‌ی انقلاب اسلامی را به مردم یادآوری کنند.
همه وظیفه دارند نسل جدید را با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی آشنا کنند/ رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی دستاوردهای انقلاب را به مردم بگویند
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹) در جلسه این شورا ضمن اشاره به نزدیک شدن به ایام الله دهه فجر گفت: در این ایام اتفاقاتی نظیر فرمان امام (ره) برای شکستن حکومت نظامی، بازگشت ایشان به کشور پس از ۱۵ سال تبعید و سقوط رژیم منحوس پهلوی در ۲۲ بهمن که لیله القدر انقلاب بود، صورت گرفت.
 
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مسیر جدیدی پیش روی مسلمانان جهان قرار داد، تصریح کرد: همه باید خدا را بابت انقلاب اسلامی شاکر باشیم؛ چرا که امروز انقلاب اسلامی و تفکر انقلاب اسلامی مقابل تمام زورگویان عالم ایستاده و با افتخار در این مسیر می‌درخشد.

دبیر شورای نگهبان از رسانه‌ها و رسانه ملی خواست که در دهه فجر انقلاب اسلامی، دستاورد‌های انقلاب و خدمات ۴۲ ساله‌ی انقلاب اسلامی را به مردم یادآوری کنند.

آیت‌الله جنتی ادامه داد: از ابتدای انقلاب تاکنون، ایران اسلامی بحران‌های زیادی را به خود دیده، ولی در تمام این ادوار و فتنه‌های گوناگونی که دشمنان برای این مردم و این کشور رقم زدند، ملت ایران با هوشیاری پشت سر امامین انقلاب حرکت کردند و با سلامت کامل از این فتنه‌ها عبور کردند، لذا باید همچنان مراقب باشیم تا انقلاب اسلامی ضربه نخورد.

وی تأکید کرد: مردم زحمت زیادی برای حفظ این انقلاب ارزشمند کشیده‌اند و در حال حاضر که دچار مشکلات اقتصادی زیادی هستند، وظیفه مسئولان است تا هرچه زودتر مشکلات مردم عزیز را حل کنند.

دبیر شورای نگهبان در ادامه با اشاره به آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی اضافه کرد: همه‌ی ما وظیفه داریم نسل‌های جدید را با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی آشنا کنیم و این وظیفه‌ای بسیار مهم برای نسل حاضر است.

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود، "دشمن‌شناسی" را وظیفه همه‌ی مردم دانست و گفت: باید "شیطان اکبر" را شناخته و در مسیر مقابله با آن گام برداریم؛ البته باید به این نکته هم توجه داشت که آمریکا، امروز دچار شکاف و نقار شده و حتی به ارزش‌های باطل خود نیز پایبند نیست.

ایشان در پایان خاطرنشان کرد: تعجب می‌کنم از کسانی که همچنان به آمریکای در حال سقوط دلخوش کرده‌اند و به این رژیم جنایتکاری که حاج قاسم عزیز ما را ناجوانمردانه به شهادت رساند، دل بسته‌اند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فیلم کامل نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

دشمنان در پی تجزیه کشور‌های اسلامی و غارت منابع ملت‌ها هستند

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است