کد خبر: ۷۴۳۲
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۵- 04 January 2021
آیت الله خاتمی:

آیت الله مصباح یزدی گفتار، رفتار، قلم و قدمش برای خداوند بود

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: رهبر انقلاب، آیت الله مصباح یزدی را عالم ربانی نامیده اند و عالم ربانی یعنی عالمی که گفتار، رفتار، قلم و قدمش برای خداوند است.

آیت الله مصباح یزدی گفتار، رفتار، قلم و قدمش برای خداوند بود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان آیت الله سید احمد خاتمی عضو فقهای شورای نگهبان در حاشیه مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر علامه مصباح یزدی در گفت‌وگو با خبرگزاری رسا، درباره شخصیت این عالم برجسته گفت: بهترین سخنی که در تبیین شخصیت آیت الله مصباح یزدی گفته شده، پیام مقام معظم رهبری است؛ رهبری ایشان را عالم ربانی نامیده اند و عالم ربانی یعنی عالمی که گفتار، رفتار، قلم و قدمش برای خداوند است.

وی با اشاره به روایتی از حضرت عیسی(ع) «من یذکرکم الله رؤیتک» اظهار داشت: هر وقت که ایشان را می دیدیم، دیدن ایشان ما را به یاد خدا می انداخت.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه علامه مصباح یزدی یک «فقیه» بود، ابراز داشت: مقام فقاهت مقام بلندی است و ایشان فقه را از مکتب حضرت آیت الله بروجردی، امام خمینی(ره) و طی 15 سال از محضر حضرت آیت الله بهجت(ره) آموخته بودند.

وی «حکمت» را از دیگر شاخصه های برجسته آیت الله مصباح یزدی برشمرد و گفت: ایشان یک فیلسوف متأله و از ارکان حکمت در حوزه علمیه قم بودند و همواره در زمینه پرورش شاگردان برجسته در فلسفه و حکمت الهی تلاش می کردند.

آیت الله خاتمی، آیت الله مصباح یزدی را فقیهی مجاهد خواند و مطرح کرد: ایشان درد دین داشتند و مصداق بارز آیه شریفه «يُجاهِدونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَلا يَخافونَ لَومَةَ لائِمٍ» بودند؛ ایشان در راه دین سخن می گفت، مسافرت می رفت، کتاب می نوشت و از هیچکس در این مسیر بیم و باکی نداشت.

عضو فقهای شورای نگهبان در پایان با تأکید بر ضرورت ادامه یافتن مسیر علامه مصباح یزدی عنوان کرد: به فضل خدا کارهای فرهنگی برجسته برای تبیین ابعاد شخصیتی این فقیه بزرگ صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پالایش نفس و رسیدن به لقاءالله با بهره‌برداری از ضیافت الهی

انتخابات، تجلی عملی جایگاه مردم در جمهوری اسلامی‌

انتشار کتاب «رهبری و قانون اساسی»؛ نگاهی جامع به مبانی و صلاحیت‌ها

کتاب «قوه مقننه و قانون اساسی» منتشر شد

فیلم|آخرین نشست خبری دکتر طحان‌نظیف در سال ۱۴۰۳

دکتر طحان‌نظیف: تمامی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه بودجه به جز یک مورد اصرار شده برطرف شد/ تصمیم نهایی در مورد مصوبه تعطیلی یک روز با مجمع تشخیص مصلحت نظام است/ تایید ۵ معاهده و موافقتنامه با کشور‌های خارجی/ ۶۱ مصوبه مجلس در سال ۱۴۰۳ بررسی شد

گزارش تصویری آخرین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۳

طرح استفساریه قانون منع فروش و واگذاری اراضی فاقد کاربری مسکونی برای امر مسکن به شرکتهای تعاونی مسکن و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی تایید شد

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

واکنش آیت الله اعرافی به کشتار مردم بیگناه سوریه توسط گروه‌های مسلح تحریر الشام

پربازدید ها

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

آمریکا صلاحیت مذاکره ندارد؛ از رفتار ترامپ با زلنسکی عبرت بگیریم

کاشت چند اصله نهال توسط اعضای شورای نگهبان به‌مناسبت روز درختکاری

گزارش تصویری کاشت چند اصله نهال توسط اعضای شورای نگهبان

تایید طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

طرح ساماندهی وضعیت حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی تایید شد

کتاب «قوه مجریه و قانون اساسی» منتشر شد

فروش ویژه نوروزی انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با ۱۵٪ تخفیف

مروری بر ابهامات و اشکالات شورای نگهبان به جداول بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ اسفند ۱۴۰۳