کد خبر: ۷۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۸- 31 December 2020
سخنگوی شورای نگهبان:

مردم منطقه پشتیبان راه و مکتب شهید سلیمانی هستند/ خدمات حاج قاسم هنوز ناشناخته است

دکتر کدخدایی گفت: شهادت سردار سلیمانی نشان داد همه مردم نه تنها مردم ایران بلکه مردم منطقه از راه و مکتب شهید سلیمانی پشتیبانی می کنند.

مردم منطقه پشتیبان راه و مکتب شهید سلیمانی هستند/ خدمات حاج قاسم هنوز ناشناخته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از رادیو مقاومت، دکتر «عباسعلی کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان که مهمان برنامه «عصر مقاومت» بود، طی سخنانی گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی یک فرد تنها نبود که نگاه شخصی نسبت به مسائل داشته باشد. او انسانی صلح طلب بود که دغدغه آرامش مردم را داشت و در هر جا که لازم بود حضور پیدا می کرد و فرقی نداشت در میان سیل زدگان باشد یا جنگ تحمیلی یا در منطقه که گرفتار جنایت های تروریست ها شده بود.

وی ادامه داد: ایشان برای ایجاد امنیت و آرامش و جلوگیری از تعرض به جان و مال و ناموس مردم تلاش می کرد و در آخر نیز جان عزیزش را در این راه هم فدا کرد و درود بر این مرد خدا و سردار دلها و مرد مقاومت و مرد میدان که همه ما کم و بیش با ایشان آشنا هستیم.

دکتر کدخدایی عنوان داشت: اگرچه خدمات ایشان آنقدر زیاد و ناشناخته است که سالها طول می کشد که حتی دوست داران این مرد خدا با خدمات و ایثارگری هایشان آشنا شوند. طبیعتا در جبهه اسلام و مردمی و مقاومتی که الان هستیم و در مقابل کفر و ستمی که هست نیازمند چنین مردمانی هستیم که بتوانند با ایثار و فداکاری در مقابل ظلم و ستم ایستادگی کنند.

وی افزود: خیلی وقت است که دشمنان تلاش می کنند این فکر و نگاه را از مردم ما بگیرند. مردمی که در بیش از ۴۰ سال در مقابل طاغوت، صدام ملعون و ظلمی که آمریکا به آنها داشته مقاومت کرده است. طبیعتا شخصیت شهید سلیمانی شخصیتی بود که مکتبی را رقم زد و ایشان در منطقه مکتبی ایجاد کرد که این مکتب به دنبال ایجاد آرامش و صلح هست اگرچه دشمنان نتوانستند این موفقیت ها را ببینند.

سخنگوی شورای نگهبان، ادامه داد: به نظر می رسد که در منطقه هزاران فرد شبیه به ایشان هستند و از مکتب ایشان آموزش دیده و سیراب شدند و راه مقاومت و مقابله با ستم را ادامه خواهند داد. اگر حتی از نگاه حقوقی صرفا نگاه کنیم شهادت حاج قاسم در واقع اقدامی تروریستی و جنایت کارانه توسط رژیم آمریکا بود و افکار عمومی دنیا را به این نکته جلب کرد که آمریکا نمی خواهد در منطقه صلح و آرامش باشد و می خواهد همچنان از تفرقه و ظلم و ستمی که می کند، از منطقه بهره ببرد و می خواهد با کسانی که با تکفیری ها و تروریستی ها مقابله می کنند، به مقابله برخیزد.

دکتر کدخدایی عنوان داشت: آمریکا اگر در رفتار و گفتارش صداقت داشت باید می دید در منطقه چه کسانی در مقابل تروریست ها قد علم کردند. چرا آمریکا و دولت هایی که با او همراه بودند، در مقابله با تروریست ها هیچ اقدام موثری انجام ندادند و شهید سلیمانی که در مقابل این تروریست ها بود را ترور کردند؟ و این معلوم می کند که خود این تروریست ها هم دست پرورده رژیم آمریکا و مقامات آمریکا بودند و عامدانه این اقدامات تروریستی و گروه های تروریستی را در منطقه ایجاد کرده تا منافعشان را تامین کنند.البته شهادت سردار نشان داد همه مردم نه تنها مردم ایران بلکه مردم منطقه از راه و مکتب شهید سلیمانی پشتیبانی می کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (علیه‌السلام)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

پاپ فرانسیس تلاش‌های ارزنده‌ای در جهت تقویت روابط میان ادیان الهی بویژه اسلام و مسیحیت داشت

وجه نظریه‌پردازی و اندیشمندی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پنهان مانده است

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

پربازدید ها

کمیته تطبیق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی با شرع تشکیل شود

مفهوم آزادی در جمهوری اسلامی از دیدگاه آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

ملت ایران تسلیم زور و ذلت نمی‌شود / کشور نباید در برابر مذاکره دو قطبی شود

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: ۵ لایحه و موافقتنامه بین‌المللی تایید و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای کشور دارای اساسنامه شد/ «سرمایه‌گذاری برای تولید» مبتنی بر اصول متعدد قانون اساسی است

در مذاکرات به غیرخدا دل نبندیم/ ایران تحمیل پذیر و تسلیم پذیر نیست

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

هویت طلبگی، گوهر اصلی طلبه است / حوزه علمیه تهران دارای ویژگی منحصر به فردی است

فیلم|اولین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۴