کد خبر: ۷۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰- 30 December 2020
آیت‌الله جنتی در جلسه شورای نگهبان:

امیدواریم در راه شهید سلیمانی ثابت قدم باشیم/ فتنه سال ۸۸ از ۱۰ سال قبل طراحی شده بود

دبیر شورای نگهبان گفت: آمریکایی‌ها ۱۰ سال پیش از فتنه سال ۸۸ برای براندازی نظام اسلامی برنامه‌ریزی کرده بودند که البته با خلق حماسه ۹ دی، طرح‌های آنان ناکام ماند.

امیداوریم در راه شهید سلیمانی ثابت قدم باشیم / فتنه ۸۸ از ۱۰ قبل طراحی شده بود

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، 10 دی 1399) در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا با عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت صدیقه کبری سلام‌الله علیها گفت: حضرت زهرا (س) آن شخصیت والا و ارزشمند، چنان مظلومانه به شهادت رسیدند که هرچقدر برای ایشان عزاداری کنیم، شاید حق مطلب را ادا نکرده باشیم.

ایشان افزود: وقتی به تاریخ زندگی انبیاء و اولیاء الهی نگاه می‌کنیم، چنین ظلمی که در حق حضرت زهرا و آل پیغمبر سلام‌الله علیهم اجمعین شد، سابقه نداشته است. طواغیتی که چنین جنایتی را علیه حضرت زهرا(س) انجام دادند در زمان پیامبر جرأت نداشتند و با رحلت ایشان هر کاری خواستند علیه آل پیامبر علیهم‌السلام انجام دادند.

آیت‌الله جنتی در ادامه سخنان خود به ایام سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: حدود یکسال از آسمانی شدن این شهید عزیز توسط دولت جنایتکار آمریکا گذشت؛ سرداری که یک عمر بی سر و صدا و خالصانه و با مجاهدت، آمریکا و اذنابش را در منطقه زمین‌گیر کرد و نهایتاً خداوند پاداش شهادت در راهش را نصیب او کرد.

ایشان با بیان اینکه راه حاج قاسم توسط یاران و شاگردان او ادامه دارد، تصریح کرد: سردار سلیمانی راه را درست تشخیص داده بود که امیدواریم خداوند متعال نیز ما را در راه این شهید بزرگوار، ثابت قدم نگه دارد.

دبیر شورای نگهبان در بخش سوم سخنان خود، 9 دی ماه را یوم‌الله خواند و در تشریح علل شکل‌گیری این پدیده مهم خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها 10 سال پیش از فتنه سال 88 برای براندازی نظام اسلامی برنامه‌ریزی کرده بودند که البته با نصرت الهی، با رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری مردم، حماسه 9 دی خلق شد و طرح‌های دشمنان ناکام ماند.

ایشان مسئولان دولت، مجلس و سایر دستگاه‌های نظام را به خدمت هرچه بیشتر به مردم توصیه و تأکید کرد: خداوند به مردم ما خیر بدهد که با هوشیاری همه توطئه دشمنان را نقش بر آب کردند و در این 40 سال همواره پشتیبان نظام و رهبری بوده‌اند؛ بنابراین هرچه می‌توانیم باید به این مردم خدمت کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه/ هر کس بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند