کد خبر: ۷۳۹۷
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۱- 28 December 2020

بیانیه مجلس خبرگان رهبری در آستانه حماسه ۹ دی

مجلس خبرگان رهبری با صدور پیامی، حماسه ۹ دی سال ۸۸ را یکی از باشکوه‌ترین صحنه‌های خروش دینی و بصیرت عاشورایی مردم ایران اسلامی دانست که برای همیشه در تاریخ این سرزمین جاودان خواهد ماند.

بیانیه مجلس خبرگان رهبری در آستانه حماسه ۹ دی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، به مناسبت حماسه 9 دی، بیانیه‌ای به امضاء آیت الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری صادر شده که متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

(وَ ذَکِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ في ذلِکَ َلآياتٍ لِکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍ)

انقلاب اسلامی ایران، از شروع نهضت بنیانگذار کبیر آن امام خمینی(ره)، سرشار از مجاهدت‌ها، پایداری ها، جوانمردی مردمی است که همواره تا پای جان در برابر دشمنی های مستکبرین عالم و خیانت های مزدوران و برخی خودفروختگان داخلی از حریم اسلام، ولایت فقیه، رهبری عظیم‌الشان و جمهوری اسلامی، دفاع کرده و خواهند کرد.

اینک که 11 سال از خلق حماسه 9 دی توسط مردم با بصیرت و انقلابی ایران اسلامی در برابر استکبار و فتنه گران داخلی می‌گذرد، تاریخ گواهی می‌دهد که این حماسه خروشان، یکی از باشکوه ترین صحنه های غیرت دینی و بصیرت عاشورایی مردم آگاه و زمان شناس ایران اسلامی در دفاع از ساحت سیدالشهداء(ع)، عزاداران حسینی، نظام اسلامی و ولایت فقیه در مقابل اصحاب فتنه و هتاکان به حریم خاندان عصمت و طهارت و اصل ولایت فقیه بود و برای همیشه در تاریخ این سرزمین جاودان خواهد ماند.

فتنه‌گران در سال 88 با ادعای تقلب در انتخابات، در صدد نفی آراء 40 میلیونی مردم در انتخابات برآمدند و با این بهانه مدتها کشور را به آشوب و هرج و مرج کشاندند. آنها اگر چه با تکیه بر اوهام، زیانهایی را بر این کشور شهیدپرور و نظام مردمسالار دینی وارد ساختند، اما از این نکته غافل بودند که مردم ما بیدارند و به فرموده رهبر معظم انقلاب "مردم ما در مقابله‌ با فتنه، خودشان به پا خاستند و نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنه‌گران زدند. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانه‌ این است که این مردم بیدارند، هشیارند".

مجلس خبرگان رهبری در آستانه یازدهمین سالگرد حماسه 9دی، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت ام ابیها فاطمه زهرا "سلام الله علیها" با پاسداشت خروش عظیم ملت بصیر و فهیم ایران در 9 دی 88 و محکوم نمودن اعمال منافقانه فتنه‌گران و حامیان داخلی و خارجی آنان که همچنان نیز در اشکال جدید و توسط مهره های "خودفروخته" و "ساده لوح" که هر روز از آستین مستکبران و با پناه بردن به دامان دشمنان، خودنمایی کرده و با فتنه گری علیه ساحت مرجعیت، ولایت فقیه و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای "مدظله العالی" مواضعی خصمانه اتخاذ می‌کنند اعلام می‌دارد عوامل فتنه‌گر، در پیشگاه ملت شریف ایران اسلامی نه تنها جایگاهی ندارند، بلکه آه خانواده شهداء دامان آنان را خواهد گرفت و در پیشگاه دادگاه عدل الهی باید پاسخگوی اقدامات خیانکارانه خویش باشند.

احمد جنتی

رئیس مجلس خبرگان رهبری

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی‌ و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

خشیت الهی، رمز فهم عمیق دین در سیره علمی و عملی مرحوم میرزای نائینی بود

احیای آثار بزرگان، هدایتگر حوزه‌های‌علمیه و الهام بخش نسل جوان است

هدف ما تبدیل انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به مرجع بین‌المللی نشر در حوزه حقوق اساسی است

جوانی، سلامت و نشاط از بزرگ‌ترین سرمایه‌های الهی است

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴