کد خبر: ۷۳۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰- 23 December 2020

اظهار تأسف آیت‌الله جنتی از اظهارات حاشیه‌ساز رئیس جمهور/ دولت در راستای رفع گرانی و تورم بکوشد

دبیر شورای نگهبان گفت: من در تعجبم چرا در این شرایط که به دلیل سوء تدبیری‌های برخی مسئولان، مردم با مشکلاتی همچون گرانی و تورم مواجهه هستند، آقای رئیس جمهور اظهارت خلاف قانون اساسی علیه شورای نگهبان مطرح می‌کنند.
اظهار تاسف آیت‌الله جنتی از اظهارات حاشیه‌ساز رئیس جمهور/ دولت در راستای رفع گرانی و تورم بکوشد
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۳ دی ۱۳۹۹) در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا با توصیه به همگان برای خواندن و عمل کردن به کتاب چهل حدیث امام خمینی (ره) گفت: اخیراً توفیق شد برای چندمین‌بار چهل حدیث امام خمینی را بخوانم و در آن تدقیق کنم. یکی از گناهان بزرگی که در این کتاب بحث شده و آثار و تبعات سنگینی دارد، غیبت‌کردن است.

ایشان با بیان اینکه در شرایط کنونی این گناه کبیره "نیمه رایج شده" افزود: طبق روایت اگر کسی مرتکب این گناه شود اعمال خوبش به فرد غیبت‌شونده می‌رود و اعمال شرّ غیبت‌شونده به فرد غیبت‌کننده منتقل می‌شود؛ از این‌رو همگان باید مراقب باشیم که آلوده به گناهان مختلف به ویژه غیبت نشویم.

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه متأسفانه در سخنان برخی از مسئولان همچنان بحث مذاکره با آمریکا دیده می‌شود، گفت: پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، اختلافات و شکاف‌های عمیق و قدیمی در این کشور روزبه‌روز افزایش پیدا کرده و موجب آبروریزی آنها شده؛ و علیرغم کینه‌توزی‌های سران رژیم آمریکا علیه مردم خوب کشورمان، عجیب است که عده‌ای همچنان بر طبل مذاکره با آمریکا که سراسر درگیر مشکلات خودش است، می‌زنند.

ایشان متذکر شد: همان‌طور که بارها رهبر معظم انقلاب فرمودند، علاج مشکلات کشور در توجه و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی است که امیدواریم مسئولان به جای نگاه به خارج کشور، به خود آمده و ظرفیت‌های عظیم داخلی را فعال کنند.

دبیر شورای نگهبان در بخش سوم سخنان خود با ابراز تأسف از اظهارات نادرست و حاشیه‌ساز رئیس‌جمهور درباره مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان تأکید کرد: من در تعجبم چرا در این شرایط که به دلیل سوء تدبیری‌های برخی مسئولان، مردم با مشکلاتی همچون گرانی و تورم مواجه هستند و همه باید جهت رفع آنها بکوشند، آقای رئیس‌جمهور اظهارت خلاف قانون اساسی علیه شورای نگهبان مطرح می‌کنند که اصلاً در شأن ایشان نبود.

ایشان تأکید کرد: شورای نگهبان بر اساس نص صریح قانون اساسی به وظایفی که بر عهده‌اش قرار گرفته که شامل تطبیق مصوبات با شرع مقدس و قانون اساسی، نظارت بر انتخابات و تفسیر قانون اساسی است، عمل می‌کند.

آیت‌الله جنتی در خاتمه سخنان خود ابراز امیدواری کرد که مسئولان آرامش کشور را بهم نزنند و به وظایف قانونی خود عمل کنند.‌

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

جنایت آمریکا در مراسم عروسی سیریک مصداق «جنایت جنگی» است / پاسخ پشیمان کننده به دشمن تا بازدارندگی کامل ادامه یابد

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در چهل و سومین نشست پایانی دوره اتحادیه دفتر تحکیم وحدت

دکتر طحان‌نظیف: تجارب ملت ایران در رویارویی با استکبار در تدوین قانون اساسی اثر داشت/ آرمان‌خواهی و امیدآفرینی نقش مهم دانشجویان در برهه کنونی است

گزارش تصویری بازدید دکتر طحان نظیف از نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۵

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه الکامپ و گفت‌و‌گو با کارآفرینان درخصوص قوانین حوزه تجارت الکترونیک

پنج عنصر اساسی نظریه وحدت در اندیشه انقلاب اسلامی / وحدت به معنای نادیده گرفتن تفاوت‌ها و حذف هویت‌های مذهبی نیست

نباید با طرح نگرانی از جنگ آینده‌ای تاریک برای مردم ترسیم کرد / وحدت و انسجام ضرورت امروز جهان اسلام است

بررسی وکالت در دعاوی دیوان عدالت اداری از منظر عضو شورای نگهبان

انتشار سه کتاب با محوریت نظرات استدلالی شورای نگهبان؛ تبیین مبانی فقهی و حقوقی قوانین مالیاتی، بودجه‌ای و خانواده

جامعه پزشکی سرمایه‌ای گران‌سنگ از دانش، مهارت و اخلاق حرفه‌ای است

پربازدید ها

بعثت مردم، جنبش تمدنی است

بررسی وکالت در دعاوی دیوان عدالت اداری از منظر عضو شورای نگهبان

انتشار سه کتاب با محوریت نظرات استدلالی شورای نگهبان؛ تبیین مبانی فقهی و حقوقی قوانین مالیاتی، بودجه‌ای و خانواده

امام شهید معمار تولید قدرت برای ایران بود / ملت پای انتقام خون رهبر شهید ایستاده است

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه الکامپ و گفت‌و‌گو با کارآفرینان درخصوص قوانین حوزه تجارت الکترونیک

نباید با طرح نگرانی از جنگ آینده‌ای تاریک برای مردم ترسیم کرد / وحدت و انسجام ضرورت امروز جهان اسلام است

انتشار کتاب «روایت اساسی (۳)»؛ بررسی تاریخچه مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام در حقوق اساسی ایران

دکتر طحان‌نظیف: تجارب ملت ایران در رویارویی با استکبار در تدوین قانون اساسی اثر داشت/ آرمان‌خواهی و امیدآفرینی نقش مهم دانشجویان در برهه کنونی است

گزارش تصویری بازدید دکتر طحان نظیف از نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۵

رهبر شهید انقلاب، فقه را مبنای اداره همه ساحت‌های جامعه می‌دانستند