کد خبر: ۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۸۶ - ۰۸:۴۴- 10 December 2007
‌آیت‌الله جنتی:

صلاحیت‌ کاندیداهای مجلس شورای اسلامی باید احراز شود

دبیرشورای نگهبان گفت: خداوند متعال این نظام مقدس را به وسیله بنده صالح خود حضرت امام خمینی(ره) و یارانش ایجاد کرد و ما باید بدانیم که برای حفظ یک نظام مقدس الهی تلاش می‌کنیم که ثمره خون شهداست و امیدواریم که این نظام به دولت حضرت صاحب‌الزمان(عج) متصل شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان آیت‌الله جنتی که در همایش مسوولان دفاتر نظارتی شورای نگهبان در استان‌ها سخن می‌گفت، با توصیه به در نظر گرفتن خداوند درهمه اعمال و رفتار گفت: در درجه اول باید کار ما رنگ خدایی و دینی داشته باشد و نه این که به کار خود فقط به عنوان یک شغل نگاه کنیم. 


دبیرشورای نگهبان گفت: اگر توانائی‌ها و صلاحیت‌های فردی برای تصدی یک مسئولیت احراز نشود؛ نمی‌توان او را برای تصدی مسئولیت تائید کرد.
وی با اشاره به شبهاتی که درباره نحوه رسیدگی به صلاحیت‌‌‌ نامزدها مطرح می‌شود، گفت: برخی مدعی می‌شوند "اصل بر برائت افراد است؛ مگر این که خلافش ثابت شود" طرح این بحث پشتوانه حقوقی صحیحی ندارد.
وی افزود: هنگام سپردن مسئولیت به افراد بحث از احراز صلاحیت مطرح می‌شود و «احراز صلاحیت» یعنی این که اثبات شود یک شخص صلاحیت اجرای یک مسئولیت را دارد.
وی در عین حال یادآور شد: البته ما باید با درایت و آرامش و حفظ اخلاق و متانت و رعایت قانون بهانه‌های بیهوده به دست این افراد ندهیم. مردم ما مردم بسیار آگاهی هستند و همیشه طرفدار حق و عدالت بوده‌اند و اگر بدانند کسی بر مبنای حق و عدالت کار می‌کند، نظرات او را قبول می‌کنند.
وی ضمن تاکید مجدد بر رعایت قانون در امر نظارت بر انتخابات افزود: این از فرمایش‌های مقام معظم رهبری بود که قانون به شکل کامل رعایت شود. مطمئن باشید اگر این اتفاق صورت بگیرد نتایج کاملا قابل دفاع خواهد بود و خداوند نیز به ما کمک خواهد کرد.
دبیر شورای نگهبان با حساس توصیف کردن انتخابات مجلس هشتم گفت: در همه انتخابات افراد به دنبال دستیابی به مناصب و در نهایت دستیابی به قدرت هستند. برخی از این افراد دستیابی به مناصب را برای انجام خدمات شایسته‌تری می‌خواهند اما برخی هم به دنبال مقاصدی هستند که قابل دفاع نیست.
رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات افزود: هیاتهای اجرائی در مرحله اول و هیات‌های نظارت و شورای نگهبان در مراحل بعدی وظیفه دارند مانع ورود افراد غیرصالح به مجلس شورای اسلامی شوند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

جبهه مقاومت معادلات منطقه را تغییر داده است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است