کد خبر: ۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۱:۰۸- 09 August 2006

پیشنهاد دکتر اسماعیلی برای تشکیل ارتش مشترک کشورهای اسلامی عربی

عضو حقوقدان شورای نگهبان خواستار محاکمه عاملان جنگ در لبنان و به خصوص در قانا شد و گفت: به منظور جلوگیری از تکرار این جنایت ها به سرعت عاملان جنگ در قانا باید محاکمه و به سزای اعمال خود برسند .

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر محسن اسماعیلی در میزگرد بررسی راهکارهای حمایت از کودکان لبنانی تاکید کرد : اسرائیل بی پرده و آشکارا تمامی موازین حقوق بین الملل که در عهدنامه های بین المللی مورد قبول واقع شده را نقض می کند و دست به جنایات فجیع می زند.
وی افزود : اسرائیل به عنوان رژیم جعلی که هیچ کدام از عناصر یک دولت را ندارد امروز به صورت آشکار اعلام می کند که بنا دارد زیرساختهای لبنان و مناطق مسکونی را هدف قرار دهد و در واقع دانسته و آگاهانه اقدام به نقض حقوق بین اللمل می کند .
دکتر اسماعیلی تصریح کرد : در صورتی که رژیم اسرائیل طی سال های گذشته جنایتی نیز نکرده بود تنها فاجعه قانا اکتفا می کند تا تمامی آزادیخواهان جهان برای نابودی این رژیم وارد عمل شوند.
وی اظهار داشت : جنایت های صورت گرفته در لبنان به طورحتم بدون حمایت و پشتیبانی های امریکا از اسرائیل امکانپذیر نبود و باید گفت این ننگ از پیشانی سازمان ملل پاک نخواهد شد که تحت تاثیر و فشار یک دولت زیاده خواه نتوانست آتش بس را تحقق بخشد .
عضو حقوقدان شورای نگهبان بر ناکارآمدی مدیران سازمان های بین المللی تاکید کرد و گفت : خوشبختانه قوانین و ساز و کارهای جهانی این توان را به سازمان های بین المللی داده تا مانع از فاجعه در لبنان شود اما خود باختگی و تحت تاثیر قرار گرفتن برخی مدیران باعث شده تا سازمان های بین المللی از این قدرت فوق العاده استفاده نکنند .
وی ادامه داد : مدیران سازمان های بین المللی باید بدانند امریکا در دنیا منفورترین دولت در سراسر کره زمین است و قصد دارند اعتبار این سازمان ها را از بین ببرد و این گونه وانمود می کنند که تصمیم گیردنده واحد در کره زمین هستند اما آمریکا باید بداند این یک خواب آشفته است که مردم دنیا و به خصوص حزب الله لبنان اجازه تعبیر آن را نمی دهند
دکتر اسماعیلی به پنج راهکار حقوقی در راستای حمایت از آوارگان و کودکان لبنان اشاره کرد و افزود : سازمان های بین المللی مسئول باید به سرعت در این زمینه فعال و از حوزه تماشاچی خارج شوند. عضو حقوقدانان شورای نگهبان همچنین بر نقش رسانه ها در افشای فجایع لبنان به خصوص در ارتباط با کودکان در سراسر دنیا تاکید کرد و گفت : در پیمان نامه حقوق کودک بر رسالت رسانه ها تاکید بسیار شده و رسانه ها باید با افشای وقایع در لبنان انحصار خبری را بشکنند و با پخش اخبار جوامع بشری را از عمق فاجعه در لبنان مطلع کنند .
وی همچنین خواستار تشکیل ارتش مشترک میان کشورهای اسلامی و عربی شد و خاطر نشان کرد : در صورتی که هیچ یک از راهکارهای قانونی ذکر شده به نتیجه نرسید باید ارتش مشترکی از کشورهای اسلامی و عربی برای دفاع از مردم ستمدیده لبنان تشکیل و به منطقه اعزام شوند.
دکتر اسماعیلی اظهار داشت : خواسته امریکا و برخی قدرت های بزرگ دنیا این است که ما را از سازمان های بین اللملی مایوس کنند در حالی که ما نباید چنین بهانه ای به دست آنان بدهیم.
وی در ارتباط با فرزند خواندگی کودکان لبنانی در ایران گفت : باید تلاش شود تا کودکان لبنانی در کشور خود مورد حمایت قرار گیرند .

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

ارائه آثار بین‌المللی پژوهشکده به نخبگان خارجی، موجب شکل‌گیری نگاهی جدید نسبت به نظام حقوقی ایران شده است

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند