کد خبر: ۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۱:۰۸- 09 August 2006

پیشنهاد دکتر اسماعیلی برای تشکیل ارتش مشترک کشورهای اسلامی عربی

عضو حقوقدان شورای نگهبان خواستار محاکمه عاملان جنگ در لبنان و به خصوص در قانا شد و گفت: به منظور جلوگیری از تکرار این جنایت ها به سرعت عاملان جنگ در قانا باید محاکمه و به سزای اعمال خود برسند .

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر محسن اسماعیلی در میزگرد بررسی راهکارهای حمایت از کودکان لبنانی تاکید کرد : اسرائیل بی پرده و آشکارا تمامی موازین حقوق بین الملل که در عهدنامه های بین المللی مورد قبول واقع شده را نقض می کند و دست به جنایات فجیع می زند.
وی افزود : اسرائیل به عنوان رژیم جعلی که هیچ کدام از عناصر یک دولت را ندارد امروز به صورت آشکار اعلام می کند که بنا دارد زیرساختهای لبنان و مناطق مسکونی را هدف قرار دهد و در واقع دانسته و آگاهانه اقدام به نقض حقوق بین اللمل می کند .
دکتر اسماعیلی تصریح کرد : در صورتی که رژیم اسرائیل طی سال های گذشته جنایتی نیز نکرده بود تنها فاجعه قانا اکتفا می کند تا تمامی آزادیخواهان جهان برای نابودی این رژیم وارد عمل شوند.
وی اظهار داشت : جنایت های صورت گرفته در لبنان به طورحتم بدون حمایت و پشتیبانی های امریکا از اسرائیل امکانپذیر نبود و باید گفت این ننگ از پیشانی سازمان ملل پاک نخواهد شد که تحت تاثیر و فشار یک دولت زیاده خواه نتوانست آتش بس را تحقق بخشد .
عضو حقوقدان شورای نگهبان بر ناکارآمدی مدیران سازمان های بین المللی تاکید کرد و گفت : خوشبختانه قوانین و ساز و کارهای جهانی این توان را به سازمان های بین المللی داده تا مانع از فاجعه در لبنان شود اما خود باختگی و تحت تاثیر قرار گرفتن برخی مدیران باعث شده تا سازمان های بین المللی از این قدرت فوق العاده استفاده نکنند .
وی ادامه داد : مدیران سازمان های بین المللی باید بدانند امریکا در دنیا منفورترین دولت در سراسر کره زمین است و قصد دارند اعتبار این سازمان ها را از بین ببرد و این گونه وانمود می کنند که تصمیم گیردنده واحد در کره زمین هستند اما آمریکا باید بداند این یک خواب آشفته است که مردم دنیا و به خصوص حزب الله لبنان اجازه تعبیر آن را نمی دهند
دکتر اسماعیلی به پنج راهکار حقوقی در راستای حمایت از آوارگان و کودکان لبنان اشاره کرد و افزود : سازمان های بین المللی مسئول باید به سرعت در این زمینه فعال و از حوزه تماشاچی خارج شوند. عضو حقوقدانان شورای نگهبان همچنین بر نقش رسانه ها در افشای فجایع لبنان به خصوص در ارتباط با کودکان در سراسر دنیا تاکید کرد و گفت : در پیمان نامه حقوق کودک بر رسالت رسانه ها تاکید بسیار شده و رسانه ها باید با افشای وقایع در لبنان انحصار خبری را بشکنند و با پخش اخبار جوامع بشری را از عمق فاجعه در لبنان مطلع کنند .
وی همچنین خواستار تشکیل ارتش مشترک میان کشورهای اسلامی و عربی شد و خاطر نشان کرد : در صورتی که هیچ یک از راهکارهای قانونی ذکر شده به نتیجه نرسید باید ارتش مشترکی از کشورهای اسلامی و عربی برای دفاع از مردم ستمدیده لبنان تشکیل و به منطقه اعزام شوند.
دکتر اسماعیلی اظهار داشت : خواسته امریکا و برخی قدرت های بزرگ دنیا این است که ما را از سازمان های بین اللملی مایوس کنند در حالی که ما نباید چنین بهانه ای به دست آنان بدهیم.
وی در ارتباط با فرزند خواندگی کودکان لبنانی در ایران گفت : باید تلاش شود تا کودکان لبنانی در کشور خود مورد حمایت قرار گیرند .

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

تجلیل دبیر شورای نگهبان از خدمات و تلاش‌های شهید رئیسی/حماسه‌های دفاع مقدس مظهر خودباوری جوانان است

عمل به الگوی مدیریتی شهید رئیسی نیاز امروز و فردای جامعه ماست

بررسی «طرح اصلاح جزء ۳ بند «ب» ماده ۱۰۶ قانون برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

لایحه سند الحاقی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی فرامرزی الحاقی به معاهده چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر تایید شد

طرح استفساریه جزء ۱۳ بند ب ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده تایید شد

پربازدید ها

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

تشکیل جمهوری اسلامی یکی از برکات حوزه علمیه قم است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

آقای سخنگو در نمایشگاه کتاب هم خواستار مطالعه قانون اساسی شد/ روایتی از گشت و گذار ۵ ساعته در غرفه‌ها؛ از حضور در یک رونمایی کتاب تا گفت‌و‌گو با مردم و رسانه‌ای‌ها

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب تهران

دکتر طحان‌نظیف از نمایشگاه «به گزارش تهران تایمز» بازدید کرد/ بازخوانی نقش آیت‌الله جنتی در ماندگاری یک روزنامه انگلیسی‌زبان

دکتر مولابیگی در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافت/ بازدید از غرفه‌ها و گفت‌و‌گو با ناشران و اهالی کتاب