کد خبر: ۷۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۸- 19 October 2020
روایت دکتر طحان نظیف از یک روز پرکار در مجلس؛

امیدوارم تردد‌های کارشناسی ما در مجلس باعث تردد کمتر مصوبات بین مجلس و شورای نگهبان شود

عضو حقوقدان شورای نگهبان نوشت: امیدوارم تردد‌های کارشناسی زیاد ما در مجلس باعث تردد کمتر مصوبات بین مجلس و شورای نگهبان شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در مطلبی با عنوان «روایت پارلمان- قسمت نوزدهم» در اینستاگرام خود نوشت:

دیروز یکشنبه ۲۸ مهرماه ۱۳۹۹، به مجلس رفتم. از طرف چهار کمیسیون تخصصی مجلس، دعوت به عمل آمده بود برای تبیین نظرات شورا در خصوص طرح‌ها و لوایحی که از طرف شورا به مجلس اعاده شده بودند و همچنین برای یافتن راهکار‌هایی جهت رفع اشکالات آنها. روز پرکاری در مجلس داشتیم چندین ساعت در کمیسیون‌های تخصصی مختلف.

ابتدا «کمیسیون بهداشت، درمان» در خصوص «طرح فهرست قوانین و مقررات نامعتبر در حوزه سلامت» حاضر شدم.

پس از آن برای رفع ایراد «طرح اصلاح قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی» در «کمیسیون کشاورزی» شرکت کردم.
 
امیدوارم تردد‌های کارشناسی ما در مجلس باعث تردد کمتر مصوبات بین مجلس و شورای نگهبان شود

سپس در «کمیسیون برنامه و بودجه» حضور پیدا کردم. در این کمیسیون، «طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش» در دستور کار بود و تنها ایراد باقیمانده این طرح، بحث اعمال مدرک دوم معلمان بود که به خاطر تامین بار مالی مورد اشکال شورا واقع شده بود.

در این ایام پیام‌های زیادی از معلمان و فرهنگیان عزیز به ما در شورای نگهبان رسید و همان گونه که قبلا هم عرض کرده بودم ایراد شورا در خصوص بار مالی مصوبات برای این است که وقتی مصوبه تبدیل به قانون شود، با مشکل عدم اجرا از سوی مجری به دلیل نداشتن اعتبار مواجه نشود؛ به هر حال مباحث مختلفی صورت گرفت امیدوارم با کمک دولت و مجلس، این اصلاحات به نحوی صورت گیرد که این خواسته این قشر فرهیخته و زحمتکش که وظیفه خطیر آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم و همچنین تربیت نسل فردا را برعهده دارند، برطرف شود. همچنین دستور دیگر در این کمیسیون، «طرح الحاق یک بند به تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور» موسوم به قیر بود که دو ابهام جزئی در مورد آن باقیمانده بود و کمیسیون در صدد رفع این ابهامات برآمد.

در نهایت نیز در «کمیسیون اقتصادی» حضور پیدا کردم. در این کمیسیون نیز «لایحه تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی» و همچنین «لایحه مبارزه با قاچاق کالا و ارز» در دستور کار بودند که با ارائه توضیحاتی مقرر شد پس از اصلاح و رای‌گیری در صحن، این موارد نیز مجددا برای اظهارنظر شورای نگهبان ارسال شوند.

شاید به لحاظ کاری دیروز کمی سنگین بود، اما امیدوارم ثمره آن برای مردم و نظام اسلامی مفید باشد و امیدوارتر به اینکه ان شاءالله تردد‌های کارشناسی زیاد ما در مجلس، باعث تردد کمتر مصوبات بین مجلس و شورای نگهبان شود و اراده قانون‌گذار بدون اینکه مغایرتی با شرع و قانون اساسی داشته باشد، سریع‌تر تبدیل به قانون شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت پیروزی‌های رزمندگان اسلام بر رژیم صهیونی و آمریکا

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود