کد خبر: ۷۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸- 29 July 2020

پیام آیت الله جنتی بمناسبت سالگرد ارتحال آیت الله مشکینی (ره)

رئیس مجلس خبرگان رهبری به مناسبت سیزدهمین سالگرد رحلت آیت الله مشکینی (ره) رئیس اسبق این مجلس، پیامی صادر کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، آیت الله جنتی به مناسبت سیزدهمین سالگرد رحلت آیت الله مشکینی (ره) پیامی صادر کرد.

متن پیام رئیس مجلس خبرگان رهبری به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مرحوم حضرت آیت اللّه مشکینی «رحمة الله علیه» بحق از چهره‌های انقلابی و شجاع دوران معاصر است که از همان سال‌های آغاز شکل گیری انقلاب اسلامی ایران در دهه چهل شمسی در کنار امام خمینی «قدس سره» بود و با همه توان از حریم اسلام و فقاهت و مرجعیت امام راحل (ره) جانانه دفاع کرد و از پیشگامان نهضت مقدس اسلامی به شمار می‌رفت که ضمن ارشاد و هدایت مردم، به روشنگری درباره ماهیت و اهداف پلید رژیم پهلوی پرداخت و در این راه، شکنجه‌ها، تهدیدها، مرارت‌ها و تبعید‌ها را با آغوش باز متحمل شد.

این فقیه پارسا و عالم ربّانی از جمله شخصیت‌های جامع و تأثیرگذاری بودند که عمر با برکت و زندگی نورانی خویش را صرف تربیت طلاب زبده و پرورش شاگردان مبرزی نمود که هر کدام منشأ آثار و برکات زیادی بوده و هستند. ایشان همچنین به عنوان یک اسوه اخلاق عملی برای ارادتمندان، همواره عامل تقویت روحیه عموم مردم و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و ترغیب آنان در دفاع از نظام، حریم اسلام و مملکت اسلامی بود.

زندگی زاهدانه آن مرحوم به گونه‌ای بود که مقام معظم رهبری «مدظله العالی» در پیام تسلیت خویش ایشان را این گونه توصیف فرمودند که «جایگاه رفیع او در نظام جمهوری اسلامی و ریاست مجلس خبرگان رهبری از آغاز تشکیل این مجلس که نشانه حرمت و مکانت او در چشم نخبگان و علمای بزرگ و اساتید مبرّز روحانی کشور است، هرگز نتوانست در تواضع و فروتنی او یا در زندگی زاهدانه و دامن پاک او کمترین خدشه‌ئی وارد آورد» عاش سعیداً و مات سعیداً.

مجلس خبرگان رهبری در آستانه سیزدهمین سالگرد عروج ملکوتی این اسوه اخلاق، تقوا و مجاهدت، ضمن تجلیل از مقام ستودنی و کم نظیر آیت الله مشکینی (ره) حشر ایشان با انبیاء و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و توفیق همگان را در درک سلوک سیاسی و معنوی آن مرحوم در پشتیبانی از نظام اسلامی و ولایت فقیه، مسئلت می‌نماید.

احمد جنتی
رئیس مجلس خبرگان رهبری
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

۳ عنصر حیاتی برای کارِ فرهنگی / پشت میز معامله با خدا حاضر باشیم

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده شهیده ناظر «حانیه نادری»

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

مجموعه رویه‌های شورای نگهبان منتشر شد

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

جلد دوم مجموعه «روایت اساسی» با عنوان «تاریخچه رهبری در حقوق اساسی ایران» منتشر شد

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

پربازدید ها

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ مهر ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد