کد خبر: ۶۹۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷- 26 July 2020
ویژه نامه " عماد ملت" – ۳۵

نماینده تهران: دبیر و اعضای شورای نگهبان با سعه صدر و شکیبایی پاسخگوی انتقادات هستند

احمد نادری گفت: دبیر و اعضای شورای نگهبان با توجه به حملات مداوم و طراحی شده علیه این نهاد همچنان با سعه صدر و شکیبایی پاسخگوی انتقادات هستند.
احمد نادری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان درباره عملکرد شورای نگهبان گفت: عملکرد شورای نگهبان از آغاز تأسیس این نهاد انقلابی بسیار موثر و دقیق بوده است به گونه‌ای که با نگاه حقوقی، فقهی و شرعی قوانین مصوب را مورد بررسی قرار می‌دهند و در صورت مغایرت این قوانین به مجلس برگردانده می‌شود و با توجه به عملکرد این نهاد از ابتدا تاکنون کیفیت این نظارت قابل قبول بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ترکیب فقها و حقوقدانان، این شورا را کارآمد کرده است قطعاً کیفیت نظارت این افراد هم قابل قبول است و همه صاحبنظران نیز به ضرورت این نهاد معترف هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر ریزبینی و دقت شورای نگهبان نبود چه بسا امروز با قوانینی مواجه بودیم که به ضرر مردم و انقلاب بود، خاطرنشان کرد: در برخی مقاطع بعضاً قوانینی در مجلس مصوب شده که نه تنها با شرع مقدس در تضاد بوده بلکه با اصل قانون اساسی هم تعارض داشته و اینجاست که ضرورت یک نهاد انقلابی برای پاسداری از قانون اساسی احساس می‌شود.

نادری نقدپذیری شورای نگهبان را مورد اشاره قرار داد و گفت: در دوره‌های مختلف انتخابات مجلس و ریاست جمهوری انتقاداتی به این شورا مطرح شده که بعضاً نقد درستی بوده و شورا با شکیبایی برخورد کرده و نگاه تعاملی داشته است.

وی افزود: با توجه به نوع وظایف شورای نگهبان همیشه عده‌ای از عملکرد این شورا ناراضی بوده‌اند که کاملاً طبیعی است و نکته مهم، سعه صدر اعضای شورا به خصوص دبیر شورای نگهبان می‌باشد که با توجه به حملات مداوم و طراحی شده علیه این نهاد همچنان با صبر و شکیبایی پاسخگوی انتقادات هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با یادآوری سخن حضرت امام (ره) مبنی بر اینکه اگر دیدید دشمن از شما تعریف می‌کند، بدانید اشتباه کرده‌اید، گفت: اگر دشمن از ما بیزار بود یعنی مسیر را درست رفته‌ایم.

نادری با اشاره به تحریم اعضای شورای نگهبان توسط آمریکا گفت: این موضوع نشان می‌دهد که اعضای شورای نگهبان در خط امام و رهبری هستند. نه برای اعضای شورای نگهبان بلکه برای تمام مسئولان جمهوری اسلامی باید این اصل در نظر گرفته شود، اما نکته مهم درباره شورای نگهبان حملات مکرر علیه این نهاد است که به صورت طراحی شده در مقاطع حساس به خصوص نزدیک انتخابات با هدف تاثیر بر این نهاد صورت می‌گیرد.

وی افزود: با کمک خدا و بصیرت اعضای شورای نگهبان، تاکنون این فشار‌ها و حملات تاثیری بر عملکرد انقلابی این شورا نداشته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند