کد خبر: ۶۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۷- 18 July 2020
آیت‌الله جنتی:

معیشت مردم نیاز به توجه ویژه دارد/ تحریم شورای نگهبان از سوی آمریکا باعث افتخار است

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه مسئولین باید خدمتگزار مردم باشند، گفت: وضعیت معیشتی مردم از واجباتی است که مسئولین باید به آن توجه ویژه داشته باشند.
معیشت مردم نیاز به توجه ویژه دارد/ تحریم شورای نگهبان از سوی آمریکا باعث افتخار است
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به گام دوم انقلاب، گفت: مسأله گام دوم انقلاب مربوط به همه است و مربوط به یک نهاد خاص نیست، کلیه دستگاه‌ها از جمله شورای نگهبان باید نگاه کنند ببینند کجا‌ها توقف داشته‌اند و یا احیاناً عقب‌گرد داشته‌اند، بررسی کنند این موارد و نقاط ضعف را برطرف کنند.

آیت‌الله جنتی با اشاره به رهنمود‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: رهنمود‌های معظم‌له در قسمت پایانی بیانیه راجع به مسائل اخلاقی و دینی خیلی ارزشمند است که شورای نگهبان در حد خودش این‌ها را رعایت می‌کند و عمده وظایف شرعی و قانونی که به عهده شوراست رعایت می‌شود.

وی با بیان اینکه وظایفی که طبق قانون اساسی به عهده شورای نگهبان گذاشته شده از وظایف منحصر به فردی است، به بحث نظارت بر انتخابات اشاره کرد و افزود: درست است که مجری انتخابات، دولت است، اما بررسی صلاحیت‌ها از کار‌های بسیار سنگینی است که به عهده شورای نگهبان گذاشته شده، مخصوصاً با این ثبت‌نام‌های بی‌حساب و کتاب که تعداد افراد زیادی می‌آیند و برای انتخابات مجلس ثبت‌نام می‌کنند.

دبیر شورای نگهبان اظهار داشت: ما در این دوره از انتخابات که قریب به ۱۶ هزار نفر ثبت نام کرده بودند، تمام تلاش خود را انجام دادیم تا بررسی‌ها با دقت بیشتری انجام شود و خدایی‌ناکرده حقی تضییع نشود.

وی به وظایف خطیر نمایندگان مجلس اشاره و تأکید کرد: نمایندگان مجلس یازدهم، کارنامه گذشتگان خود را مرور کنند و اقدامات مثبت آن‌ها را ادامه دهند و از اقدامات منفی و نقاط ضعف آن‌ها درس بگیرند.

وی ابراز امیدواری کرد مجلس یازدهم با تلاش مضاعفی که خواهد داشت، بتواند وظایف قانونی خود را در حوزه نظارت و قانونگذاری به نحو احسن انجام دهد.

آیت‌الله جنتی به نامه‌های دیوان عدالت اداری اشاره کرد و گفت: رسیدگی به نامه‌ها و پرونده‌های دیوان عدالت از لحاظ شرعی از دیگر وظایف شورای نگهبان است که اگر کسی نسبت به اساسنامه‌ای، آیین‌نامه‌ای، دستورالعملی و مصوبه‌ای که مصوب دولت یا غیردولتی است شکایتی دارد، این پرونده‌ها به شورای نگهبان ارسال می‌شود که تعدادشان زیاد است و بررسی و اظهارنظر در خصوص این نامه‌ها هم به عهده فقهای شورای نگهبان است.
 
معیشت مردم نیاز به توجه ویژه دارد/ تحریم شورای نگهبان از سوی آمریکا باعث افتخار است

وی افزود: تک‌تک این پرونده‌ها زمان زیادی را صرف می‌کند و دوستان و پژوهشگران ما در مجمع مشورتی فقهی و پژوهشکده شورای نگهبان کار‌های کارشناسی را روی این پرونده‌ها انجام داده و برای ما ارسال می‌کنند تا فقها نسبت به آن بررسی‌های لازم را انجام بدهند و اظهارنظر نمایند.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به هجمه‌هایی که به این شورا وارد می‌شود، تأکید کرد: ما صرفاً در چارچوب قانون عمل می‌کنیم و اصلاً توجهی به هجمه‌ها و انتقاد‌های مغرضانه نداریم، اما اگر انتقادی صحیح و دلسوزانه وجود داشته باشد، قطعاً می‌پذیریم و تشکر کرده و اصلاح می‌کنیم.

وی با اشاره به دشمنی امریکا با نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: این دشمنی‌ها و تهدید‌ها روی مردم ایران اسلامی هیچ تأثیری ندارد و مردم از انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند و از موضع خودشان در برابر امریکا کوتاه نمی‌آیند.

آیت‌الله جنتی به تحریم اعضای شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: تحریم آمریکا نشان داد که شورا چقدر نهاد تأثیرگذاری است، لذا امریکا، چون نمی‌تواند ببیند انقلاب اسلامی پایدار و پابرجاست، به همین دلیل اقدام به تحریم نهاد‌های اساسی و افراد تأثیرگذار می‌کند و اعضای شورای نگهبان نیز از این قاعده مستثنی نیستند، لذا این تحریم برای ما باعث افتخار است.

وی با بیان اینکه مردم به گردن مسئولین حق دارند، گفت: مسئولین باید خدمتگزار مردم باشند، دولت، مجلس، قوه قضائیه و همه آن‌هایی که مسئولیتی دارند باید تلاش کنند و طوری عمل کنند که بتوانند رضایت خدا و مردم را جلب کنند؛ وضعیت معیشتی مردم از واجباتی است که مسئولین باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

دبیر شورای نگهبان در پایان تأکید کرد: مردم ایران اسلامی پس از انقلاب خیلی زحمت کشیدند و همیشه در صحنه حاضر بودند و در راه حفظ انقلاب از جان و مالشان گذشتند، لذا این مردم حق دارند و انتظار دارند به مشکلاتشان رسیدگی شود؛ بنابراین باید اقدامات فوری و کوتاه مدت در کنار برنامه‌ریزی بلند مدت انجام شود تا وضع معیشتی و مشکلات مردم حل شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

خونخواهی و انتقام خون امام شهید ریشه در آموزه‌های قرآن است

روایت خاطرات دکتر عباسعلی کدخدایی از رهبر شهید در برنامه میداندار

پیام تقدیر آیت‌الله مدرسی‌یزدی از مردم عزیز برای حضور در تشییع ده‌ها میلیونی رهبرِ شهید

مسلمانان در انتظار تحقق وعده الهی درباره انتقام از قاتلان رهبر شهید هستند

استقامت ضامن بقای انقلاب اسلامی است

تشییع رهبر شهید، همه‌پرسی در حمایت از نظام اسلامی بود

۷ پیام راهبردی پدیده بی‌نظیر قرن / چرا انتقام خون امام شهید حق مسلم امت است؟

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

روایت خاطرات دکتر خیرالله پروین از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود