کد خبر: ۶۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸- 15 June 2020
آیت‌الله اعرافی:

حوزه‌های علمیه برای همیاری با نیروی انتظامی آمادگی دارد

مدیر حوزه‌های علمیه، نیروی انتظامی را مظهر اقتدار کشور دانست و گفت: حوزه‌های علمیه برای همیاری با نیروی انتظامی آمادگی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار سردار میر فیضی فرمانده جدید نیروی انتظامی استان که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد، اظهار داشت: شهر قم پایگاه مهم انقلاب اسلامی است که با توجه به اهمیت زائدالوصف این شهر و توجهات بیرونی و حساسیت‌های بالا که خطا‌های آن را نمایان‌تر می‌کند، اثرگذارتر است.

وی با تأکید بر اینکه حوزه علمیه هم مطالبه گر و هم پاسخگو است، افزود: حوزه در جایگاه علمی و فرهنگی خود هم از بعد مطالبه گری برخوردار است و هم باید نسبت به اوضاع پیرامونی پاسخگو باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه موفقیت در کار نیازمند برنامه‌ریزی و ارائه چشم‌انداز‌های هدفمند است، ادامه داد: رویکرد راهبردی و برنامه‌ای و داشتن سند‌های بالادستی در کنار تقویت انگیزه‌های سازمانی می‌تواند در اثربخشی اقدامات مؤثرتر باشد.

امام‌جمعه قم، نیروی انتظامی را مظهر اقتدار کشور دانست و گفت: باید آن را در قالب نرم و بدون تنش نشان دهد که مسئولیت فعالیت در این عرصه را سنگین و پیچیده‌تر می‌کند، حوزه‌های علمیه برای همیاری با نیروی انتظامی آمادگی دارد.

عضو فقهای شورای نگهبان تصریح کرد: بحث‌های امنیت اخلاقی در قم بسیار مهم است، باید نماد و ظهور بیرونی قم نماد اسلامی و اخلاقی باشد و با توجه به همه جوانب باید درجه سلامت اجتماعی را روزبه‌روز ارتقا داد که نیازمند قاطعیت و هوشمندی عمل در فعالیت‌های فرهنگی است.

استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه هویت قم هویت علمی و حوزوی است، بیان کرد: قم نه‌تن‌ها فرا استانی بلکه فرا شهری و بین‌المللی است و این شهر جامعه بزرگ مقیم غیر استانی و غیر ایرانی را میزبانی می‌کند که علاوه بر هویت‌های دینی و زیارتی در هویت بخشی به ابعاد مختلف این شهر نقش‌آفرین بوده است.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به جایگاه علمی قم خاطرنشان کرد: دانش‌آموختگان حوزوی و دانشگاهی در بیش از ۱۰۰ کشور جهان، به قم مهاجرت کرده‌اند، در این شهر مراکز ملی و بین‌المللی نبض صد‌ها مرکز و موسسه در ایران و جهان را تنظیم و مدیریت می‌کنند که این شهر را به قلب تپنده فکری و معرفتی مناطق وسیعی از ایران و جهان تبدیل کرده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است