کد خبر: ۶۸۷۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸- 15 June 2020
آیت‌الله اعرافی:

حوزه‌های علمیه برای همیاری با نیروی انتظامی آمادگی دارد

مدیر حوزه‌های علمیه، نیروی انتظامی را مظهر اقتدار کشور دانست و گفت: حوزه‌های علمیه برای همیاری با نیروی انتظامی آمادگی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار سردار میر فیضی فرمانده جدید نیروی انتظامی استان که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد، اظهار داشت: شهر قم پایگاه مهم انقلاب اسلامی است که با توجه به اهمیت زائدالوصف این شهر و توجهات بیرونی و حساسیت‌های بالا که خطا‌های آن را نمایان‌تر می‌کند، اثرگذارتر است.

وی با تأکید بر اینکه حوزه علمیه هم مطالبه گر و هم پاسخگو است، افزود: حوزه در جایگاه علمی و فرهنگی خود هم از بعد مطالبه گری برخوردار است و هم باید نسبت به اوضاع پیرامونی پاسخگو باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر اینکه موفقیت در کار نیازمند برنامه‌ریزی و ارائه چشم‌انداز‌های هدفمند است، ادامه داد: رویکرد راهبردی و برنامه‌ای و داشتن سند‌های بالادستی در کنار تقویت انگیزه‌های سازمانی می‌تواند در اثربخشی اقدامات مؤثرتر باشد.

امام‌جمعه قم، نیروی انتظامی را مظهر اقتدار کشور دانست و گفت: باید آن را در قالب نرم و بدون تنش نشان دهد که مسئولیت فعالیت در این عرصه را سنگین و پیچیده‌تر می‌کند، حوزه‌های علمیه برای همیاری با نیروی انتظامی آمادگی دارد.

عضو فقهای شورای نگهبان تصریح کرد: بحث‌های امنیت اخلاقی در قم بسیار مهم است، باید نماد و ظهور بیرونی قم نماد اسلامی و اخلاقی باشد و با توجه به همه جوانب باید درجه سلامت اجتماعی را روزبه‌روز ارتقا داد که نیازمند قاطعیت و هوشمندی عمل در فعالیت‌های فرهنگی است.

استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه هویت قم هویت علمی و حوزوی است، بیان کرد: قم نه‌تن‌ها فرا استانی بلکه فرا شهری و بین‌المللی است و این شهر جامعه بزرگ مقیم غیر استانی و غیر ایرانی را میزبانی می‌کند که علاوه بر هویت‌های دینی و زیارتی در هویت بخشی به ابعاد مختلف این شهر نقش‌آفرین بوده است.

آیت‌الله اعرافی با اشاره به جایگاه علمی قم خاطرنشان کرد: دانش‌آموختگان حوزوی و دانشگاهی در بیش از ۱۰۰ کشور جهان، به قم مهاجرت کرده‌اند، در این شهر مراکز ملی و بین‌المللی نبض صد‌ها مرکز و موسسه در ایران و جهان را تنظیم و مدیریت می‌کنند که این شهر را به قلب تپنده فکری و معرفتی مناطق وسیعی از ایران و جهان تبدیل کرده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

در نگاه رهبری آزادی مشروع حق مردم و تکلیف حکومت است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

«حق بر پیشرفت» الزام حکمرانی است/ ولایت فقیه؛ ضامن تحقق عدالت و استقلال در توسعه اسلامی

دکتر کدخدایی: نیازمند روش‌های جدید و منظومه فکری منسجم برای تبیین موضوع آزادی هستیم

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر خیرالله پروین: قانون اساسی نشان‌دهنده تعادل بین حقوق شهروندان و مسئولیت‌های نهاد‌های حکومتی است

دکتر طحان‌نظیف: ولایت فقیه ضامن حقوق ملت و آزادی‌های مشروع است

مردم‌سالاری دینی تجلی پیوند حق و آزادی در اندیشه رهبر معظم انقلاب است

پربازدید ها

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد