کد خبر: ۶۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷- 10 June 2020
در مصاحبه با شبکه خبر

دکتر کدخدایی: در حوزه پژوهشی همکاری نزدیک‌تری با مجلس خواهیم داشت

قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان گفت: در جلسه اعضای شورای نگهبان با رئیس مجلس، قرار شد در حوزه پژوهشی همکاری نزدیک‌تری با مجلس داشته باشیم.
دکتر کدخدایی: در حوزه پژوهشی همکاری نزدیک‌تری با مجلس خواهیم داشت
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در مصاحبه با شبکه خبر راجع به حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در شورای نگهبان گفت: این جلسه به دعوت اعضای شورای نگهبان جهت استماع نظرات رئیس محترم مجلس و بیان نظرات و نکاتی که اعضای شورای نگهبان داشتند، برگزار شد.
 


وی افزود: جلسه بسیار خوبی داشتیم؛ نکات مشترک زیادی مطرح و قرار شد همکاری نزدیک‌تری با مجلس محترم در حوزه‌های پژوهشی جهت تصویب هرچه بهتر و سریع‌تر قوانین که در حوزه‌های مختلف از جمله انتخابات، سیاست‌های قانونگذاری، جمعیت و معیشت است، داشته باشیم.
 
 
در ادامه دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حضور در این جلسه، امر طبیعی است؛ چراکه قانونگذاری فرآیندی است که از مجلس شروع و در ادامه در شورای نگهبان بر اساس موازین شرع و قانون اساسی تطبیق داده شده و بعضاً نیز موضوع قانونگذاری به مجمع تشخیص مصلحت نظام کشیده می‌شود.
 
دکتر کدخدایی: در حوزه پژوهشی همکاری نزدیک‌تری با مجلس خواهیم داشت

وی افزود: در بُعد زمان، هزینه، دقت و اثرگذاری روند قانونگذاری، نیازمند همکاری و هماهنگی نزدیک بین مجلس و شورای نگهبان هستیم؛ لذا جلسه امروز که به دعوت شورای محترم نگهبان حضرت آیت‌الله جنتی انجام شد، فکر می‌کنم جلسه بسیار مفیدی بود.

رئیس مجلس ادامه داد: إن‌شاءالله بتوانیم با یک هم‌افزایی، مخصوصاً در سیاست‌های کلان قانونگذاری که مقام معظم رهبری در ۱۷ بند به مجلس ابلاغ کردند که برای مجلس، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مبنای کار است، با همکاری مشترک بتوانیم آن‌ها را پیاده‌سازی کنیم.
 


دکتر قالیباف با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم با این هماهنگی موضوعاتی مثل قانون انتخابات که بسیار مهم است را به سرانجام برسانیم، افزود: سیاست‌های کلان انتخابات تصویب شده که مدت‌هاست بر زمین مانده، إن‌شاءالله بتوانیم چنین قوانین را با سرعت و دقت به تصویب برسانیم، ضمن اینکه اولویت اصلی ما بحث اقتصاد و معیشت مردم است.

رئیس مجلس در خصوص جهش تولید که در جلسه امروز شورای نگهبان به آن نیز پرداخته شد، گفت: من در اینجا در توضیحاتی خدمت اعضای شورای نگهبان گفتم که مجلس با اولویت دادن به نظارت در قانون، اگر قوانینی که مانع از این موضوع باشد را حذف و اگر نیاز به قانونگذاری بود آن را وضع و به تصویب برساند، و امیدواریم امسال که سال جهش تولید است و در شرایط سخت اقتصادی قرار داریم، با کمک مجموعه دولت و مجلس این کار را انجام بدهیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

حضور میلیونی مردم پیامی قاطع و روشن به دشمنان این مرز و بوم مخابره کرد/ این حضور بیعتی مجدد با ولایت و مرجعیت بود

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

پربازدید ها

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

جزئیات تایید مصوبه الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زبان سخنگوی شورای نگهبان

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

نقض قواعد حقوق بین‌الملل در تجاوز به تأسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

اظهارات رئیس‌جمهور نابخرد آمریکا نشانه استیصال اوست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از مواضع مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله سیستانی نسبت به یاوه‌گویی‌های سردمداران خبیث رژیم صهیونی و آمریکا

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت پیروزی‌های رزمندگان اسلام بر رژیم صهیونی و آمریکا