کد خبر: ۶۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۴- 21 February 2020
دکتر کدخدایی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما

آمادگی دویست هزار ناظر برای نظارت بر انتخابات

سخنگوی شورای نگهبان از آغاز به کار حدود ۲۰۰ هزار ناظر برای نظارت بر یازدهمین دوره انتخابات مجلس و انتخابات میان دوره‌ای خبرگان رهبری در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان دکتر عباسعلی کدخدایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با تبیین اقدامات نظارتی شورای نگهبان در کشور گفت: همزمان با فعالیت عزیزانمان در هیئت‌های اجرایی، سه تا هفت نفر از ناظران ما به تناسب بزرگ و کوچک بودن شعب اخذ رای بر سر صندوق‌های رأی حضور دارند.


وی افزود: تعدادی بازرس ویژه نیز در قالب گروه‌های سه نفره از تهران به برخی از استان‌ها اعزام کردیم تا نظارت ویژه‌ای بر انتخابات داشته باشند.


دکتر کدخدایی با تبریک روز جشن ملی ایرانیان گفت: امروز روزی است که اقتدار ملی به نمایش گذاشته و سرنوشت چهار سال آینده کشور تعیین می‌شود.

 


دکتر کدخدایی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب اگر مجلسی قوی داشته باشیم ایرانی قدرتمند نیز خواهیم داشت.


قائم مقام دبیر شورای نگهبان گفت: مردم خوب ما نیز در پای صندوق‌های رای حاضر می‌شوند و آرایشان را به صندوق خواهند ریخت و ما به انان اطمینان می‌دهیم که امانت دار خوبی باشیم و از آرای یکایک شان پاسداری کنیم.


وی افزود: مردم همواره همیار شورای نگهبان بوده و هستند و می‌توانند گزارش‌ها و شکایت شان را از طریق سامانه "مردم ناظر" برای ما ارسال کنند تا به سرعت رسیدگی کنیم.


سخنگوی شورای نگهبان گفت: همکارانم در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات ارتباط مستقیم با استان‌ها دارند و به این گزارش‌ها رسیدگی خواهند کرد.


دکتر کدخدایی ابراز امیدواری کرد انتخاباتی در شان ملت ایران برگزار شود و پاسخ محکمی به تهدید‌های دشمنان انقلاب باشد.


سخنگوی شورای نگهبان همچنین درباره اقدام دیشب آمریکا در تحریم پنج نفر از اعضای این شورا گفت: البته امریکا در چهل و یک سال گذشته همواره از این گونه تهدیدات و دشمنی‌ها علیه ملت خوب ایران داشته و پاسخش را نیز گرفته است.

 


وی تاکید کرد: این‌ها نشان افتخاری است برای ما و به تعبیر شهید بهشتی آمریکا از بیرون شدنش از کشور ما عصبانی است و باید از این عصبانیت بمیرد.


دکتر کدخدایی افزود: امروز مردم خوب ما در پای صندوق‌های رأی پاسخ محکمی به دولت مستکبر آمریکا خواهند داد.


وی گفت: ما نه فقط از این اقدام آمریکا ناراحت نیستیم بلکه خوشحال نیز شدیم و گاهی اوقات نشان افتخار گرفتن از دست اشقی الاشقیا باید گرفت و این نشان افتخاری برای همه ماست که دشمنان مردم ایران چنین رفتاری می‌کنند.


عضو حقوقدان شورای نگهبان در پاسخ به این که با توجه به تحریم آمریکا تکلیف سرمایه هایش چه می‌شود؟ گفت: خودشان هم فهمیدند که عمل مضحکی انجام داده اند و نزد جهانیان بی آبروتر شده اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور

نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور/ دغدغه‌های رسانه‌ها درباره مصوبات و انتخابات واکاوی شد

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

موفقیت انقلاب اسلامی در نتیجه اخلاص امامین انقلاب بود / تأکید بر نظم، معنویت و دلسوزی اساتید

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان نظیف و جمعی از پژوهشگران حقوقی با خانواده سپهبد شهید شادمانی

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

در صورت حماقت دشمنان، برگ‌های جدیدی رو خواهیم کرد/ ملت‌های مسلمان به حساب حکام خائن عرب خواهند رسید

سید حسن نصرالله؛ تربیت‌یافته مکتب مرجعیت و فقاهت

پربازدید ها

تاکید دکتر کدخدایی بر ضرورت تحول بنیادین در نظام قانون‌گذاری مبتنی بر منظومه فکری رهبر شهید

گزارش تصویری نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور

دکتر طحان‌نظیف: سیاست‌های کلی نظام، نقشه راهِ عملیاتی برای ارتقای کیفیت تقنین هستند

دکتر طحان نظیف: شناساندن شهدا حق اجتماعی نسل‌های آینده است

دکتر مولابیگی: مقررات نباید با قانون اساسی و قوانین عادی مغایرت داشته باشند/ حدود صلاحیت مقرره‌گذاران نیز باید به‌صورت شفاف مشخص شود

نشست قائم‌مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با جمعی از مدیران رسانه‌ای کشور/ دغدغه‌های رسانه‌ها درباره مصوبات و انتخابات واکاوی شد

آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای همان راه دو امام بزرگوار را ادامه می‌دهند

سید حسن نصرالله یک حقیقت جاودانه دنیای اسلام و مکتب حیات‌بخش است/ وحدت ساحات، حقیقتی راهبردی

دشمن در جنگ شناختی به دنبال تردید، اختلاف و تضعیف اراده ملی است

رئیس‌جمهور، سازمان ملل را به دادگاهی علیه آمریکا و اسرائیل تبدیل کرد