کد خبر: ۶۶۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲- 19 February 2020
دکتر کدخدایی در مراسم افتتاح ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات:

ناظران در برخورد با تخلفات انتخاباتی مماشات نکنند

سخنگوی شورای نگهبان گفت: هیچ کدام از ناظران در برخورد با تخلفات، مماشات نکنند و ما هم در تهران هیئت‌های نظارت را پشتیبانی خواهیم کرد.
ناظران در برخورد با تخلفات انتخاباتی مماشات نکنند
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در مراسم افتتاح ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: جمهوری اسلامی ایران برآمده از تلاش‌ها و ایثارگری‌های شهدا و با هدایت‌های رهبر کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری ادامه یافته است. 

وی ادامه داد: دشمنان مردم و منافع ملی کشور، با تهدید‌های خودشان قصد دارند مردم را ناامید کنند و مقامات آمریکایی و رسانه‌های خارجی هر روز تبلیغاتی منفی را مطرح می‌کنند، اما مردم در این ۴۱ سال نشان داده‌اند که به این اباطیل گوش نداده و با انسجام بیشتر در صحنه‌های انقلاب اسلامی حاضر بودند.

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه حضور مردم در تشییع سردار دل‌ها و سایر مراسمات دلبستگی خودشان به خدمت‌گزاران و نظام مقدس جمهوری اسلامی را نشان داده است، اظهار داشت: انتخابات یکی از آن صحنه‌هایی بوده که مردم همیشه حضور پرشوری داشته‌اند و هیچ گاه به سخنان بیهوده دشمنان توجه نداشته‌اند.

دکتر کدخدایی تاکید کرد: باید به تعبیر مقام معظم رهبری، مجلسی قوی و کارآمد، با نمایندگانی مومن و شجاع، تشکیل شود.

وی درباره ملاک‌های مجلس قوی گفت: انتظار این است که مجلسی در طراز جمهوری اسلامی ایران داشته باشیم و که این مجلس در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام بردارد.

سخنگوی شورای نگهبان انتخابات را یک جشن ملی برشمرد و تصریح کرد: همه‌ مردم با خضور در پای صندوق‌های رای، این نظام مقدس را گرامی می‌دارند.

دکتر کدخدایی بیان داشت: این یک تکلیف شرعی و الهی است که این نظام برآمده از خون شهدا را پاسداری کنیم و این پاسداری از طریق حضور در پای صندوق‌های رای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه همیشه انتخابات در کشور ما، در نگاه دوست و دشمن، موجب تقویت پایه‌های نظام بوده و هست، اظهار داشت: شورای نگهبان یک داور ملی است و همه ناظران وظیفه‌ای ملی دارند که با تخلفات انتخاباتی علی السویه برخورد کنند.

سخنگوی شورای نگهبان درباره راه اندازی سامانه مردم ناظر نیز ابراز داشت: برای دریافت گزارش‌های مردمی از تخلفات انتخاباتی، سامانه‌ای به نام مردم ناظر توسط شورای نگهبان راه اندازی شده و ما تاکنون گزارش‌های متعددی را از طریق این سامانه دریافت کرده‌ایم و همکاران استانی موظفند که ضمن بررسی این گزارش ها، نتایج را به ما اعلام کنند.

دکتر کدخدایی ادامه داد: همه‌ی ما مسئولیت داریم که از آرای تک تک مردم صیانت کنیم و به تعبیر رهبر معظم انقلاب رای مردم را حق الناس تلقی کنیم و این شدنی نیست مگر با اجرای دقیق قانون. هیچ کدام از ناظران در برخورد با تخلفات، مماشات نکنند و ما هم در تهران هیئت‌های نظارت را پشتیبانی خواهیم کرد.
 
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «مرتضی طیب‌مسعود»

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد