کد خبر: ۶۶۲۴
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۱- 18 February 2020
دکتر کدخدایی تشریح کرد:

تأثیر تبلیغات انتخاباتی خلاف واقع و ناروا بر صحت انتخابات

سخنگوی شورای نگهبان گفت: اگر تبلیغات خلاف واقع و ناروایی چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی صورت گیرد، قطعا می‌تواند منجر به اعلام عدم صحت انتخابات در آن حوزه یا در بخش‌هایی از آن حوزه شود.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه در انتهای الوند از شبکه دوم سیما در پاسخ به سئوال مجری این برنامه مبنی براینکه آیا نظارتی بر تبلیغات انتخاباتی نامزد‌ها در فضای مجازی وجود دارد؟ چرا که یک سری تبلیغات انجام می‌شود که در شأن یک نماینده مجلس نیست؟ آیا امکان دارد این دسته افراد رد صلاحیت شوند؟ گفت: بحث تبلیغات متاسفانه از بخش‌هایی است که در قانون به خوبی پرداخته نشده است و مخصوصا تبلیغات در فضای مجازی که این روزها بسیار گسترده شده و متاسفانه قانون هم نسبت به آن مطلبی عنوان نکرده است.
 
وی ادامه داد: در گذشته سوابقی را داشتیم که اگر تبلیغات خلاف واقع و ناروایی چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی صورت گیرد، قطعا می‌تواند در زمانی که ما بررسی صحت انتخابات را بعد از برگزاری انتخابات انجام می‌دهیم، در آن موقع امکان بررسی صلاحیت وجود دارد و اگر چنین چیزی وجود داشته باشد می‌تواند منجر به اعلام عدم صحت انتخابات در آن حوزه یا در بخش‌هایی از آن حوزه شود.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه یعنی بعد از روز انتخابات باز این موضوع (بررسی صلاحیت) بررسی می‌شود؟ خاطرنشان کرد: بله، چون باید اعلام صحت انتخابات انجام شود و شورای نگهبان مرحله دوم کار نظارتی‌اش در خصوص روز انتخابات است، مبنی بر اینکه آیا انتخابات به خوبی برگزار شده و سلامت داشته است بنابراین می‌تواند در این باره (صلاحیت نامزدها) هم اعلام نظر کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

لایحه سند الحاقی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی فرامرزی الحاقی به معاهده چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر تایید شد

طرح استفساریه جزء ۱۳ بند ب ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده تایید شد

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

دسته بندی موضوعی مجموعه نظرات شورای نگهبان، دسترسی پژوهشگران به محتوای مورد نظر را آسان‌تر می‌کند

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

تشکیل جمهوری اسلامی یکی از برکات حوزه علمیه قم است

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است