کد خبر: ۶۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹- 11 February 2020
آیت‌الله جنتی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن:

مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند که عقب‌نشینی نمی‌کنند

دبیر شورای نگهبان گفت: مردم با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند که از آرمان‌های انقلاب و نظام عقب‌نشینی نمی‌کنند.
مردم با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند که عقب‌نشینی نمی‌کنند
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری فارس، آیت الله احمد جنتی با حضور در یوم الله ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: من باید دست و پای مردم را ببوسم؛ مردمانی که ۴۱ سال است که در راهپیمایی ۲۲ بهمن حاضر شده و عقب نشینی نمی‌کنند. مردم ما مقاومت کرده و با قدرت‌ها می‌جنگند و در نهایت قدرت‌ها را ذلیل می‌کند.
 
بیشتر بخوانید:
 
 
 

وی با بیان اینکه این انقلاب از ایام خداست، بیان داشت: این انقلاب دلیلی بر خداشناسی است لذا تمام قدرت‌ها سعی کردن این انقلاب را بشکنند، اما آن‌ها شکسته شدند و این انقلاب نشکست و خدا یار و یاور ماست.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه خدا امام (ره) را در پیروزی انقلاب اسلامی یاری کرد گفت: ما در حال حاضر چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به کوری چشم ترامپ، آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و آل سعود جشن می‌گیریم.

وی با اشاره به افزایش قدرت اسلام با وجود تحریم‌ها و جنایات دشمنان بیان داشت: علی رغم اینکه تحریم‌های ظالمانه‌ای علیه ملت ما اعمال می‌شود ما ایستاده‌ایم و عقب نشینی نخواهیم کرد.

آیت الله جنتی در ادامه با اشاره به تفاوت راهپیمایی امسال با سال‌های گذشته گفت: ویژگی این راهپیمایی این است که امسال مردم می‌دانند که شرارت و رذالت آمریکا بیشتر شده است.

وی تأکید کرد: آمریکا از سوی دیگر موضوع معامله قرن را مطرح می‌کند تا فلسطین را نابود کند و از سوی دیگر روز به روز بر تحریم‌ها علیه ایران می‌افزاید لذا آمریکا خیال می‌کند که مردم ما می‌ترسند و عقب نشینی خواهد کرد، اما مردم ما همواره می‌گویند که" میمیرم، اما ذلت نمی‌پذیریم".

آیت الله جنتی با اشاره به پایان زمان بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان گفت: مردم باید کسانی را انتخاب کنند که گرسنگی کشیده و درد مردم را بدانند. مردم باید کسانی را انتخاب کنند که وقتی وارد مجلس می‌شوند فکر جیب شان نباشند و به فکر مردم باشند.

آیت الله جنتی تاکید کرد: مردم باید کسی را انتخاب کنند که راستگو باشند. مردم اگر دیدن نامزدی راست می‌گوید باید به آن رای بدهند، اما اگر دیدند نامزدی دروغ می‌گوید نباید به آن رای دهند.

وی در پاسخ به سوالی درباره اعتراض برخی گروه‌ها پیرو رد صلاحیت‌ها گفت: هر کسی که در این فرآیند به شورای نگهبان شکایت کرد به شکایت آن رسیدگی کردیم.

آیت الله جنتی تاکید کرد: ما گفتیم کسانی که رد صلاحیت شدند شکایت خود را به شورای نگهبان ارسال کنند برخی که شکایت کرده بودند به شورای نگهبان آمدند و نشستن و جواب شکایت خود را شنیدند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کسانی که سپاه را گروه تروریستی می‌نامند، خودشان تروریست هستند

مهدویت، جان‌مایه، تئوری و هدایتگر انقلاب اسلامی است

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به زبان عربی و انگلیسی منتشر شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴