کد خبر: ۶۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰- 27 November 2019
در جلسه امروز شورای نگهبان؛

آیت‌الله جنتی: واجدین شرایط قانونی برای مجلس ثبت‌نام کنند/گلایه از مجلس بدلیل کنارگذاشتن "اصلاح قانون انتخابات"

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه هرکس قصد ثبت‌نام دارد خوب قانون را مطالعه کرده و از شرایط ثبت‌نام آگاه شود، گفت: آن‌هایی که شرایط قانونی را دارند برای نمایندگی ثبت‌نام کنند بنابراین افرادی که آلوده به فسادند باید بدانند مجلس جای آن‌ها نیست.
آیت‌الله جنتی: داوطلبان نمایندگی، قانون و شرایط ثبت‌نام را مطالعه کنند/ اغتشاشات اخیر توسط دشمنان از قبل طراحی شده بود/ گلایه از مجلس برای نداشتن اهتمام در اصلاح قانون انتخابات
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۶ آذر ۱۳۹۸) در جلسه این شورا با گرامیداشت هفته بسیج گفت: تشکیل نهاد مقدس بسیج از ابتکارات حضرت امام خمینی (ره) است و این شجره طیبه در طول تاریخ انقلاب و در عرصه‌های گوناگون همچون ۸ سال دفاع مقدس، مقابله با بحران امنیتی، خدمت‌رسانی در اتفاقات طبیعی نظیر سیل و زلزله همواره کنار مردم و پیشگام بوده است.
 
بیشتر بخوانید:
 
 
 


وی در ادامه به آشوب‌های اخیر در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: حجم تخریب‌ها، شدت خشونت و اعمال تروریستی و میزان خسارت وارده به اموال مردم و کشور توسط آشوب‌گران و حمایت دشمنان ایران همچون آمریکا و اسرائیل از آنها، همه و همه بیانگر این مسأله است که طراحی و برنامه‌ریزی این اتفاقات از قبل انجام شده بود که البته در بستر اعتراض به افزایش قیمت بنزین زودتر عملیاتی شد.

آیت‌الله جنتی تأکید کرد: البته حضور مردم در راهپیمایی‌های خودجوش در شهر‌های مختلف کشور و تلاش‌های دستگاه‌های انتظامی و امنیتی طراحی دشمنان را ناکام گذاشت.

دبیر شورای نگهبان ضمن قدردانی از تلاش‌های نیروی انتظامی و نهاد‌ها و دستگاه‌های اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری عاملان و سرشبکه‌های ایجاد آشوب در کشور، از این نهاد‌ها خواست با دقت نسبت به تفکیک معترض از اغتشاشگر اقدام کنند.

وی در عین حال متذکر شد: البته مسئولان می‌توانستند به شیوه بهتری درباره طرح افزایش سوخت اطلاع‌رسانی و افکار عمومی را اقناع کنند که متأسفانه این کار نشد؛ با این حال تمام دقت و تلاش خود را بکنند تا اشکالات اجرایی این طرح مرتفع شود.

وی افزود: گزارش‌های میدانی از افزایش قیمت برخی کالا‌های ضروری مردم و در پی آن احتکار برخی اقلام از سوی عده‌ای سودجو حکایت دارد که مسئولان باید مراقبت و نظارت جدی داشته باشند تا قیمت‌ها بالا نرود.

آیت‌الله جنتی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به انتخابات پیش‌رو یادآور شد: همه مسئولان باید تلاش کنند تا انتخابات اسفندماه همچون گذشته، سالم و با حضور گسترده مردم برگزار شود.

وی افزود: از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام از داوطلبان نمایندگی مجلس آغاز می‌شود و من توصیه می‌کنم که هرکس قصد ثبت‌نام دارد خوب قانون را مطالعه کرده و از شرایط ثبت‌نام آگاه شود.

دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: آن‌هایی که شرایط قانونی را داشته باشند و انگیزه‌ای جز خدمت و رفع مشکل مردم را ندارند برای نمایندگی ثبت‌نام کنند و افرادی که آلوده به فسادند و انگیزه‌های سوء دارند باید بدانند مجلس جای آن‌ها نیست.

آیت‌الله جنتی در ادامه با انتقاد از کنار گذاشتن اصلاحیه قانون انتخابات از دستور کار مجلس طی روز‌های گذشته، تأکید کرد: از مجلس گلایه دارم که چرا اهتمام ویژه‌ای برای تصویب و به سرانجام رساندن این طرح ندارد در حالی که در صورت تصویب این طرح بخش قابل توجهی از مشکلات و نواقص فعلی قانون انتخابات حل می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

اعتراض و مطالبه گری منطقی «حق مردم» است / آشوب، ناامنی و کمک به دشمنان قابل قبول نیست

خدمت به آرمان‌های عاشورا ضامن بقای اسلام است/ در مسیر خدمت، مجاهدانه عمل کنیم

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است