کد خبر: ۶۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰- 14 November 2019
دکتر کدخدایی در حاشیه همایش هیئت‌های نظارت بر انتخابات خبر داد:

با وزارت کشور همکاری‌های خوبی در طول یک سال گذشته صورت گرفته است

سخنگوی شورای نگهبان در مورد آخرین شرایط برگزاری انتخابات الکترونیک گفت: با وزارت کشور همکاری‌های خوبی در طول یک سال گذشته صورت گرفته و هر کجا این امکان فراهم شود و از نظر امنیت نیز اطمینان کافی حاصل شود با وزارت کشور همکاری خواهیم کرد.
با وزارت کشور همکاری‌های خوبی در طول یک سال گذشته صورت گرفته است
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، دکتر کدخدایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش هیئت‌های نظارت بر انتخابات که در مشهد در حال برگزاری است اظهار داشت: لازم است قبل از برگزاری انتخابات همایش‌های این چنینی با هدف ارائه آموزش‌های لازم برگزار شود و توضیحات به ویژه آموزشی و تبیین وظایف هیئت‌های نظارت صورت گیرد.

سخنگوی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: اعضای هیئت‌های نظارت از اقشار مختلف مردمی تشکیل شده‌اند و نیازمند است این قبیل آموزش‌ها ارائه شود.

دکتر کدخدایی عنوان کرد: با هیئت‌های اجرایی از جمله وزارت کشور هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و امیدواریم ماحصل این اتفاق برگزاری باشکوه انتخابات در اسفندماه سال جاری باشد.
 
وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور بسته به تعداد صندوق‌ها و شعب تعداد ناظران نیز متغیر است و تفاوت دارد اظهار داشت: براساس برآورد‌ها به صورت میانگین، ۲۰۰ هزار نفر از مردم و ناظران مردمی در قالب‌های مختلف با ما همکاری خواهند داشت و امیدواریم از این طریق انتخاباتی گسترده را برگزار کنیم.

دکتر کدخدایی با اشاره به موضوع انتخابات الکترونیک نیز ادامه داد: همکاری‌های خوبی با وزارت کشور در طول یک سال گذشته در این زمینه صورت گرفته و هر کجا این امکان فراهم شود و از نظر امنیت نیز اطمینان کافی حاصل شود با وزارت کشور همکاری خواهیم کرد، اما هنوز شعب مشخص نشده و به محض رسیدن به نتیجه آن را اعلام می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه با رئیس جمهور هیچ اختلافی نداریم افزود: دستگاه‌ها وظایف قانونی تعریف شده خاص خود را دارند و پافشاری ما نیز بر اجرای قانون است؛ فصل الخطاب قانون است و تاکید ما نیز این است که مر قانون در انتخابات رعایت خواهد شد تا زمینه حضور پرشور مردم فراهم شود.

سخنگوی شورای نگهبان در مورد روند تائید صلاحیت افراد شناخته‌شده نیز گفت: قطعا در مورد نمایندگان ادوار گذشته مجلس به دلیل دسترسی به سوابق و پرونده آن‌ها این مسئله سهل‌تر است تا افرادی که ابتدا به ساکن قرار است برای انتخابات ثبت نام کنند؛ در این حوزه نیازمند استعلام از مراجع هستیم و البته این مسئله یک اولویت عملیاتی است و نه اولویت تبعیض‌مدارنه که ایجاد اشکال کند.


انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم/مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با رسیدن به نقطه مطلوب، الگوی خوبی برای جهان اسلام خواهد بود

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

عَلَم مبارزه با استکبار از دست دانشجویان نمی‌افتد

نخستین شماره ماهنامه خبری پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صف اول» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی