کد خبر: ۶۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵- 13 November 2019
دکتر هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان:

ناظران شورای نگهبان با چشمان باز عملکرد مجریان انتخابات را نظاره‌گر هستند/ اگر تخلفی صورت گیرد بدون مماشات برخورد صورت می‌گیرد

عضو حقوقدان شورای نگهبان با بیان اینکه ناظران شورای نگهبان با چشمان باز عملکرد مجریان انتخابات را نظاره‌گر هستند تاکید کرد که اگر تخلفی در برگزاری انتخابات صورت گیرد بدون مماشات موضوع را پیگیری می‌کند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، دکتر هادی طحان نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در حاشیه همایش سراسری هیات‌های نظارت که در مشهد مقدس در حال برگزاری است با تاکید بر سخنان آیت‌الله جنتی در این همایش، گفت: اگر تغییرات استانداران و فرمانداران جهت‌دار و با اهداف انتخاباتی باشد و منجر به دخالت در رأی مردم و خدشه در انتخابات شود، شورای نگهبان به‌عنوان حافظ رای مردم، بدون مماشات موضوع را پیگیری خواهد کرد.
 
بیشتر بخوانید:
 
 
 
 


وی همچنین افزود: توصیه می‌کنم که استانداران و فرمانداران در این فرصت کوتاه تا آغاز ثبت‌نام‌ها، حتما قانون انتخابات را خوب بخوانند؛ چرا که قانون انتخابات تاکید کرده که مجریان انتخابات، باید با رعایت بی طرفی کامل انتخابات را برگزار کنند و سوء استفاده از امکانات بیت المال، تبلیغ یا توصیه به انتخاب کاندیدای معین از جمله مواردی است که طبق قانون ارتکاب آن جرم و خلاف حق الناس است و شورای نگهبان در برخورد با دخالت‌های مجریان در انتخابات به هیچ وجه کوتاه نمی‌آید.

دکتر طحان نظیف با تاکید بر اینکه شورای نگهبان با دقت رفتار و عملکرد مجریان انتخابات را رصد می‌کند، اظهار داشت: ناظران مردمی شورای نگهبان و اعضای هیأت‌های نظارت با چشمان باز عملکرد مجریان را می‌نگرند و اگر عده اندکی از مجریان قصد دخالت در رأی مردم را داشته باشند، موضوع را از طریق مراجع قانونی بدون هیچ‌گونه مماشاتی پیگیری خواهیم کرد چرا که در گذشته، متاسفانه شاهد برخی تخلفات انتخاباتی از سوی مجریان انتخابات بودیم که در آن موارد نیز با ارجاع توسط شورای نگهبان به محاکم قضایی، تخلفات اثبات و با متخلفان برخورد قانونی شد.

عضو حقوقدان شورای نگهبان ادامه داد: مطمئنا با همکاری وزارت کشور، دستگاه‌های نظارتی و قوه قضائیه در این دور، شاهد انتخابات پرشور و سالم خواهیم بود و امیدواریم مسئولان امر انتخابات نیز تمرکز خودشان را بر اجرای مر قانون قرار دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

معیشت فرهنگیان مورد توجه مسئولان باشد

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان