کد خبر: ۶۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۱- 26 October 2019
آیت‌الله اعرافی:

دشمن نمی‌تواند از آشوب‌های عراق و لبنان برای محو مقاومت استفاده کند

امام جمعه قم با بیان این که دشمن نمی‌تواند از آشوب‌های عراق و لبنان برای محو مقاومت استفاده کند، گفت: مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی به راه پر افتخار خود ادامه خواهد داد.

دشمن نمی‌تواند از آشوب‌های عراق و لبنان برای محو مقاومت استفاده کند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، آیت‌الله علیرضا اعرافی امام جمعه قم در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه قم که در مصلای قدس برگزار شد، با تسلیت ایام عزاداری آخر صفر گفت: امیرمؤمنان در خطبه ۱۹۷ و ۲۳۴ نهج البلاغه می‌فرماید بالاترین مصیبت برای عالم و بشریت ارتحال رسول خدا و انقطاع وحی است و همه مصیبت‌ها در برابر فقدان ایشان کوچک است.

وی با اشاره به برگزاری با شکوه مراسم اربعین افزود: از همه کسانی که در احیای حماسه پرشکوه دینی و الهی اربعین تلاش کردند باید تشکر کرد، از مردم قم که در صدر جدول زیارت اربعین قرارگرفتند و در صدر جدول شهر‌هایی قرار داشتند که هزاران نفر را از کشور‌های جهان پذیرایی کردند تشکر می‌کنیم؛ از مردم عزیز عراق باید به دلیل حسن پذیرایی و زمینه سازی شکل گیری چنین حماسه‌ای سپاسگزار باشیم.

عضو فقهای شورای نگهبان با گرامیداشت هفته وقف وقف اظهار داشت: وقف می‌تواند پشتوانه مهمی برای همه اهداف انسانی و اسلامی باشد، در تاریخ بیش از هزار ساله شاهد شکل گیری وقف‌های گسترده در زمینه‌های گوناگون برای تأمین نیاز نیازمندان و تأمین هزینه‌های حرکت‌های علمی و فرهنگی بودیم.

وی ادامه داد: حرکت وقف باید استمرار داشته و احیا و احداث وقف باید در راهبرد‌های مردم و مسؤولان وجود داشته باشد، وقف برای همه خوبی‌ها ارزش دارد، اما وقف در زمینه فرهنگ، دین و تأمین نیاز‌های دینی، اخلاقی و معنوی جامعه مانند مسجد، مدارس دینی و حوزه‌های علمیه باید مورد توجه جدی باشد.

آیت الله اعرافی با بیان این که همه فعالیت‌های دینی باید بر دوش مردم و بر پایه وقف‌های درست باشد، ابراز داشت: زمینه دیگری که باید مورد توجه جدی باشد وقف برای علم، دانش و فناوری است، مسؤولیت دستگاه اوقاف حساس و سنگین است و دستگاه‌های مسؤول باید با تدبیر درست اعتماد مردم را جلب کرده و مردم نیز باید رعایت مصالح وقف کنند.

وی با اشاره به هفته پدافند غیر عامل پدافند عنوان کرد: آمادگی همه دستگاه‌ها و بخش‌ها برای شرایط سخت پدافند غیرعامل است که وظیفه‌ای عمومی به شمار می‌رود و همه باید به آن توجه کنند، ممکن است که در یک جنگ با رعایت پدافند غیرعامل کمترین آسیب به جامعه واردشود و همه باید به اصول این پدافند توجه کنیم.

امام جمعه قم سالروز شهادت شهید فهمیده و هفته بسیج دانش آموزی گرامی داشت و تأکید کرد که خلق و اخلاق مقاومت و شجاعت باید در نسل نوجوان و جوان از طریق بسیج نهادینه شود، امیدواریم همچنان شاهد رشد و پرورش نوجوانان و جوانان رشیدی و شجاعی باشیم که کشور را از مخاطرات حفظ کنند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به سواد آموزی در کشور اضافه کرد: با وحود همه اقدامات در نهضت سوادآموزی، در قم ۱۲۰ هزار بی سواد داریم که ۳۳ هزار نفر در سنین ۱۰ تا ۴۹ سالگی هستند که شایسته قم به عنوان پایگاه علم و اندیشه و دانش نیست و همه باید همت کنند که بی سوادی در قم ریشه کن شود.

آیت الله اعرافی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تحولات عراق و لبنان گفت: دولت و مسؤولان عراق و لبنان باید به حل مشکلات مردم توجه کرده و نیاز‌های آنان را تأمین کنند، فساد را در نهاد‌های اداری، سیاسی و قضایی از بین ببرند و به نصایح مرجیعت و حزب الله توجه کنند.

وی افزود: دولت‌ها باید به آرا و افکار مردم احترام بگذارند، اما مردم هم باید بدانند که دشمنان زخم خورده از جبهه انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت در صدد هستند که به کشور‌های محور مقاومت آسیب بزنند از این رو مردم باید هوشیار و هوشمند باشند، در فتنه ۸۸ هم شاهد این موضوع بودیم و دست‌های بیگانگان و فتنه انگیزی آمریکا، اسرائیل و دست نشاندگان آن‌ها در چنین حوادثی دیده می‌شود و مردم باید مراقب باشند.

امام جمعه قم اظهار داشت: دشمنان بدانند نمی‌توانند از این نمد کلاهی بردارند و نمی‌توانند از این آشوب‌ها برای محو مقاومت استفاده کنند و بدانند که امت اسلام و همه آنان که از شما در طول چند قرن آسیب دیده اند در برابر شما ایستاده اند و با این حرکات نمی‌توانید بر امت و مقاومت اسلامی پیروز شوید و مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی به راه پر افتخار خود ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امامین انقلاب به مردم اعتماد داشته و دارند/ حمایت از مطالبات کامیون‌داران در همایش حوزوی

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب