کد خبر: ۶۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۵- 26 September 2019
رضازاده در همايش بصيرتي ناظرين كاشان:

علت فشار حداكثری آمريكا به ايران؛ "براندازی" و "امضا برجام موشكی و منطقه‌ای"

مديركل روابط عمومی شورای نگهبان گفت: فشارهای آمريكا دو دليل دارد؛ يكی براندازی و دوم اينكه ايران چنان ضعيف بشود كه از آرمان‌هايش دست كشيده و با ذلت پای ميز مذاكره بيايد و به جای يك برجام، سه برجام در حوزه انرژی، دفاعی و منطقه‌ای امضاء كند.
علت فشار حداكثري آمريكا به ايران؛
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، علیرضا رضازاده مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان طی سخنانی در همایش بصیرتی ناظرین انتخابات شهرستان کاشان گفت: همه شخصیت‌هایی که در تاریخ اسلام از آن‌ها به نیکی یاد می‌کنیم، شخصیت‌هایی هستند که در موضع‌گیری‌های سیاسی و اجتماعی درست عمل کردند.

وی همچنین در ادامه در مورد تصمیم گیری‌های سیاسی و اجتماعی بعضی از بزرگان در صدر اسلام و در زمان امام حسین (ع) از جمله عمار یاسر، عبدالله بن عمر، محمدحنفیه اظهار داشت: اگر در تاریخ از جناب عمار یاسر به نیکی یاد می‌شود به دلیل تصمیم گیری سیاسی و اجتماعی درست ایشان در آن دوران بوده است.

مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان تصریح کرد: حضرت اباالفضل العباس (ع) که براساس روایت امام معصوم (ع)، نافذ البصیره بود و در آن زمان افقه الناس و اهل عبادت بود، موضع گیری سیاسی و اجتماعی درستی داشت که این چنین از همه عالم دلبری می‌کند.

رضازاده با اشاره به وضعیت جامعه و فشار‌های اقتصادی و بی حجابی گفت: یادمان رفته که چقدر هزینه می‌کنند تا دینداری ما را از بین ببرند ولی در همین محرم امسال، حضور مردم در جلسات عزاداری، ائتکاف، تلاش برای حضور در پیاده روی اربعین، تشییع جنازه شهدای مدافع وطن در کاشان با حضور پرشور مردم کاشان برخلاف آنچیزی است که بعضی می‌گویند.

وی در ادامه با اشاره به فتنه ۸۸ تاکید کرد: برخی‌ها امروز دنبال انباشت سرمایه و ثروت هستند که این‌ها ریزش‌های انقلابند، همانند کسانی که در فتنه ۸۸ به دلیل اشتباه در تشخیص، جزو ریزش‌ها بودند.

مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان افزود: امروز در شرایط فعلی خیلی‌ها دوست دارند هزینه و بار آرمان را روی دوش ولی فقیه بگذارند و بنشینند کنار و بگویند آهای مردم همه هزینه‌هایی که می‌دهید به خاطر رهبر است.

رضازاده در پایان اشاره‌ای هم به فشار‌های آمریکا به مردم کشورمان، گفت: آمریکا با این کار دنبال دو هدف بوده و هست؛ یکی براندازی و دوم اینکه ایران چنان ضعیف بشود که از آرمان‌هایش دست کشیده و با ذلت پای میز مذاکره بیاید وبه جای یک برجام، سه برجام در حوزه انرژی، دفاعی و منطقه‌ای امضاء کند.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت