کد خبر: ۶۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰- 24 September 2019
آیت‌الله جنتی:

مذاکره در شرایط فشار حداکثری، یعنی تسلیم/ خط قرمز شورای نگهبان ورود پول‌های کثیف به انتخابات است

رییس مجلس خبرگان با بیان اینکه برخی افراد سست عنصر در داخل به دنبال مذاکره با آمریکا هستند، گفت: هدف آمریکا از مذاکره با ما تسلیم شدن ما را می‌خواهد و خواسته‌های آنان تمام شدنی نیست و این با روحیه عزت و مقاومت سازگاری ندارد.

مذاکره در شرایط فشار حداکثری، یعنی تسلیم/ خط قرمز شورای نگهبان ورود پول‌های کثیف به انتخابات است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در سخنرانی افتتاحیه اجلاس هفتم خبرگان با اشاره به مراسم اربعین حسینی و ديدار موکب داران عراقی با مقام معظم رهبری گفت: بحمدلله مراسم اربعین هر سال باشکوه‌تر برگزار می‌شود و دعوت امام حسین (ع) هر سال بیشتر از سال قبل شنیده می‌شود و مردم آنرا لبیک می‌گویند، دشمن باید این پیام را بگیرد و از تلاش بیهوده دست بردارد.

رئیس مجلس خبرگان افزود: پیام عاشورا و اربعین، مقاومت و تسلیم نشدن است. بچه‌های ما در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس نیز با دریافت این پیام شهادت در راه خدا را احیا کردند.

آیت الله جنتی خاطر نشان کرد: مردم در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با دست خالی و بدون داشتن تجربه جنگ نرم مورد تهاجم دشمن قرار گرفتند اما ملت با انسجام و با پشتیبانی خداوند متعال در برابر دشمن ایستادگی نمود. اما این جنگ علی رغم تخریب‌ها برای ملت و کشور اسلامی ما برکات زیادی داشت "عسی ان تکرهوا شیئاً و هو خیر لکم". ما خواستار جنگ نبوده و نیستیم اما با قصد خالص امام راحل و ایستادگی مردم هشت سال در برابر دنیا مقاومت کردیم و درس مقاومت را به دنیا دادیم.

وی با تاکید بر مساله مقاومت گفت: سیره همه انبیا و ائمه معصومین مقاومت بوده است و با همین مقاومت دشمنان را شکست دادند. جنگ تحمیلی به ما خودکفایی در ساخت تسلیحات ارمغان آورد و هفته دفاع مقدس درس مقاومت را در این کشور نهادینه نمود از برکات دفاع مقدس بود که توانستیم پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی را ساقط کنیم.

آیت‌الله جنتی در ادامه با اشاره به سال رونق تولید گفت: منافع عده‌ای دلال سودجو باعث شده که تولید در این کشور رونق نگیرد و مسوولین باید برای این موضوع مهم تدبیری بیندیشند. دو هزار میلیارد نقدینگی در کشور یک آفت محسوب می‌شود. یک سیاست اقتصادی دقیق لازم است تا این نقدینگی به سمت تولید هدایت شود.

آیت‌الله جنتی تصریح کرد: مردم در عین حال که باید مطالبه‌گر باشند باید به آینده نظام امیدوار باشند چرا که انقلاب ما علی رغم مشکلاتی که هست دستاوردهای زیادی داشته است. و این موفقیت‌ها باید ما را به آینده امیدوار کند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری ذلت امروز آمریکا را مورد اشاره قرار داد و گفت: ثمره مقاومت، امروز در یمن دارد خودش را نشان می‌دهد که یک کشور مظلوم همچون یمن چگونه دارد در برابر گاو شیرده آل سعود ایستادگی کرده و ذلت نمی‌پذیرد. این روحیه در فلسطین و لبنان هم امروز نمایان است. ما نباید دچار ضعف شویم و امید و مقاومت نیاید در بین ما کمرنگ شود.

آیت‌الله جنتی با اشاره به سخنان سیدحسن نصرالله در شب عاشورا افزود: آیا این جملات پر حرارت رهبر حزب‌الله خطاب به مقام معظم رهبری چیزی جز ثمره مقاومت است؟!

رییس مجلس خبرگان با انتقاد از کسانی که دم از مذاکره با آمریکا می‌زنند، گفت: برخی افراد سست عنصر در داخل به دنبال مذاکره با آمریکا هستند در حالی که تحریم‌های آمریکا و هم پیمانان او برای ما برکات زیادی داشته و باید قدر این فرصت را بدانیم و بدانیم که هدف آمریکا از مذاکره با ما تسلیم شدن ما را می‌خواهد و خواسته‌های آنان تمام شدنی نیست و این با روحیه عزت و مقاومت سازگاری ندارد.

دبیر شورای نگهبان در پایان با اشاره به انتخابات اسفندماه خاطرنشان کرد: خط قرمز در شورای نگهبان در تمام مراحل انتخابات‌ها قانون بوده و همچنان قانون خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

«ایمان راسخ و عمیق» تنها چیزی که انسان را در برابر هجمه‌ها بیمه می‌کند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد