کد خبر: ۶۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰- 24 September 2019
آیت‌الله جنتی:

مذاکره در شرایط فشار حداکثری، یعنی تسلیم/ خط قرمز شورای نگهبان ورود پول‌های کثیف به انتخابات است

رییس مجلس خبرگان با بیان اینکه برخی افراد سست عنصر در داخل به دنبال مذاکره با آمریکا هستند، گفت: هدف آمریکا از مذاکره با ما تسلیم شدن ما را می‌خواهد و خواسته‌های آنان تمام شدنی نیست و این با روحیه عزت و مقاومت سازگاری ندارد.

مذاکره در شرایط فشار حداکثری، یعنی تسلیم/ خط قرمز شورای نگهبان ورود پول‌های کثیف به انتخابات است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در سخنرانی افتتاحیه اجلاس هفتم خبرگان با اشاره به مراسم اربعین حسینی و ديدار موکب داران عراقی با مقام معظم رهبری گفت: بحمدلله مراسم اربعین هر سال باشکوه‌تر برگزار می‌شود و دعوت امام حسین (ع) هر سال بیشتر از سال قبل شنیده می‌شود و مردم آنرا لبیک می‌گویند، دشمن باید این پیام را بگیرد و از تلاش بیهوده دست بردارد.

رئیس مجلس خبرگان افزود: پیام عاشورا و اربعین، مقاومت و تسلیم نشدن است. بچه‌های ما در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس نیز با دریافت این پیام شهادت در راه خدا را احیا کردند.

آیت الله جنتی خاطر نشان کرد: مردم در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با دست خالی و بدون داشتن تجربه جنگ نرم مورد تهاجم دشمن قرار گرفتند اما ملت با انسجام و با پشتیبانی خداوند متعال در برابر دشمن ایستادگی نمود. اما این جنگ علی رغم تخریب‌ها برای ملت و کشور اسلامی ما برکات زیادی داشت "عسی ان تکرهوا شیئاً و هو خیر لکم". ما خواستار جنگ نبوده و نیستیم اما با قصد خالص امام راحل و ایستادگی مردم هشت سال در برابر دنیا مقاومت کردیم و درس مقاومت را به دنیا دادیم.

وی با تاکید بر مساله مقاومت گفت: سیره همه انبیا و ائمه معصومین مقاومت بوده است و با همین مقاومت دشمنان را شکست دادند. جنگ تحمیلی به ما خودکفایی در ساخت تسلیحات ارمغان آورد و هفته دفاع مقدس درس مقاومت را در این کشور نهادینه نمود از برکات دفاع مقدس بود که توانستیم پهپاد فوق پیشرفته آمریکایی را ساقط کنیم.

آیت‌الله جنتی در ادامه با اشاره به سال رونق تولید گفت: منافع عده‌ای دلال سودجو باعث شده که تولید در این کشور رونق نگیرد و مسوولین باید برای این موضوع مهم تدبیری بیندیشند. دو هزار میلیارد نقدینگی در کشور یک آفت محسوب می‌شود. یک سیاست اقتصادی دقیق لازم است تا این نقدینگی به سمت تولید هدایت شود.

آیت‌الله جنتی تصریح کرد: مردم در عین حال که باید مطالبه‌گر باشند باید به آینده نظام امیدوار باشند چرا که انقلاب ما علی رغم مشکلاتی که هست دستاوردهای زیادی داشته است. و این موفقیت‌ها باید ما را به آینده امیدوار کند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری ذلت امروز آمریکا را مورد اشاره قرار داد و گفت: ثمره مقاومت، امروز در یمن دارد خودش را نشان می‌دهد که یک کشور مظلوم همچون یمن چگونه دارد در برابر گاو شیرده آل سعود ایستادگی کرده و ذلت نمی‌پذیرد. این روحیه در فلسطین و لبنان هم امروز نمایان است. ما نباید دچار ضعف شویم و امید و مقاومت نیاید در بین ما کمرنگ شود.

آیت‌الله جنتی با اشاره به سخنان سیدحسن نصرالله در شب عاشورا افزود: آیا این جملات پر حرارت رهبر حزب‌الله خطاب به مقام معظم رهبری چیزی جز ثمره مقاومت است؟!

رییس مجلس خبرگان با انتقاد از کسانی که دم از مذاکره با آمریکا می‌زنند، گفت: برخی افراد سست عنصر در داخل به دنبال مذاکره با آمریکا هستند در حالی که تحریم‌های آمریکا و هم پیمانان او برای ما برکات زیادی داشته و باید قدر این فرصت را بدانیم و بدانیم که هدف آمریکا از مذاکره با ما تسلیم شدن ما را می‌خواهد و خواسته‌های آنان تمام شدنی نیست و این با روحیه عزت و مقاومت سازگاری ندارد.

دبیر شورای نگهبان در پایان با اشاره به انتخابات اسفندماه خاطرنشان کرد: خط قرمز در شورای نگهبان در تمام مراحل انتخابات‌ها قانون بوده و همچنان قانون خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند