کد خبر: ۵۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۸- 13 July 2019

جزئیات نسخه جدید سایت شورای نگهبان از زبان مدیرکل روابط عمومی این نهاد

علیرضا رضازاده پیش از نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان، جزئیات نسخه جدید پایگاه اطلاع‌رسانی این شورا را برای خبرنگاران تشریح کرد.
 
تیتر
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، علیرضا رضازاده مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان در ابتدای نشست خبری سخنگوی این شورا ضمن تبریک دهه کرامت و ولادت امام رضا علیه‌السلام گفت: این هفته در آستانه سالروز تأسیس شورای نگهبان قرار داریم، امروز علاوه بر اینکه نشست خبری سخنگوی محترم شورای نگهبان را داریم، دو برنامه و ملاحظه نیز وجود دارد.
 
بیشتر بخوانید:
 
وی با بیان اینکه نکته اول مربوط به راه‌اندازی سامانه پیامکی است که دوستان خبرنگاران و مسؤولان رسانه‌ای مرتبط با حوزه شورای نگهبان است، گفت: خبرنگاران حوزه شورا می‌توانند از طریق این سامانه پیامکی به صورت لحظه‌ای خبر‌های مهم شورای نگهبان را دریافت کنند.

رضازاده به رونمایی نسخه جدید پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: از ۱۵ تیرماه نسخه آزمایشی این پایگاه در حال بهره‌برداری است که با ورود آقای دکتر کدخدایی به صورت رسمی از آن رونمایی می‌شود که خبر این مراسم به صورت همزمان و آنلاین بلافاصله منعکس خواهد شد.

مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان راجع به نسخه جدید پایگاه اطلاع‌رسانی این شورا توضیح داد: نسخه جدید پایگاه اطلاع‌رسانی قسمت‌هایی از جمله سایت پژوهشکده شورای نگهبان، سامانه جامع نظرات شورای نگهبان که سامانه ارزشمند و مهمی است و قابلیت دسترسی به نظرات و مشروح مذاکرات شورای نگهبان، گزارشات مجمع مشورتی فقهی و حقوقی و همچنین فصلنامه دانش حقوق عمومی را دارد.
 
وی ادامه داد: یکی از اهدافی که ما در نسخه جدید داشتیم این بوده است که با استفاده از آخرین تکنولوژی‌های طراحی سایت و بهینه‌سازی seo و همچنین بستر فنی سایت، دسترسی بهتری را برای مخاطبان هم از نظر جستجو و هم از نظر تفکیک‌بندی اخبار مرتبط با شورا داشته باشیم.
 

رضازاده با بیان اینکه در پایگاه اطلاع‌رسانی جدید صفحاتی برای دبیر و سخنگوی شورای نگهبان وجود دارد، افزود: در این صفحات اخبار، بیانیه‌ها، گفتگو، گزارش‌های تصویری مرتبط با دبیر محترم شورای نگهبان و همچنین اخبار مربوط به حوزه سخنگو به سمع و نظر مخاطبان خواهد رسید.
 
وی تصریح کرد: در نسخه جدید صفحه اعضاء را نیز داریم که ۶ فقیه و ۶ حقوقدان معرفی شده‌اند و رزومه‌ای از فعالیت‌های این بزرگواران و سوابق اجرایی ایشان برای مخاطبین عرضه شده است.
 
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان با اشاره به اینکه صفحه قانون اساسی نیز در نسخه جدید تعبیه شده است، گفت: در این صفحه متن قانون اساسی جمهوری اسلامی و متن استفساریه‌ها که شورای نگهبان در خصوص اصول قانون اساسی تفسیر ارئه داده است و همچنین تقسیم‌بندی‌هایی از اصول قانون اساسی به همراه مستندات و همچنین قانون اساسی برخی کشور‌ها ارائه شده است.

وی عنوان کرد: صفحه اخبار انتخابات را نیز در این نسخه داریم که این صفحه از این پس مختص اخبار انتخاباتی خواهد بود و به صورت تفکیک شده برای سهولت دسترسی مخاطبان، اخبار، بیانیه‌ها و مطالب مرتبط با انتخابات ارائه خواهد شد.
 
رضازاده ادامه داد: صفحه انطباق قوانین نیز پیش‌بینی شده که آخرین نظرات شورای نگهبان در خصوص مصوبات مجلس شورای اسلامی، اساسنامه‌های دولت به همراه ارائه مستندات مربوط به هر مصوبه منتشر خواهد شد.
 
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: یک صفحه چند رسانه‌ای هم در این نسخه تعبیه شده که در این صفحه گزارش‌های تصویری از نشست‌های خبری گرفته تا سایر برنامه‌های شورای نگهبان به همراه طرح‌های گرافیکی، موشن‌گرافی، اینفوگرافی و مستندات تولیدی در زمینه‌های تاریخی و انتخابات قرار داده شده است.

وی تصریح کرد: برای سالرزو تأسیس شورای نگهبان نیز اخیراً ویژه‌نامه‌ای به نام «چشم بینا» داخل سایت شروع به بارگذاری شده است.
 
رضازاده با اشاره به خبری جعلی مبنی بر حذف یک گزارش از آرشیو سایت شورای نگهبان که در فضای مجازی منتشر شده بود، گفت: متأسفانه برخی برخورد‌های غیرحرفه‌ای در دو، سه روز گذشته برای سوئیچ مطالب از یک سایت قدیمی با یک زیرساخت کاملاً متفاوت به یک سایت جدید و با یک تغییرات اساسی روبرو بودیم که قضاوت‌هایی شد و اخباری منتشر شد که واقعیت نداشت.
 
مدیرکل روابط عمومی شورای نگهبان تأکید کرد: دوستانی که کار فنی کرده‌اند، می‌دانند بعضی ملاحظات در این تغییر و سوئیچ اطلاعات طبیعتاً بوجود می‌آید که شاید بعضی از آن‌ها در نگاه اول قابل پیش‌بینی نباشد و بعضی هم کاملاً طبیعی است.
 
وی با بیان اینکه در پایگاه اطلاع‌رسانی جدید امکانی با عنوان سامانه نظرات مخاطبان فراهم شده است، تصریح کرد: مخاطبان محترم پایگاه اطلاع‌رسانی می‌توانند انتقادات، پیشنهادات، شبهات و سؤالات جدی خود را در مورد شورای نگهبان در این سامانه ثبت کنند و ما حتماً بررسی خواهیم کرد و آن قسمت‌هایی که نیاز باشد به صورت تخصصی پاسخ داده شود در اختیار پژوهشکده یا کارشناسان محترم حقوقی قرار داده می‌شود تا حتماً بررسی شده و به همراه پاسخ سؤالات و شبهات، مطالب منتشر گردد.

رضازاده در پایان گفت: وظیفه خود می‌دانم که از خبرنگاران محترم حوزه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان تشکر ویژه‌ای داشته باشم و خواهش کنم که اگر نقطه‌نظری برای سایت وجود دارد به ما منعکس کنید تا از نظرات شما نیز بهره‌مند گردیم.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۴ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیده ناظر «الهه‌سادات میرشفیعیان»

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان عربی و فرانسه منتشر شد

ضرورت قانون جامع جبران خسارت‌های ناشی از جنگ

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳۰ مهر ۱۴۰۴