کد خبر: ۵۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳- 10 July 2019
آیت‌الله جنتی در نطق پیش از دستور:

شورای نگهبان در اعمال وظیفه قانونی خود به صف‌بندی‌های سیاسی وارد نمی‌شود/ سه ملاک شورا در فرایند نظارت بر انتخابات

دبیر شورای نگهبان گفت: فقها و حقوقدانان شورای نگهبان در اعمال وظیفه‌شان وارد صف‌بندی‌های سیاسی و جناحی نمی‌شوند.
شورای نگهبان در اعمال وظیفه قانونی خود به صف‌بندی‌های سیاسی وارد نمی‌شود/ سه ملاک شورا در فرایند نظارت بر انتخابات
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۸) در نطق پیش از دستور خود ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد امام رضا علیه‌السلام، یاد و خاطره سه عضو فقید این شورا حضرات آیات؛ هاشمی‌شاهرودی و مؤمن و آقای علیزاده را گرامی داشت.

وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن سالروز تشکیل شورای نگهبان به وظایف این شورا اشاره و خاطرنشان کرد: شورای نگهبان ضامن اسلامیت و جمهوریت نظام اسلامی است و وظیفه مهم سلامت قانون بر عهده این نهاد است.

دبیر شورای نگهبان وظیفه مهم دیگر این شورا را نظارت بر انتخابات برشمرد و تأکید کرد: همواره شورای نگهبان سه اصل رعایت شرع مقدس، قانون و اخلاق را مدنظر قرار داده و در زمینه نظارت بر انتخابات نیز همین‌گونه عمل کرده و می‌کند.
 

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه در فرآیند انتخابات و بررسی صلاحیت‌ها عمل به مرّ قانون همواره مدنظر ما بوده است، تصریح کرد: اگرچه حجم بالای ثبت‌نام و بررسی صلاحیت‌ها به دلیل نقص قانون در بازه زمانی کوتاه توان زیادی از شورای نگهبان می‌گیرد، اما این شورا با دقت‌نظر به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند.

وی افزود: همانگونه که پیش‌تر اعلام کرده‌ایم شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها برای کسانی که صلاحیتشان تأیید نمی‌شود حق اعتراض قانونی قائل بوده و آماده شنیدن نظرات آن‌ها است.

دبیر شورای نگهبان در همین زمینه تأکید کرد: فقها و حقوقدانان شورای نگهبان در اعمال وظیفه‌شان وارد صف‌بندی‌های سیاسی و جناحی نمی‌شوند و نظر شخصی خود را اعمال نمی‌کنند بلکه ملاک آن‌ها عمل به وظیفه قانونی است.

آیت‌الله جنتی در پایان با قدردانی از مردم به دلیل حمایت مستمرشان از نظام اسلامی در طول چهل سال گذشته، گفت: با هدایت‌های رهبر حکیم انقلاب و بصیرت مثال‌زدنی مردم انقلابی همواره بر مشکلات فائق آمده و توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده‌ایم که در این مقطع نیز مشکلات را پشت‌سر خواهیم گذاشت.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان می‌تواند با انتشار کتب مناسب، کمبود منابع واحد‌های درسی رشته حقوق را جبران کند

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان خبر داد؛ تایید ۷ موافقتنامه بین‌المللی/ دفاع از حقوق مردم در بررسی ۲ استعلام دیوان عدالت اداری بازخوانی شد/ آیا انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس همزمان برگزار می‌شود؟

لایحه سند الحاقی ارزیابی اثرات زیست‌محیطی فرامرزی الحاقی به معاهده چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر تایید شد

طرح استفساریه جزء ۱۳ بند ب ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده تایید شد

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

دسته بندی موضوعی مجموعه نظرات شورای نگهبان، دسترسی پژوهشگران به محتوای مورد نظر را آسان‌تر می‌کند

گزارش تصویری بازدید دکتر خیرالله پروین از نمایشگاه کتاب تهران

حضور دکتر پروین در نمایشگاه کتاب تهران؛ از پیگیری انتشار خاطرات آزادگان تا مشاهده جدیدترین کتاب‌های حقوقی

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

اجرای برنامه پنج‌ساله دوم حوزه‌های علمیه براساس پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب

تشکیل جمهوری اسلامی یکی از برکات حوزه علمیه قم است

دکتر صادقی‌مقدم: طرح برگزاری همزمان انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در دست بررسی است

حوزه و روحانیت بدون مردم هیچ است