کد خبر: ۵۸۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴- 26 June 2019
آیت‌الله جنتی:

تحریم‌های آمریکا علیه مسئولان عالی نظام، تبلیغاتی است

تحریم‌های آمریکا علیه مسئولان عالی نظام، تبلیغاتی است
دبیر شورای نگهبان به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه مسئولان عالی کشورمان اشاره کرد و گفت: این تحریم‌ها صرفاً جنبه تبلیغاتی دارد.
به گزارش روابط عمومی شورای نگهبان، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۵ تیرماه ۱۳۹۸) در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا با تسلیت ایام شهادت رئیس مکتب تشیع، امام جعفر صادق (ع) و شهدای هفتم تیر گفت: در حادثه ۷ تیر ۱۳۶۰ جمعی از نخبه‌ترین شخصیت‌های نظام اسلامی که در رأس آن‌ها دکتر شهید بهشتی قرار داشت، به شهادت رسیدند که اگر امروز بودند هر کدام خدمات بزرگی به نظام انجام می‌دادند.
وی در ادامه به هفته قوه قضائیه اشاره کرد و با تبریک این هفته به رئیس، مسئولان، قضات و کارکنان شریف قوه قضائیه، از اقدامات این قوه تشکر و قدردانی کرد.
آیت الله جنتی رسیدگی سریع و دقیق به پرونده‌های ورودی به دستگاه قضایی در سال‌های اخیر، «لغو همایش‌های غیرضروری در این قوه» و «برکناری و برخورد قاطع با اندک قضات متخلف» را از جمله اقدامات و تغییرات خوب دستگاه قضا برشمرد و ابراز امیدواری کرد که اینگونه اقدامات که مایه امیدواری هر چه بیشتر مردم به دستگاه قضا است، کماکان با جدیت دنبال شود.
تحریم‌های آمریکا علیه مسئولان عالی نظام، تبلیغاتی است
رئیس مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنانش به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه مسئولان عالی کشورمان اشاره کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران ۴۰ سال است مقابل زورگویی‌های آمریکا ایستاده است و این مسیر را با جدیت ادامه می‌دهد به همین خاطر است که رئیس جمهور نادان آمریکا هر روز تحریم جدیدی علیه ایران وضع می‌کند. البته این تحریم‌ها صرفاً جنبه تبلیغی دارد و اثری در عزم و اراده مردم و مسئولان در راه پیشرفت و عزت ایران ایجاد نخواهد کرد.
آیت الله جنتی متذکر شد: تعجب می‌کنم بعضی از کشور‌های اروپایی در مقابل اقدامات جاهلانه «ترامپ» سکوت می‌کنند در حالی که باید مقابل او بایستند و سیاست مستقلی داشته باشند.
وی از مسئولان اجرایی کشور خواست، با تدبیر و هم‌افزایی با کشور‌های مستقلی همچون روسیه، چین و هند برای مقابله با یکجانبه گرایی و زورگویی آمریکا در سطح بین المللی اقدام کنند.
دبیر شورای نگهبان در خاتمه به پروژه «معامله قرن» آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز اشاره و خاطر نشان کرد: قطعا با هوشیاری جهان اسلام به ویژه محور مقاومت این توطئه نیز شکست خواهد خورد.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فیلم کامل نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

پنج مأموریت دولت تراز برای «ملت مبعوث»

گزارش تصویری نخستین نشست خبری دکتر طحان نظیف در سال ۱۴۰۵

کتاب «عماد ملت» رونمایی شد

دکتر طحان‌نظیف: طرح ملی هوش مصنوعی و طرح پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی تایید شد/ شهادت ۴۱ نفر از ناظران انتخاباتی در جنگ تحمیلی سوم/ تصمیم‌گیری درباره زمان برگزاری انتخابات با شورای عالی امنیت ملی است

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

تایید طرح ملی توسعه هوش مصنوعی

نظر شورای نگهبان درباره طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری نظام غذا برای شرایط جنگی و بحرانی

تایید اصلاح اساسنامه صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون

نظر شورای نگهبان درباره اساسنامه سازمان امور اراضی کشور

پربازدید ها

تایید طرح ملی توسعه هوش مصنوعی

بررسی وکالت در دعاوی دیوان عدالت اداری از منظر عضو شورای نگهبان

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه الکامپ و گفت‌و‌گو با کارآفرینان درخصوص قوانین حوزه تجارت الکترونیک

دکتر طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزات حق‌طلبانه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند/ دانشجویان مستقل و دانش‌اندوز ایران اسلامی را به قله‌های افتخار خواهند رساند

دکتر طحان‌نظیف: تجارب ملت ایران در رویارویی با استکبار در تدوین قانون اساسی اثر داشت/ آرمان‌خواهی و امیدآفرینی نقش مهم دانشجویان در برهه کنونی است

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: طرح ملی هوش مصنوعی و طرح پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی تایید شد/ شهادت ۴۱ نفر از ناظران انتخاباتی در جنگ تحمیلی سوم/ تصمیم‌گیری درباره زمان برگزاری انتخابات با شورای عالی امنیت ملی است

انتشار سه کتاب با محوریت نظرات استدلالی شورای نگهبان؛ تبیین مبانی فقهی و حقوقی قوانین مالیاتی، بودجه‌ای و خانواده

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نباید با طرح نگرانی از جنگ آینده‌ای تاریک برای مردم ترسیم کرد / وحدت و انسجام ضرورت امروز جهان اسلام است