کد خبر: ۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۸۶ - ۱۷:۳۰- 18 July 2007
دبیر شورای نگهبان:

سلامت انتخابات را تضمین می کنیم

حضرت آیت الله جنتی گفت: طبق قانون عمل می کنیم و سلامت انتخابات را تضمین می کنیم.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی شورای نگهبان آیت‌الله جنتی که به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد در جمع کارکنان شورای نگهبان سخن می گفت، ضمن تبریک ولادت باسعادت حضرت امام باقر (ع) و گرامیداشت حلول ماه مبارک رجب، تصریح کرد: خداوند به ما مهلت داد تا امسال هم این سه ماه را درک کنیم؛ ماههای رجب، شعبان و رمضان، با عنایت و لطف خداوند درهای رحمت الهی به روی ما گشوده می‌شود و این سه ماه فرصت خوبی است تا برای خنثی کردن گناهان انباشته شده طلب آمرزش کنیم.
وی ضمن اشاره به برخی از رهنمودهای امام باقر (ع) گفت: آن امام بزرگوار می فرمایند « از امروز و فردا کردن ها بپرهیز، این کار دریایی است که هر کس در آن بیفتد غرق می شود.»، «از غفلت بپرهیز که سنگدلی می آورد.»، «بپرهیز از آنکه جایی که عذری نداری سستی کنی.»
دبیر شورای نگهبان در ادامه با اشاره به سالگرد تاسیس این نهاد به تاریخچه‌ای از روند تاسیس این نهاد و مشکلات پیش روی آن پرداخت و گفت: شورای نگهبان 27 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرد در حالی که ، برخلاف دیگر نهادها، از نقطه صفر شروع کرد.
وی افزود: وقتی حضرت امام (ره) حکم فقها را دادند و حقوقدانان هم از مجلس رای گرفتند برای شروع کار حتی جا، بودجه مصوب و یا نیروی انسانی برای پیگیری امور اجرایی و اداری نداشتیم.
وی ضمن تجلیل از تلاش‌های شهید بهشتی برای تدوین آئین‌نامه داخلی این نهاد و ...گفت: حضرت امام (ره) هم با روشن‌بینی از این نهاد حمایت کردند، آن بزرگوار سابقه تلخ عدم استقرار علمای تراز اول برای نظارت بر مجلس شورای ملی که در قانون‌اساسی مشروطیت آمده بود، را داشتند و نگذاشتند این واقعه تکرار شود. امام (ره) می دانستند شورا سد راه کارهای خلافی است که ممکن است به انحراف نظام اسلامی منجر شود.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به حمایت‌ها و رهنمودهای مقام معظم رهبری نسبت به این نهاد و به ویژه رهنمودهای اخیر ایشان گفت: وظایف قانونی ما مشخص شده است و طبق قانون عمل می‌کنیم و بر همین اساس سلامت انتخابات را تضمین می‌کنیم.
وی افزود: بحمدلله شورا وجهه عمومی خوبی دارد و از ابتدا اعضای آن دارای حسن سابقه بودند و جز رعایت قانون و شرع مقدس اسلام به چیز دیگری نمی‌اندیشند و بی طرفی را رعایت می کنند، از این رو این نهاد مورد اعتماد آحاد مردم است.
وی در پایان با یادآوری ضرورت رعایت مصالح دین در زندگی روزمره و عمل به قانون در انجام وظایف و تکالیف کاری گفت: عمل به وظایف اسلامی توصیه اول من است. توصیه دوم من نیز این است که به وظایف قانونی خود درست عمل کنید.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است