کد خبر: ۵۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱- 02 May 2019
دکتر علم الهدی مطرح کرد:

دو پیشنهاد برای دوره جدید رقابت شبیه سازی شورای نگهبان

قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان گفت: تلاش می‌کنیم در دوره بعدی رقابت شبیه سازی شورای نگهبان نظارت بر انتخابات و شبیه سازی فعالیت فقها را هم داشته باشیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر سید حجت‌الله علم الهدی قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان طی سخنانی در مراسم اختتامیه اولین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان که عصر امروز پنج شنبه در محل مجلس قدیم برگزار شد، درباره اقدامات این نهاد گفت: سال گذشته حدود 50 کارگاه آموزشی برگزار کردیم که 3 هزار نفر در این کارگاه‌ها شرکت کردند.
وی ادامه داد: در راستای آموزش و آشنایی دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با نحوه عملکرد شورای نگهبان پس از بررسی‌های صورت گرفته به مدلی رسیدیم که به عنوان رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان برگزار شد.
قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان در باره این رقابت علمی یادآور شد: در برگزاری این دوره خیلی کار رسانه‌ای انجام ندادیم و صرفا در نامه‌ای به دانشگاه‌ها اطلاع رسانی کردیم تا تجربه‌ای برای سال اول باشد اما با استقبال زیادی رو به رو شدیم و 56 تیم ثبت نام کردند.
دکتر علم الهدی ادامه داد: واکنش دانشگاهیان نسبت به این رقابت علمی جالب بود و اساتید حقوق و حتی کسانی که به شورای نگهبان انتقاد دارند با دقت این رقابت‌ها را پیگیری می‌کردند.
وی با اشاره به اینکه نمونه مشابهی از این رقابت‌ها را در این سطح نداشتیم و دوره‌های سایر نهادها با این دوره تفاوت داشت، درباره ویژگی‌های این دوره  تصریح کرد: ویژگی اصلی این دوره در مقایسه با سایر دوره‌ها در این بود که اساتید نیز درگیر بودند چراکه در سایر دوره‌ها فقط دانشجویان شرکت می‌کنند و اساتید خیلی درگیر نیستند. اما این دوره را به نحوی طراحی کردیم که اساتید هم درگیر کار شوند و سعی کردیم از اساتید همه دانشگاه‌های معتبر در هیئت داوری استفاده کنیم.

قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان درباره بعد آموزشی این رقابت گفت: این دوره به لحاظ آموزشی با سایر دوره‌هایی که تا به امروز برگزار کرده بودیم بسیار تفاوت داشت.
دکتر علم‌الهدی با بیان اینکه این دوره از رقابت‌ها توانست علاقه دانشجویان کارشناسی را به حقوق عمومی بالا ببرد، گفت: خیلی از اساتید نسبت به عدم گرایش دانشجویان به حقوق عمومی ابراز ناراحتی داشتند ولی این دوره توانست دانشجویان را به حقوق عمومی علاقه‌مند کند.
وی در خصوص شهرهای حاضر در این دوره از رقابت‌ها نیز خاطرنشان کرد: از شهرهای قم، آبادان، همدان، قزوین، تبریز، کرمان، شیراز، اصفهان، بروجرد، البرز و مشهد دانشجویان در قالب تیم شرکت کردند.
قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان ادامه داد: در این مسابقات از 56 تیم 17 تیم متشکل از خانم ها بودند و از 20 تیم راه یافته به دوره فینال نیز 5 تیم خانم‌ها بودند.
دکتر علم الهدی گفت: پس از جمع بندی از این دوره انشاالله بنا داریم دوره بعدی را بسیار مفصل‌تر و موثرتر برگزار کنیم که در این راستا یکی از پیشنهادات این بود که نظارت بر انتخابات و شبیه سازی فعالیت فقها به این رقابت ها اضافه شود که تلاش می‌کنیم در دوره بعدی این فرایند را هم انشاالله داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

چراغ حقیقت خاموش نمی‌شود

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

او که آمد و او که رفت!

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»