کد خبر: ۵۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۱- 02 May 2019
دکتر علم الهدی مطرح کرد:

دو پیشنهاد برای دوره جدید رقابت شبیه سازی شورای نگهبان

قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان گفت: تلاش می‌کنیم در دوره بعدی رقابت شبیه سازی شورای نگهبان نظارت بر انتخابات و شبیه سازی فعالیت فقها را هم داشته باشیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر سید حجت‌الله علم الهدی قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان طی سخنانی در مراسم اختتامیه اولین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان که عصر امروز پنج شنبه در محل مجلس قدیم برگزار شد، درباره اقدامات این نهاد گفت: سال گذشته حدود 50 کارگاه آموزشی برگزار کردیم که 3 هزار نفر در این کارگاه‌ها شرکت کردند.
وی ادامه داد: در راستای آموزش و آشنایی دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با نحوه عملکرد شورای نگهبان پس از بررسی‌های صورت گرفته به مدلی رسیدیم که به عنوان رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان برگزار شد.
قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان در باره این رقابت علمی یادآور شد: در برگزاری این دوره خیلی کار رسانه‌ای انجام ندادیم و صرفا در نامه‌ای به دانشگاه‌ها اطلاع رسانی کردیم تا تجربه‌ای برای سال اول باشد اما با استقبال زیادی رو به رو شدیم و 56 تیم ثبت نام کردند.
دکتر علم الهدی ادامه داد: واکنش دانشگاهیان نسبت به این رقابت علمی جالب بود و اساتید حقوق و حتی کسانی که به شورای نگهبان انتقاد دارند با دقت این رقابت‌ها را پیگیری می‌کردند.
وی با اشاره به اینکه نمونه مشابهی از این رقابت‌ها را در این سطح نداشتیم و دوره‌های سایر نهادها با این دوره تفاوت داشت، درباره ویژگی‌های این دوره  تصریح کرد: ویژگی اصلی این دوره در مقایسه با سایر دوره‌ها در این بود که اساتید نیز درگیر بودند چراکه در سایر دوره‌ها فقط دانشجویان شرکت می‌کنند و اساتید خیلی درگیر نیستند. اما این دوره را به نحوی طراحی کردیم که اساتید هم درگیر کار شوند و سعی کردیم از اساتید همه دانشگاه‌های معتبر در هیئت داوری استفاده کنیم.

قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان درباره بعد آموزشی این رقابت گفت: این دوره به لحاظ آموزشی با سایر دوره‌هایی که تا به امروز برگزار کرده بودیم بسیار تفاوت داشت.
دکتر علم‌الهدی با بیان اینکه این دوره از رقابت‌ها توانست علاقه دانشجویان کارشناسی را به حقوق عمومی بالا ببرد، گفت: خیلی از اساتید نسبت به عدم گرایش دانشجویان به حقوق عمومی ابراز ناراحتی داشتند ولی این دوره توانست دانشجویان را به حقوق عمومی علاقه‌مند کند.
وی در خصوص شهرهای حاضر در این دوره از رقابت‌ها نیز خاطرنشان کرد: از شهرهای قم، آبادان، همدان، قزوین، تبریز، کرمان، شیراز، اصفهان، بروجرد، البرز و مشهد دانشجویان در قالب تیم شرکت کردند.
قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان ادامه داد: در این مسابقات از 56 تیم 17 تیم متشکل از خانم ها بودند و از 20 تیم راه یافته به دوره فینال نیز 5 تیم خانم‌ها بودند.
دکتر علم الهدی گفت: پس از جمع بندی از این دوره انشاالله بنا داریم دوره بعدی را بسیار مفصل‌تر و موثرتر برگزار کنیم که در این راستا یکی از پیشنهادات این بود که نظارت بر انتخابات و شبیه سازی فعالیت فقها به این رقابت ها اضافه شود که تلاش می‌کنیم در دوره بعدی این فرایند را هم انشاالله داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام آیت الله اعرافی به سیدحسن نصرالله / ابراز همدردی با مردم و مجاهدان حزب الله لبنان

ماشین جنگی صهیونیست‌ها باید اکنون متوقف شود

آیت‌الله جنتی: نمی‌توان نسبت به انسجام امت اسلام بی‌تفاوت بود/ اولویت نخست دشمن‌شناسی و تلاش برای نابودی رژیم صهیونیستی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۸ شهریور ۱۴۰۳

دوره‌های تخصصی «آئین دادرسی کیفری» و «قانون مجازات اسلامی» در پرتو نظرات شورای نگهبان

اصول قانون اساسی می‌توانند در حوزه فضای مجازی تسری یابند

مسلمانان مراقب تفرقه افکنی دشمنان اسلام باشند

سیاست جمهوری اسلامی ایران شکستن تک قطبی در جهان است

بیعت با امام زمان (عج) جدای از بیعت با ولی فقیه نیست

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ شهریور ۱۴۰۳

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: فعالیت‌های فرهنگی در کشور نباید کم‌رنگ شود/ خواص جامعه باید خودساخته باشند

فرصت‌ها و تهدیدهای کاربست هوش مصنوعی در نظارت اساسی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ شهریور ۱۴۰۳

موفقیت دولت در سایه عمل به توصیه‌های رهبری است

حوزه، مدرسه و دانشگاه سه ضلع تحولات جامع هستند

آیت‌الله جنتی: نمی‌توان نسبت به انسجام امت اسلام بی‌تفاوت بود/ اولویت نخست دشمن‌شناسی و تلاش برای نابودی رژیم صهیونیستی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۸ شهریور ۱۴۰۳

اصول قانون اساسی می‌توانند در حوزه فضای مجازی تسری یابند

بیعت با امام زمان (عج) جدای از بیعت با ولی فقیه نیست

مسلمانان مراقب تفرقه افکنی دشمنان اسلام باشند