کد خبر: ۵۸۱۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴- 11 June 2019

نخستين دوره پنج روزه آموزشی‌با عنوان «مدرسه حقوق اساسی» برگزار خواهد شد

پژوهشکده شورای نگهبان با همکاری دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) نخستین دوره آموزشی پنج‌روزه با عنوان «مدرسه حقوق اساسی» را در مرداد ماه سال ۱۳۹۸ برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده شورای‌نگهبان، اولین دوره مدرسه حقوق‌اساسی ویژه دانشجویان و فارغ‌التحصيلان رشته حقوق و علوم‌سیاسی به همت پژوهشکده شورای‌نگهبان و با‌ همکاری دانشگاه امام‌صادق(ع)، دوم الی هفتم مرداد‌ماه سال جاری در اردوگاه سیدالشهدا(آبعلی) برگزار خواهد شد.

محورهای دوره شامل تحلیل اصول و مبانی حقوق اساسی ایران، تبیین نظام حقوقی و قواعد حاکم بر نهادها و ساختارهای سیاسی، بررسی نقش مردم در قدرت سیاسی و ساز و کار اعمال آن، آشنایی با حقوق و تکالیف مردم در نظام حقوق اساسی، تشریح و بررسی چالش‌های نظام حقوق اساسی ایران خواهد بود و به شرکت کنندگان پس از خاتمه دوره، گواهینامه معتبر علمی اعطا خواهد شد.

علاقه‌مندان به شرکت در مدرسه حقوق‌اساسی می‌توانند از تاریخ۷ الی ۳۰ خرداد با مراجعه به سایت پژوهشکده شورای‌نگهبان به آدرس اینترنتی‌ www.shora-rc.ir اقدام به ثبت‌نام نمایند. پذیرش قطعی شرکت کنندگان پس از تایید رزومه علمی توسط پژوهشکده شورای نگهبان خواهد بود.

لازم به ذکر است مدرسه حقوق‌اساسی در دو دوره برگزار خواهد شد که دور اول ویژه آقایان و دور دوم ویژه بانوان خواهد بود که در خصوص دور دوم متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد. داوطلبین شرکت در دوره جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۴۹۱۰۵۶_۰۲۱ تماس حاصل فرمايند.

گفتنی است پژوهشکده شورای نگهبان در سال‌های اخیر و در راستای آشنایی بیشتر جامعه‌علمی کشور با شورای‌نگهبان، دست به اقدامات مبتکرانه‌ای از جمله برگزاری‌کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی، نمایشگاه محصولات، رقابت علمی شبیه سازی شورای نگهبان و ...زده است که استقبال دانشجویان و اساتید حقوقی دانشگاه‌های کشور را در پی داشته است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در نشست علمی «چالش‌های قانونگذاری در ایران»

پیام آیت‌الله مدرسی‌یزدی به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

دکتر طحان‌نظیف: فیلم «خدای جنگ» نشان داد نقطه‌های آغاز همیشه مهم هستند

دکتر طحان‌نظیف: تطبیق مصوبات مجلس با شرع و قانون اساسی به پاسداری از حقوق مردم انجامیده است

دکتر پروین: بسیاری از مشکلات با عمل به قانون رفع خواهد شد/ صلاحیت‌ها و وظایف همه دستگاه‌ها و نهادها در قانون مشخص است

احیای سنت‌های کارآمد و حل مسائل نوظهور اولویت‌های دوره جدید شورای عالی

اساس جمهوری اسلامی مبتنی بر استقلال است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در گردهمایی بزرگ فعالان فضای مجازی و رسانه استان همدان

سخنگوی شورای نگهبان در جمع فعالان فضای مجازی استان همدان: جهاد تبیین در حوزه انقلاب نیازمند آشنایی با قانون اساسی است/ انقلاب اسلامی ایران امید مستضعفان جهان را زنده کرد

انقلاب اسلامی معادلات قدرت را تغییر داد

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

نظر شورای نگهبان درباره لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور (بخش اول) «سقف منابع عمومی دولت و مفروضات منابع و مصارف»

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره مرحله دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴؛ بیشتر ایرادات برطرف شد/سال آینده انتخابات شورا‌ها برگزار نشود، انتخابات میان‌دوره‌ای هم برگزار نخواهد شد

فیلم|نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۶ بهمن ۱۴۰۳

گزارش تصویری نشست خبری دکتر طحان نظیف ۶ بهمن ۱۴۰۳

آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می خواهد/ هشدار درمورد خطر نفوذ

اطلاعات تولید شده در علوم اسلامی در دسترس همه قرار بگیرد / ضرروت بکارگیری هوش مصنوعی در مطالعات اسلامی

اصلاحات مجلس نسبت به بخش اول لایحه ‎بودجه ۱۴۰۴ (بجز موارد اصرار شده برای اظهارنظر مجمع تشخیص مصلحت نظام) تایید شد

پژوهشکده شورای نگهبان و اندیشکده فقه حکمرانی دانشگاه امام صادق (ع) تفاهم نامه همکاری امضا کردند

کتاب «دیوان عدالت اداری؛ صلاحیت‌ها و رویه‌ها» منتشر شد