کد خبر: ۵۷۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶- 10 April 2019

آیت‌الله جنتی: نتیجه حماقتهای آمریکا عبرت تاریخ خواهد شد

آیت‌الله جنتی: نتیجه حماقتهای آمریکا عبرت تاریخ خواهد شد
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اقدام نابخردانه آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی گفت: نتیجه حماقتهای دولتمردان آمریکا عبرت تاریخ خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی در جلسه امروز با تبریک ایام ولادت امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل (ع)، امام سجاد (ع) و امام زمان (عج) در نیمه شعبان گفت: امیدواریم به برکت این اعیاد مبارک، سالی سراسر خیر و برکت برای مسلمانان به ویژه ملت شریف ایران را شاهد باشیم.
دبیر شورای نگهبان با قدردانی از درایت مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جدید به عنوان سال رونق تولید افزود: امیدواریم مسئولان و دولتمردان با همه توان، موانع تولید را برطرف کنند و مبارزه با قاچاق کالا را جدی بگیرند؛ چرا که در صورت رونق تولید بسیاری از دیگر مشکلات برطرف خواهد شد.
آیت‌الله جنتی در ادامه با اظهار تاسف از وقوع سیل در بخش وسیعی از کشور که منجر به خسارت‌هایی شده است، تصریح کرد: اگرچه سیل‌های اخیر خسارت‌های زیادی در پی داشته، ولی به مراتب منافع این باران‌های بهاری برای کشور بیشتر بوده است؛ چراکه سال‌ها قسمت عمده‌ای از این مرز و بوم به علت خشکسالی‌های پی در پی در رنج و مشقت بود.
دبیر شورای نگهبان آبگیری کامل سد‌های کشور و تالاب‌های خشک شده را مایه خرسندی دانست و تعالی حس نوع دوستی و همدلی مردم و نهاد‌ها از جمله سپاه پاسداران، ارتش، بسیج، کمیته امداد و هلال احمر در امدادرسانی به سیل زدگان را از دیگر برکات این واقعه برشمرد.
وی اقدام رئیس جمهور آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی را نابخردانه توصیف کرد و گفت: این اقدام احمقانه صد در صد به نفع این نهاد انقلابی خواهد شد و به همین میزان به ضرر آمریکایی‌ها؛ چرا که محبوبیت این نیروی فداکار از بدو تاسیس به دست امام راحل تا کنون به این حد در سطح عالی نبوده است.
آیت الله جنتی با اشاره به حجم زیاد تقدیر و تشکر از سپاه پاسداران و اقدام نمادین و معنادار نمایندگان مردم در خانه ملت در پوشیدن لباس مقدس پاسداری گفت: مجلس شورای اسلامی هم باید در اقدامی متقابل قوانینی علیه آمریکا به عنوان بزرگترین تروریست دولتی و حامی تروریست در جهان تصویب کند.
دبیر شورای نگهبان در پایان با بیان اینکه با این اقدام دیوانه‌وار رئیس جمهور آمریکا نفرت از آن‌ها در میان ملت‌ها بیشتر خواهد شد، درباره دیگر حماقت دولتمردان آمریکایی در الحاق منطقه جولان سوریه به رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد: مالکیت مردم سوریه بر این منطقه مسلم و غیر قابل انکار است و قطعا نتیجه حماقت‌های مکرر دولتمردان آمریکایی عبرت تاریخ خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مسئولان به سرعت در فناوری‌های نوین سرمایه‌گذاری کنند

دکتر مولابیگی: شهید مفتح الگوی نظریه‌پردازی عمل‌گرا در تاریخ انقلاب اسلامی است/ «وحدت و همدلی» راز عزت و بقای جامعه اسلامی است

تقویت پژوهش‌های علوم انسانی- اسلامی از برکات تعامل حوزه و دانشگاه است

آذربایجان شرقی؛ مقصد نخست دومین مرحله رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان/ رقابت‌ها در تهران و سه استان دیگر ادامه می‌یابد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

پژوهش، پیشران اصلی علوم و شرط تربیت عالمان صاحب‌نظر است

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است