کد خبر: ۵۷۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶- 10 April 2019

آیت‌الله جنتی: نتیجه حماقتهای آمریکا عبرت تاریخ خواهد شد

آیت‌الله جنتی: نتیجه حماقتهای آمریکا عبرت تاریخ خواهد شد
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اقدام نابخردانه آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی گفت: نتیجه حماقتهای دولتمردان آمریکا عبرت تاریخ خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی در جلسه امروز با تبریک ایام ولادت امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل (ع)، امام سجاد (ع) و امام زمان (عج) در نیمه شعبان گفت: امیدواریم به برکت این اعیاد مبارک، سالی سراسر خیر و برکت برای مسلمانان به ویژه ملت شریف ایران را شاهد باشیم.
دبیر شورای نگهبان با قدردانی از درایت مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جدید به عنوان سال رونق تولید افزود: امیدواریم مسئولان و دولتمردان با همه توان، موانع تولید را برطرف کنند و مبارزه با قاچاق کالا را جدی بگیرند؛ چرا که در صورت رونق تولید بسیاری از دیگر مشکلات برطرف خواهد شد.
آیت‌الله جنتی در ادامه با اظهار تاسف از وقوع سیل در بخش وسیعی از کشور که منجر به خسارت‌هایی شده است، تصریح کرد: اگرچه سیل‌های اخیر خسارت‌های زیادی در پی داشته، ولی به مراتب منافع این باران‌های بهاری برای کشور بیشتر بوده است؛ چراکه سال‌ها قسمت عمده‌ای از این مرز و بوم به علت خشکسالی‌های پی در پی در رنج و مشقت بود.
دبیر شورای نگهبان آبگیری کامل سد‌های کشور و تالاب‌های خشک شده را مایه خرسندی دانست و تعالی حس نوع دوستی و همدلی مردم و نهاد‌ها از جمله سپاه پاسداران، ارتش، بسیج، کمیته امداد و هلال احمر در امدادرسانی به سیل زدگان را از دیگر برکات این واقعه برشمرد.
وی اقدام رئیس جمهور آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های تروریستی را نابخردانه توصیف کرد و گفت: این اقدام احمقانه صد در صد به نفع این نهاد انقلابی خواهد شد و به همین میزان به ضرر آمریکایی‌ها؛ چرا که محبوبیت این نیروی فداکار از بدو تاسیس به دست امام راحل تا کنون به این حد در سطح عالی نبوده است.
آیت الله جنتی با اشاره به حجم زیاد تقدیر و تشکر از سپاه پاسداران و اقدام نمادین و معنادار نمایندگان مردم در خانه ملت در پوشیدن لباس مقدس پاسداری گفت: مجلس شورای اسلامی هم باید در اقدامی متقابل قوانینی علیه آمریکا به عنوان بزرگترین تروریست دولتی و حامی تروریست در جهان تصویب کند.
دبیر شورای نگهبان در پایان با بیان اینکه با این اقدام دیوانه‌وار رئیس جمهور آمریکا نفرت از آن‌ها در میان ملت‌ها بیشتر خواهد شد، درباره دیگر حماقت دولتمردان آمریکایی در الحاق منطقه جولان سوریه به رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد: مالکیت مردم سوریه بر این منطقه مسلم و غیر قابل انکار است و قطعا نتیجه حماقت‌های مکرر دولتمردان آمریکایی عبرت تاریخ خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد؛ تأکید بر صیانت از اسلامیت و جمهوریت نظام

دکتر طحان‌نظیف: شورای نگهبان تبلور دغدغه دینی مردم برای اسلامی بودن قوانین است/ رهبرِ شهید هم بر رعایت حقوق مردم و هم بر رعایت حقوق داوطلبان تاکید داشتند/ انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری از چه مرحله‌ای ادامه خواهد یافت؟

حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صف اول» به مناسبت سالروز تاسیس شورای نگهبان

تجلی اراده ملی در رستاخیزی به نام تشییع رهبرِ شهید

توئیت دکتر طحان‌نظیف در واکنش به حمله تروریستی آمریکا به بیمارستان کودکان سرطانی اهواز

شهید مصباح‌الهدی باقری، مشاوری امین و پل ارتباطی میان نخبگان و رهبر معظم انقلاب بود / مزد سال‌ها مجاهدت خود را با شهادت گرفت

دکتر ره‌پیک: رهبرِ شهید در بررسی صلاحیت‌ها دخالت نمی‌کردند/ ایشان در فتنه ۸۸ از آرای مردم دفاع کردند

روایت خاطرات دکتر سیامک ره پیک از رهبر شهید در برنامه میداندار

سخنگوی شورای نگهبان: مصوبه «ساز و کار برگزاری جلسات مجلس در مواقع اضطرار» مغایر با شرع و قانون اساسی شناخته نشد

دکتر مولابیگی: حاکمیت قانون محور اصلی مدیریت رهبر شهید بود/ ایشان در بحران‌ها نگاه پدرانه به مردم داشتند

پربازدید ها

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

پیام تقدیر آیت‌الله مدرسی‌یزدی از مردم عزیز برای حضور در تشییع ده‌ها میلیونی رهبرِ شهید

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

دکتر کدخدایی: رهبرِ شهید همواره بر رعایت قانون و حقوق مردم تأکید داشتند/ ایشان اندیشمندی بزرگ و فراتر از یک مسئول سیاسی بودند

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار