کد خبر: ۵۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱- 14 May 2019
دکتر کدخدایی:

دولت و مجلس با وضع قوانین کارآمدتر به رونق تولید کمک کنند

سخنگوی شورای نگهبان با تاکید بر این که بخشی از مشکلات تولیدکنندگان بوروکراسی‌های اداری است، گفت: دولت و مجلس می‌توانند با وضع قوانین کارآمدتر این مساله را حل کنند تا امکان بیشتری برای تولید کنندگان فراهم شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درخصوص نام گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام رونق تولید افزود: در چند سال اخیر حضرت آیت الله خامنه‌ای با توجه به شرایط داخلی کشور و مباحث اقتصادی و معیشت عمومی توجه ویژه‌ای را به موضوع اقتصاد و تولید داخلی دارند.
وی ادامه داد: در سال گذشته بحث حمایت از کالای ایرانی بود و امسال هم ایشان در موضوع اقتصادی محور اصلی را رونق تولید قرار دادند.
این حقوقدان یادآور شد: همه اقتصاددانان و صاحب نظران متفق القول هستند که اگر کشور می‌خواهد روی پای خود بایستد باید از توانایی‌های اقتصادی، منابع داخلی و نیروی انسانی بهترین استفاده را داشته باشد تا وابستگی‌ها به کشور‌های خارجی کمتر شود.
دکتر کدخدایی همچنین گفت: جامعه ایران جوان است و نیروی انسانی لازم را دارد و از طرف دیگر منابع طبیعی زیادی دارد که خیلی از آن‌ها هنوز استحصال نشدند که با تاکید بر این ۲ معقوله مهم می‌توان سرنوشت هر جامعه‌ای را تغییر داد بنابراین رهبر معظم انقلاب هم تاکید موکدی بر توان تولید داخلی داشتند.
وی افزود: هر روز شاهد مشکلاتی برای تولید کنندگان هستیم که بخشی از آن به دلیل بوروکراسی‌هایی است که دولت و مجلس می‌تواند از طریق وضع قوانین کارآمدتر این مساله را حل کند تا امکان بیشتری را برای تولید کنندگان فراهم کند.
سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: بخشی هم به ضرورت توجه جامعه به محصولات داخلی بر می‌گردد یعنی از تولیدات داخلی استفاده کنیم چرا که یک گام به استقلال و رونق اقتصادی کمک کرده و به جلوتر می‌رویم.
دکتر کدخدایی تاکید کرد: بر همه دست اندرکاران و مسوولان است تا جایی که می‌توانند چه در بخش قوانین و چه در بخش اجرا شرایطی را فراهم کنند که تولید کنندگان با علاقه بیشتری در حوزه تولید اقدامات خود را انجام دهند و هم سرعت بیشتری بگیرد.
وی یادآور شد: گاهی اوقات مشاهده می‌شود مجوز‌های اولیه صادر شده، ولی در استمرار این حمایت ها، کوتاهی‌ها و قصوری وجود دارد که اگر این موارد هم دقت شود و نظارت شود که در استمرار تولیدات مشکلات حل شود نتایج درخشانی را خواهیم دید.
سخنگوی شورای نگهبان خاطرنشان کرد: ایرانیان ثابت کرده اند که می‌توانند روی پای خود بایستد و در هر زمینه‌ای با تلاش گامی را در جهت استقلال بردارند.
دکتر کدخدایی درباره این که رهبری گفتند سال ۱۳۹۸ سال فرصت‌ها است، گفت: در طول ۴۰ سال گذشته با تهدید دشمن در همه زمینه‌ها روبرو بوده ایم و هر روز هم شکل این تهدید‌ها عوض شده است، آنچه که توانسته این تهدید‌ها را خنثی کند مقاومت مردم است که در همه صحنه‌ها حضور داشتند و با تلاش خود پاسخ محکمی را به دشمن دادند و در حوزه اقتصاد هم به همین شکل است.
وی افزود: آنچه که در واقع مورد تاکید رهبری است و ایشان آن را به عنوان یک فرصت تلقی می‌کنند اگر ما تهدیدی از سوی دشمن می‌شویم بتوانیم این تهدید را در داخل به تلاش، کوشش، همبستگی و وحدت بین مردم و مسولان تبدیل کنیم و با اتکا به توان داخلی بتوانیم پاسخ محکمی را به دشمن بدهیم.
سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: ایشان در چند سال قبل بر اقتصاد مقاومتی تاکید داشتند یعنی اگر اروپا و آمریکا با ابزار اقتصادی می‌خواهد جامعه ایرانی را تهدید کنند ما باید سراغ نیروی داخلی برویم و با تولید داخل شرایط لازم تهدید را تبدیل به فرصت کنیم که با این کار هم تهدید مرتفع می‌شود و هم گام بیشتری را برای استقلال کشور بر می‌داریم.
دکتر کدخدایی یادآور شد: مردم ما هم به طور قطع در این زمینه همکاری خوبی را خواهند داشت همچنان که در این ۴۰ سال داشتند، اگر بتوانیم در حوزه اقتصاد و معیشت اقداماتی را انجام دهیم که کمکی به رونق اقتصادی جامعه باشد و اتکا به تولیدات داخلی باشد مردم هم استقبال خواهند کرد.
وی درباره تاکید رهبری به استفاده جوانان در حل مشکلات کشور گفت: بحث جوانگرایی با توجه به این که جامعه ایرانی یک جامعه جوان است یک امر حتمی و عقلی است بنابراین رهبر معظم انقلاب نه تنها در فرمایشات خود تاکید داشتند بلکه در عمل هم به همین سمت حرکت کردند.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان این که در چند سال گذشته انتصابات رهبری معمولا از جوانان بوده است، گفت: در حوزه‌های اجرایی و حوزه‌هایی که نیازمند نیروی بیشتر جوانی است استفاده از جوانان می‌تواند به عنوان یک موتور پیش برنده باشد و از طرف دیگر می‌تواند امید را در بین جوانان ما ایجاد کند چرا که ما جامعه جوانی داریم باید فکر اشتغال و استفاده از توان آن‌ها باشیم.
وی افزود: البته استفاده از جوانان به مفهوم آن نیست که از تجربه افراد با سابقه بی نیاز هستیم و نباید آن‌ها را به کار بگیریم، با تقسیم بندی صحیح باید جایی که لازم است از تجربه استفاده شود از نیرو‌های کارآزموده استفاده کنیم و در حوزه‌هایی که نیازمند شور و نشاط جوانی است و تلاش بیشتری می‌طلبد حتما از جوانان استفاده کنیم.
سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: البته به جوانان جامعه بی مهری شده است و امیدواریم در سال‌های آینده استفاده از جوانان بیشتر در دستور کار قوای سه گانه باشد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کتاب «حقوق اساسی تطبیقی» منتشر شد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسن شجاعی»

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

قدرت ایران در اتکا به توان داخلی است / مردم را به مشارکت فراگیر اقتصادی دعوت کنیم

برگزاری مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگانی از مجلس و بانک مرکزی

از کشتی تا وزنه‌برداری؛ قهرمانی و پهلوانی عادت ایرانیان است

گزارش تصویری دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۶ مهر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: اتحاد دولت‌های اسلامی تنها راه رهایی از استعمار است/ قدردانی از تلاش‌های فراجا و نیرو‌های مسلح و امنیتی در مقابله با توطئه‌های دشمنان

پربازدید ها

خبر جدید سخنگوی شورای نگهبان: طرح «تشدید مجازات جاسوسی» و لایحه «ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی» تبدیل به قانون شد

دیدار با بستگان شهیدی که عاشق مادر و خانواده بود/ دکتر طحان نظیف: شهید «محمد چناری» افتخاری برای شبکه ناظران انتخاباتی است

آیت‌الله جنتی: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی غیرقانونی است؛ ضرورت هوشیاری مسئولان در برابر توطئه‌های دشمنان/ جوانان جبهه مقاومت زوال قدرت‌های شیطانی را محقق خواهند کرد

دکتر پروین: معنویت نقش مهمی در شکست محاسبات دشمن دارد/ رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهدافش در جنگ ۱۲ روزه نرسید

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اگر روایات امام عسکری (ع) نبود، فقه نقصان بزرگی داشت

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی درباره بعضی حوادث مهمّ اخیر

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین معینی»

دیدار با پدر و برادری که شهیدشان در جستجوی خدمت به مردم بود/ دکتر طحان‌نظیف: خون شهیدان در ایجاد و استمرار انسجام ملی موثر بود

دیدار دکتر مولابیگی با خانواده شهید ناظر «سیدمهدی سیدمیرزایی»؛ او که همراه با مردم در تمام سختی‌ها بود و آخرین آرزویش شهادت در راه قدس و دفاع از وطن بود

بررسی لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان