کد خبر: ۵۷۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵- 21 March 2019
دکتر کدخدایی؛

مسئولان باید همت کنند و مشکلات و موانع تولید را از سر راه بردارند

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه اگر توجه بیشتر و دقیق‌تری به محصولات و تولید داخلی داشته باشیم می‌توانیم بسیاری از گردنه‌ها و مشکلات اقتصادی در کشور را برطرف کنیم، گفت: مسئولان باید همت کنند و مشکلات و موانع تولید را از سر راه بردارند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکترعباسعلی کدخدایی در گفتگو با خبرگزاری میزان، ضمن تبریک عید نوروز ۱۳۹۸ به عموم مردم کشورمان گفت: امیدوارم سال ۹۸ سال رونق اقتصادی کشورمان باشد.
وی افزود: ما در کشورمان هم صاحب منابع طبیعی فراوان و هم منابع انسانی و نیرو‌های شایسته‌ای هستیم و قطعا می‌توانیم با رونق تولید داخلی، اقتصاد کشور را به گردش دربیاوریم.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه اگر توجه بیشتر و دقیق‌تری به محصولات و تولید داخلی داشته باشیم می‌توانیم بسیاری از گردنه‌ها و مشکلات اقتصادی در کشور را برطرف کنیم، گفت: مسئولان باید همت کنند و مشکلات و موانع تولید را از سر راه بردارند.
دکتر کدخدایی در پایان گفت: کشور ما در زمینه «رونق تولید» قانون کم ندارد به خصوص قوانینی که در همین یکی دو سال اخیر تصویب شده‌اند اگر به خوبی اجرا شوند، ان‌شاالله سال ۹۸ شاهد رونق تولید در کشورمان خواهیم بود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

این جنایت شجاعت شیرزنان ایران اسلامی را به نمایش گذاشت

بیانیه شورای نگهبان در پی حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان صدا و سیما

چراغ حقیقت خاموش نمی‌شود

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی

دکتر طحان نظیف: صهیونیست‌ها خلاصی پیدا نمی‌کنند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی در رابطه با تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

پربازدید ها

دکتر صادقی مقدم: ناظران انتخابات، مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی‌اند

امام خمینی (ره) سمت درست تاریخ را نشان داد

ولایت‌مداری، رمز پایداری انقلاب در برابر توطئه‌ها است

تبریک دکتر طحان‌نظیف بمناسبت فرا رسیدن عید قربان

شورای نگهبان: «حفظ عزت ملی» و «توجه به خواست و اراده مردم» مورد تاکید امام خمینی (ره) و قانون اساسی است

تسلیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت شهادت امام باقر (علیه‌السلام)

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب

او که آمد و او که رفت!

توئیت دکتر طحان‌نظیف به مناسبت رحلت امام خمینی(ره)

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»