کد خبر: ۵۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳- 04 May 2019
در حاشیه اختتامیه مسابقه شبیه‌سازی شورای نگهبان مطرح شد
سخنگوی شورای نگهبان: این شورا در جلسات هفته آینده در زمان مقرر و قانونی دیدگاه هایش را درباره اصلاحیه قانون انتخابات به مجلس ارایه می‌کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در حاشیه اختتامیه نخستین دوره مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به دستورکار دیروز این شورا افزود: دیروز دو مصوبه در دستورکار شورا قرار داشت که یکی مربوط به بررسی اصلاحیه قانون اصل ۴۴ قانون اساسی بود که بررسی آن تقریبا تمام زمان جلسه را به خود اختصاص داد و مصوبه دیگر مربوط به بحث اصلاح قانون انتخابات بود که متاسفانه به بررسی آن نرسیدیم.
وی ابرازامیدواری کرد که شورای نگهبان در جلسات هفته آینده و جلسات فوق العاده بتواند در زمان مقرر و قانونی دیدگاه هایش را به مجلس اعلام کند.
دکتر کدخدایی در پاسخ به این پرسشی درباره تصویب نشدن بهنگام اصلاحیه قانون انتخابات و تکرار نابسامانی‌های گذشته در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آنچه که وظیفه ما در قبال مجلس شورای اسلامی برای ارایه مشورت در دو سال گذشته بود انجام دادیم البته انتظار داشتیم که مجلس زودتر از این بتواند و موفق شود که اصلاحیه را به تصویب برساند، اما متاسفانه ممکن نشد.
وی گفت: اکنون نمی‌توانم پیش بینی خاصی در این باره داشته باشم، اما طبعا اگر در این فرصت‌ها مجلس بتواند ایراد‌های احتمالی شورای نگهبان را برطرف کند شاید این قانون به انتخابات آینده برسد وگرنه طبعا هیچ تفاوتی با دیگر مصوبات نمی‌کند.
سخنگوی شورای نگهبان: از گروه‌های برگزیده اول تا سوم در نخستین مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان برای فعالیت در پژوهشکده این شورا دعوت به همکاری می‌شود.
دکتر کدخدایی در حاشیه مراسم پایانی این رقابت‌ها در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هدف اولیه از برگزاری این دوره از مسابقات را آموزش دانشجویان و پژوهشگران علاقه‌مند به فعالیت‌های شورای نگهبان دانست و افزود: این روش‌های رقابتی که به شبیه سازی معروف است در اغلب کشور‌ها به ویژه با موضوع عملکرد مراجع قضایی بین المللی یا داخلی برگزار می‌شود.
وی گفت: این روش نخستین بار در شورای نگهبان از جانب پژوهشکده این شورا با رقابت میان حدود ۴۰۰ نفر از دانشجویان دانشکده‌های مختلف کشور برگزار شد که هدف اولیه اش آموزش دانشجویان و علاقه‌مندان به مسایل این نهاد بود و هدف دیگر بسط عملکرد و رویه‌های شورای نگهبان است که افرادی از بیرون از این نهاد در جایگاه اعضای آن قرار بگیرند و بتوانند مصوبات مشابه ارسالی به شورا را در چارچوب وظایف اعضا بررسی کنند تا با رویه‌های کار در شورا و اقدامات آن آشنا شوند.
دکتر کدخدایی افزود: با شرکت کنندگان در این رویداد علمی که صحبت می‌کردیم دیدگاهشان درخصوص عملکرد شورا تغییر کرده بود یعنی به دشواری‌های کار و ظرایف فعالیت‌های شورا تا حد زیادی واقف شده بودند که برای ما بسیار خرسندکننده بود.
وی با اشاره به تصمیم شورای نگهبان برای جلب همکاری گروه‌های اول تا سوم این رقابت‌ها در پژوهشکده این شورا هدف از این تصمیم را افزایش تجربیات دانشجویان و نخبگان و انتقال این تجربیات به نسل جوان برشمرد و ابرازامیدواری کرد: با برقراری ارتباط با این گروه‌ها به اهداف مدنظر برسیم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

کتب صوتی «قانون اساسی» و «محشای قانون اساسی» رونمایی شد و برگزیدگان رقابت شبیه‌سازی شورا معرفی شدند/ دکتر کدخدایی: ترویج قانون اساسی مورد توجه جدی است

سومین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان به پایان رسید

محور مقاومت پرونده عالم یک قطبی و خاورمیانه جدید را محو کرد/ ضرورت توجه به مشارکت بیشتر در انتخابات به عنوان وظیفه ملی، اسلامی و انقلابی

مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۹ آذر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: اجرای صحیح قانون اساسی به مطالبه عمومی تبدیل شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ آذر ۱۴۰۲

با زبان هنر معارف اهل بیت را معرفی کنیم

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آذر ۱۴۰۲

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

اطلاعیه شماره ۱ هیات مرکزی نظارت بر انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره فرآیند‌های انتخابات خبرگان همزمان با آغاز ثبت‌نام‌ها/ مهلت هیات‌های اجرایی انتخابات مجلس ۱۸ آبان پایان می‌یابد/ هزینه‌های انتخاباتی کاندیدا‌های مجلس سقف دارد

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟