کد خبر: ۵۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۳- 04 May 2019
در حاشیه اختتامیه مسابقه شبیه‌سازی شورای نگهبان مطرح شد

جلسات فوق العاده برای بررسی اصلاحیه قانون انتخابات

جلسات فوق العاده برای بررسی اصلاحیه قانون انتخابات
سخنگوی شورای نگهبان: این شورا در جلسات هفته آینده در زمان مقرر و قانونی دیدگاه هایش را درباره اصلاحیه قانون انتخابات به مجلس ارایه می‌کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در حاشیه اختتامیه نخستین دوره مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به دستورکار دیروز این شورا افزود: دیروز دو مصوبه در دستورکار شورا قرار داشت که یکی مربوط به بررسی اصلاحیه قانون اصل ۴۴ قانون اساسی بود که بررسی آن تقریبا تمام زمان جلسه را به خود اختصاص داد و مصوبه دیگر مربوط به بحث اصلاح قانون انتخابات بود که متاسفانه به بررسی آن نرسیدیم.
وی ابرازامیدواری کرد که شورای نگهبان در جلسات هفته آینده و جلسات فوق العاده بتواند در زمان مقرر و قانونی دیدگاه هایش را به مجلس اعلام کند.
دکتر کدخدایی در پاسخ به این پرسشی درباره تصویب نشدن بهنگام اصلاحیه قانون انتخابات و تکرار نابسامانی‌های گذشته در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آنچه که وظیفه ما در قبال مجلس شورای اسلامی برای ارایه مشورت در دو سال گذشته بود انجام دادیم البته انتظار داشتیم که مجلس زودتر از این بتواند و موفق شود که اصلاحیه را به تصویب برساند، اما متاسفانه ممکن نشد.
وی گفت: اکنون نمی‌توانم پیش بینی خاصی در این باره داشته باشم، اما طبعا اگر در این فرصت‌ها مجلس بتواند ایراد‌های احتمالی شورای نگهبان را برطرف کند شاید این قانون به انتخابات آینده برسد وگرنه طبعا هیچ تفاوتی با دیگر مصوبات نمی‌کند.
سخنگوی شورای نگهبان: از گروه‌های برگزیده اول تا سوم در نخستین مسابقه شبیه سازی شورای نگهبان برای فعالیت در پژوهشکده این شورا دعوت به همکاری می‌شود.
دکتر کدخدایی در حاشیه مراسم پایانی این رقابت‌ها در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، هدف اولیه از برگزاری این دوره از مسابقات را آموزش دانشجویان و پژوهشگران علاقه‌مند به فعالیت‌های شورای نگهبان دانست و افزود: این روش‌های رقابتی که به شبیه سازی معروف است در اغلب کشور‌ها به ویژه با موضوع عملکرد مراجع قضایی بین المللی یا داخلی برگزار می‌شود.
وی گفت: این روش نخستین بار در شورای نگهبان از جانب پژوهشکده این شورا با رقابت میان حدود ۴۰۰ نفر از دانشجویان دانشکده‌های مختلف کشور برگزار شد که هدف اولیه اش آموزش دانشجویان و علاقه‌مندان به مسایل این نهاد بود و هدف دیگر بسط عملکرد و رویه‌های شورای نگهبان است که افرادی از بیرون از این نهاد در جایگاه اعضای آن قرار بگیرند و بتوانند مصوبات مشابه ارسالی به شورا را در چارچوب وظایف اعضا بررسی کنند تا با رویه‌های کار در شورا و اقدامات آن آشنا شوند.
دکتر کدخدایی افزود: با شرکت کنندگان در این رویداد علمی که صحبت می‌کردیم دیدگاهشان درخصوص عملکرد شورا تغییر کرده بود یعنی به دشواری‌های کار و ظرایف فعالیت‌های شورا تا حد زیادی واقف شده بودند که برای ما بسیار خرسندکننده بود.
وی با اشاره به تصمیم شورای نگهبان برای جلب همکاری گروه‌های اول تا سوم این رقابت‌ها در پژوهشکده این شورا هدف از این تصمیم را افزایش تجربیات دانشجویان و نخبگان و انتقال این تجربیات به نسل جوان برشمرد و ابرازامیدواری کرد: با برقراری ارتباط با این گروه‌ها به اهداف مدنظر برسیم.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست