کد خبر: ۵۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰- 18 March 2019
دکتر ره‌پیک در دیدار با خانواده شهیدخواجه‌صالحانی:

شهید مایه خیر و برکت است

معاون اجرایی و امور انتخابات در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم سعید خواجه‌صالحانی گفت: شهدا مایه افتخار، برکت و عزت اسلام و انقلاب هستند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر ره‌پیک معاون اجرایی و امور انتخابات عصر یکشنبه ۲۶ اسفند با حضور در منزل شهید مدافع حرم سعید خواجه‌صالحانی از ناظرین شورای نگهبان، به مقام والای شهدا ادای احترام و با خانواده این شهید دیدار و گفتگو کرد.
دکتر ره‌پیک در این دیدار با بیان اینکه امروز خداوند به ما توفیق حضور در خدمت شما خانواده شهید مدافع حرم را عطا کرد، گفت: خوش به سعادت شما و فرزند شما؛ چرا که شهادت افتخار و مایه سربلندی و سرافرازی است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان اضافه کرد: شهدا مایه افتخار، برکت و عزت اسلام و انقلاب هستند و امیدوارم انشاءالله فرزند شهید بزرگوارتان برای شما نیز در دنیا و آخرت مایه خیر و برکت باشد.
وی با بیان اینکه ما از صدقه سر شهدا نفس می‌کشیم، گفت: شهدا عاقبت به خیر هستند، خداوند عاقبت ما و امثال ما را نیز ختم به خیر کند.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان افزود: از خداوند متعال می‌خواهیم که به عزت شهدا به ما کمک کند تا برای حفظ و حراست از انقلاب اسلامی، ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم و بر مشکلات کشور فائق آییم.
دکتر ره‌پیک در ادامه سخنان خود با اشاره به درجه و جایگاه رفیع شهدای مدافع حرم تصریح کرد: همه شهدا دارای مقام و جایگاه رفیع و والایی هستند، اما شهدای مدافع حرم نسبت به سایر شهدا امتیازات ویژه‌ای دارند؛ چراکه خارج از وطنشان به دفاع از حرم اهل بیت علیهم‌السلام پرداختند.
وی خطاب به والدین شهید صالحانی با بیان اینکه خداوند فرزندان دیگر شما را حفظ کند، درباره وصیت‌نامه این شهید ابراز داشت: وصیت‌نامه این شهید گرانقدر کوتاه، اما عمیق و پرمعناست.
عضو حقوقدان شورای نگهبان خاطرنشان کرد: در این دنیا همه تجارت می‌کنند ما هم عمرمان را می‌دهیم و شهید هم عمرش را می‌دهد، اما شهید رضایت خدا و عزت آخرت را می‌خرد؛ و به تعبیر قرآن، شهادت نوعی تجارت است که شهید و خانواده شهید در این تجارت سود می‌برند.
دکتر ره‌پیک در پایان امنیت حاکم در کشور را حاصل خون شهدا دانست و تأکید کرد: پیروزی‌های جبهه مقاومت در ایران، سوریه و عراق حاصل خون شهداست که با دل کندن از دنیا و خانواده و با نثار بالاترین دارایی خود یعنی جانشان این پیروزی‌ها را رقم زدند که دارای اجر عظیمی است و خانواده شهدا نیز در این اجر و پاداش سهیم هستند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: پیام عاشورا با جهاد تبیین ماندگار شد/ باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت

پالایش ضمیر از رذائل، هدف اساسی آموزه‌های اخلاقی است

ایرادات شورای نگهبان به لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی؛ از مغایرت‌های شرعی و قانونی تا ابهامات اجرایی

دکتر طحان‌نظیف: امت ایستاده؛ چون امام ایستاده...

فیلم|گفت‌و‌گوی دکتر کدخدایی با خبرگزاری ایرنا

شهید نصرالله یک مکتب فکری و انقلابی با تأثیر راهبردی است

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

پربازدید ها

طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی تایید شد

جنگ ۱۲ روزه مرحله‌ای جدید از حرکت انقلاب اسلامی است/ جهان اسلام در برابر فجایع غزه مسئول است

دکتر طحان‌نظیف: هیچ مسئول و متفکری به اندازه مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم تاکید نداشته است

وحدت، انسجام و اتحاد مردم؛ طبق بیانات رهبر انقلاب، بزرگترین و بالاترین سلاح ماست

لزوم پیگیری حقوقی حمله رژیم صهیونیستی به ایران

پیمان‌شکنان در مسند مدعیان؛ خطای آشکار اروپا در استناد به مکانیسم ماشه

نقض آشکار حقوق بین‌الملل و لزوم پیگیری قضایی

آمریکا و رژیم صهیونیستی تفاوتی با یکدیگر ندارند

انتقاد آیت‌الله جنتی از سکوت در برابر نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه/ هر کس بی‌تفاوت باشد باید به انسانیت خودش تردید کند

گزارش تصویری چهل و دومین پیش‌نشست همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای