کد خبر: ۵۷۱۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰- 18 March 2019
دکتر ره‌پیک در دیدار با خانواده شهیدخواجه‌صالحانی:

شهید مایه خیر و برکت است

معاون اجرایی و امور انتخابات در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم سعید خواجه‌صالحانی گفت: شهدا مایه افتخار، برکت و عزت اسلام و انقلاب هستند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر ره‌پیک معاون اجرایی و امور انتخابات عصر یکشنبه ۲۶ اسفند با حضور در منزل شهید مدافع حرم سعید خواجه‌صالحانی از ناظرین شورای نگهبان، به مقام والای شهدا ادای احترام و با خانواده این شهید دیدار و گفتگو کرد.
دکتر ره‌پیک در این دیدار با بیان اینکه امروز خداوند به ما توفیق حضور در خدمت شما خانواده شهید مدافع حرم را عطا کرد، گفت: خوش به سعادت شما و فرزند شما؛ چرا که شهادت افتخار و مایه سربلندی و سرافرازی است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان اضافه کرد: شهدا مایه افتخار، برکت و عزت اسلام و انقلاب هستند و امیدوارم انشاءالله فرزند شهید بزرگوارتان برای شما نیز در دنیا و آخرت مایه خیر و برکت باشد.
وی با بیان اینکه ما از صدقه سر شهدا نفس می‌کشیم، گفت: شهدا عاقبت به خیر هستند، خداوند عاقبت ما و امثال ما را نیز ختم به خیر کند.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان افزود: از خداوند متعال می‌خواهیم که به عزت شهدا به ما کمک کند تا برای حفظ و حراست از انقلاب اسلامی، ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم و بر مشکلات کشور فائق آییم.
دکتر ره‌پیک در ادامه سخنان خود با اشاره به درجه و جایگاه رفیع شهدای مدافع حرم تصریح کرد: همه شهدا دارای مقام و جایگاه رفیع و والایی هستند، اما شهدای مدافع حرم نسبت به سایر شهدا امتیازات ویژه‌ای دارند؛ چراکه خارج از وطنشان به دفاع از حرم اهل بیت علیهم‌السلام پرداختند.
وی خطاب به والدین شهید صالحانی با بیان اینکه خداوند فرزندان دیگر شما را حفظ کند، درباره وصیت‌نامه این شهید ابراز داشت: وصیت‌نامه این شهید گرانقدر کوتاه، اما عمیق و پرمعناست.
عضو حقوقدان شورای نگهبان خاطرنشان کرد: در این دنیا همه تجارت می‌کنند ما هم عمرمان را می‌دهیم و شهید هم عمرش را می‌دهد، اما شهید رضایت خدا و عزت آخرت را می‌خرد؛ و به تعبیر قرآن، شهادت نوعی تجارت است که شهید و خانواده شهید در این تجارت سود می‌برند.
دکتر ره‌پیک در پایان امنیت حاکم در کشور را حاصل خون شهدا دانست و تأکید کرد: پیروزی‌های جبهه مقاومت در ایران، سوریه و عراق حاصل خون شهداست که با دل کندن از دنیا و خانواده و با نثار بالاترین دارایی خود یعنی جانشان این پیروزی‌ها را رقم زدند که دارای اجر عظیمی است و خانواده شهدا نیز در این اجر و پاداش سهیم هستند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

فقه شیعه در پاسخ به نیاز‌های روز جامعه پویا است

بررسی دو طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پیام تسلیت آیت‌الله اعرافی به مردم افغانستان