کد خبر: ۵۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷- 06 March 2019
دکتر کدخدایی:
سخنگوی شورای نگهبان گفت: اصلاح عملکرد مسئولان در مسیر اهداف انقلاب و منافع ملی اولویت جامعه ما است و این اصلاح عملکرد مسئولان مهم ترین وسیله برای تحقق اهداف نظام است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری فارس، جلسه هم اندیشی بیانیه گام دوم انقلاب با حضور دکتر عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان و اعضای پژوهشکده شورای نگهبان در پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر کدخدایی به بیان نکاتی پیرامون بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و گفت: بیانیه گام دوم ترسیمی است از چهل سال گذشته انقلاب اسلامی که با تلخی ها و شیرینی های بسیاری همراه بوده و علیرغم دشمنی ها و تهدیدها این نظام با استواری و دستاوردهای بسیار به راه خود ادامه داده و برای حرکت به سوی آینده مصمم تر است.
سخنگوی شورای نگهبان با استناد به آمارهای بین المللی ادامه داد: اذعان نهادهای بین المللی و برخی دشمنان خارجی به موفقیت های ایران و افزایش فشارها و کینه ورزی آنان علیه ایران خود روشن ترین گواه بر پیشرفت و عظمت ایران است.
سخنگوی شورای نگهبان بیانیه گام دوم انقلاب را تصویری از راه طی شده این چهل سال دانست و ادامه داد: انتظار از جامعه علمی و نخبگان کشور این است که در دانشگاه ها و محافل علمی به تبیین این بیانیه بپردازند و برای رسیدن به شکوفایی و رشد بیانیه را نقشه راه خود کنند و از این بیانیه برنامه های دقیق برای اداره بهتر کشور استخراج نمایند.
این استاد دانشگاه با اشاره به پیام ویژه این بیانیه برای همه مسئولان ادامه داد: اصلاح عملکرد مسئولان در مسیر اهداف انقلاب و منافع ملی اولویت جامعه ما است و این اصلاح عملکرد مسئولان مهم ترین وسیله برای تحقق اهداف نظام است.
دکتر کدخدایی از پژوهشگران شورای نگهبان خواست تا تمام بندها و نکات این بیانیه را از دید حقوقی بررسی و کارشناسی کنند تا بتوانند از بعد حقوقی به رسیدن به اهداف بیانیه در عرصه های فرهنگی، اقتصادی، سیاست خارجی و ... کمک کنند.
در ادامه نشست پژوهشگران پژوهشکده شورای نگهبان به بیان تحلیل ها، دیدگاه ها و پیشنهادات خود در خصوص عملیاتی کردن محتوای بیانیه گام دوم انقلاب در عرصه حقوق پرداختند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان نظیف به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت و بهار معنویت/امیدوارم سال جدید سال مهار تورم و رشد تولید باشد

فیلم|سخنگوی شورای نگهبان: لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور تایید شد

لایحه ‎بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور تایید شد

لزوم احترام به حاکمیت (جمهوری اسلامی) ایران توسط آلمان و انگلیس بر اساس حقوق بین‌الملل

ابهامات شورای نگهبان به طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌ها چه بود؟

فیلم| کارنامه و عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱

کارنامه و عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱/ آغاز مرحله دوم بررسی بودجه در شورای نگهبان/ امیدواریم تا پایان سال نظر نهایی شورا نسبت به بودجه را اعلام کنیم

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

گزارشی از عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱؛ از برگزاری ۱۱۸ جلسه تا بررسی ۵۹ مصوبه/ تشریح مهمترین ایرادات شورا به لایحه بودجه ۱۴۰۲

فیلم| آخرین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱

پربازدید ها

ابهامات شورای نگهبان به طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌ها چه بود؟

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اسفند ۱۴۰۱

بررسی لایحه ‎بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در شورای نگهبان به پایان رسید

متن مصوبه بودجه سال ۱۴۰۲ امروز به صورت رسمی دریافت شد/ بررسی ‎بودجه در جلسات شورا در سه نوبت صبح، ظهر و شب

روایت ۳ عضو شورای نگهبان از جلسات فشرده این شورا برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲

دبیر و اعضای شورای نگهبان چند اصله نهال کاشتند + تصاویر

نظارت از تخلف و فساد جلوگیری می‌کند/ اصلاح نظام انتخاباتی و قانون انتخابات ضروری است

حمایت شورا از بهینه‌سازی سربازی/ اصلاح قانون انتخابات مبتنی بر سیاست‌های کلی باشد

گزارشی از عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱؛ از برگزاری ۱۱۸ جلسه تا بررسی ۵۹ مصوبه/ تشریح مهمترین ایرادات شورا به لایحه بودجه ۱۴۰۲