به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان دکتر کدخدایی طی یادداشتی در روزنامه جام جم نوشت:
بیانیه گام دوم انقلاب بار دیگر افق و انتهای مسیر انقلاب اسلامی یعنی ایجادتمدن نوین اسلامی وآمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظما(عج) را یادآور شد که مسیری طولانی، راهی صعب و چشماندازی امیدبخش را نشان میدهد و انسان را برای ادامه این سفر مهیا میکند. آنگونه که راهنمای طریق و راهبر این قافله در این بیانیه تبیین نموده، شرط رسیدن به مقصد و برداشتن گامهای استوار در آینده،توجه به آرمان بزرگ، شناخت درست گذشته، درس گرفتن از تجربهها، تحمل سختیها و رنجها، نهراسیدن از توفانها، اعتماد به تواناییها، باور به سنتهای الهی، شناخت اهریمنها و بلندی همتهاست.
وقتی رهبر یک جامعه هم از ضعفها میگوید و هم راه نشان میدهد و نشانگری می کند، در واقع اتمام حجت است بر همگان که راه طی شده بهرغم همه تهدیدها و دشمنیها و با وجود برخی کاستیها، به خوبی چهل سالگی را پشت سر گذاشته و البته باید در چهل سال دوم با تکیه بر جوانان و با برنامههای منسجمتر و با توسل به ارزشها و اصول اولیه انقلاب سریع تر حرکت کند.
انذار و تبشیر هر دو در این نقشه راه حس میشود، آنجا که کاستی وجود داشته و آنجا که افق روشن را در جلوی ما ترسیم میکند. اقتضای رهبری مدبر نیز چیزی جز این نیست که راه را به درستی بنمایاند، از خطرات راه انذار دهد و آینده بهتری را بشارت دهد، سرگذشت چهلساله انقلاب اسلامی را روایت کند و تفاوت چالشهای دیروز و امروز انقلاب بامستکبران را روشن نماید، ظرفیتهای مهم کشور برای گام دوم انقلاب را بنمایاند و در پایان برای ایجادتمدن نوین اسلامی و آمادگی برای برپایی دولت کریمه توصیههایی نماید.
اکنون ما ایرانیان اگرچه در دانش، آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور، پیشرفت شگفتآوری کردهایم اما هنوز تا قلههای دانش جهان فاصله داریم؛ بایدبه قلههادست یابیم و از مرزهای کنونی دانش در مهمترین رشتههاعبور کنیم. در معنویت و اخلاق اولاً مسئولان باید الگوی تمام نمای مردم باشند و ثانیاً زمینههای رشد فضائل اخلاقی را در جامعه فراهم آورند. اقتصاد نیز اگرچه هدف نیست اما وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفهارسید. اقتصادقوی و مستقل، نقطه قوت و عامل مهم سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصادضعیف، فقر و نابرابری و بیکاری جوانها را در پی دارد. در نظام اسلامی فساد کم هم زیاد است و همه باید از لقمه حرام بگریزند و مقامات حکومت باید در طهارت اقتصادی از همگان منزه تر باشند. شورای نگهبان در حیطه وظایف خود بیتردید سلامت مالی و اقتصادی داوطلبان انتخاباتی را بیش از گذشته دنبال خواهد کرد و ضروری است تا نظارتهای دقیقتری در این زمینه اعمال شود. استقلال و آزادی، این دو عطیه الهی به انسانها باید در همه ابعاد علیالخصوص در حوزه قانونگذاری مورد توجه قرار گیرد و مملکت را از تحمیل و زورگویی قدرتهای سلطهگر جهان حفظ کند. در سیاست خارجی باید از ارزشهای انقلابی عقبنشینی نکرد و عزتمندانه مصالح ملی را تأمین نمود و دیگر فریب مذاکره و خدعهآفرینیهای دشمن زیر دستکش مخملی را نخورد. در سبک زندگی نیز هویت و تمدن اسلامی ایران آنقدر غنی و کامل است که نیازی به دست درازی به سبک زندگی غربی نباشد.
شرط تحقق همه اینها اما در دستان جوانانی خواهد بود که به عنوان سرمایههای ارزشمند در این راهبرد به آن پرداخته شده و وظیفه ای است بر دوش نسلهای آتی که پرچم این کشور را در دست خواهند گرفت.