کد خبر: ۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۸- 24 February 2019
سخنگوی شورای نگهبان:

آیت‌الله مؤمن در شورای نگهبان بسیار مؤثر بود

دکتر کدخدایی گفت: آیت‌الله مؤمن در تصمیم‌گیری‌های شورای نگهبان بسیار مؤثر بود چراکه افراد حاضر در این شورا، برای نظر این شخصیت احترام خاصی قائل بودند و به رهنمود او عمل می‌کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در قم، ارتحال آیت‌الله مؤمن را به روحانیت و حوزه‌های علمیه تسلیت گفت و اظهار کرد: فقدان این شخصیت، خلأ بزرگی را در میان علما و محققان ایجاد کرده است چراکه مرحوم آیت‌الله مومن نه فقط یک فقیه بلکه یکی از ارکان شورای نگهبان بود.
وی اضافه کرد: آیت‌الله مؤمن در تصمیم‌گیری‌های شورای نگهبان بسیار مؤثر بود چراکه افراد حاضر در این شورا، برای نظر این شخصیت احترام خاصی قائل بودند و به رهنمود او عمل می‌کردند.
سخنگوی شورای نگهبان از زندگی و رفتار ساده آیت‌الله مؤمن یاد کرد و گفت: بنده از سال 80 درس‌های زیادی را از سیره و منش این شخصیت فرا گرفتم. یکی از دغدغه‌هایی که ما همیشه داشتیم این بود که تغییرات ظاهری در ساختمان شورای نگهبان مورد تایید آیت‌الله مؤمن باشد چراکه این شخصیت به صورت مستمر تاکید می‌کرد که باید مراقب باشیم بیت‌المال را چگونه هزینه می‌کنیم به‌عنوان نمونه آیت‌الله مؤمن یکبار از ما پرسید که طرف دیگر کاغذهای مصوبات که سفید است را چگونه مصرف می‌کنید؟
وی ادامه داد: آیت‌الله مؤمن در حوزه‌های دینی نیز دقت بسیاری داشت و پیرامون هر موضوعی بررسی می‌کرد و گزارش می‌داد به همین علت گزارش‌های این شخصیت به صورت ویژه مورد استقبال واقع می‌شد.
دکتر کدخدایی با اشاره به اینکه دقت نظر آیت‌الله مؤمن در مباحث فقهی بسیار قابل توجه بود، عنوان کرد: گاهی امکان داشت سوالی در شورا مطرح شود، این شخصیت تلاش می‌کرد تا با بررسی‌های شخصی خود به آن سوال یا ابهام پاسخ دهد.
وی از رابطه نزدیک میان آیت‌الله مومن با رهبر انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: دو یا سه ماه گذشته بود که برای دیدن رهبر انقلاب اسلامی در جلسه‌ای حاضر بودیم، آیت‌الله مؤمن در مورد جوانی که در حرم حضرت معصومه(س) به دنبال رفع مشکل خود بود و در این راستا از وی کمک خواسته بود، سخن به میان آورد که این نشان از تعهد این شخصیت نسبت به خواسته‌های مردم به ویژه قشر جوان است.
این حقوقدان شورای نگهبان خاطرنشان کرد: در مصوباتی که در شورای نگهبان مطرح می‌شد همیشه به منفعت مردم نگاهی ویژه داشت و تاکید می‌کرد که حقوق مردم نباید تضعیف شود.
وی ادامه داد: مباحث مرتبط با انتخابات بسیار سخت و سنگین بود اما این شخصیت در همه عرصه‌ها با درایت و پیگیری جدی خود مشکلات را رفع می‌کرد؛ در فتنه 88 نیز آیت‌الله مؤمن همراهی مطلوبی برای رفع مشکلات داشت و همه به بودن و پشتیبانی ایشان دل‌گرم بودیم.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد