کد خبر: ۵۵۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴- 24 February 2019
آیت‌الله جنتی:
رئیس مجلس خبرگان گفت: از خصوصیات بارز آیت‌الله مؤمن این بود که هر چند از مراجع به لحاظ علمی دست کمی نداشت اما در عرصه مرجعیت ورود نمی‌کرد و این موضوع را نشانی از زهد او می‌دانیم چراکه می‌خواست زی طلبگی خود را حفظ کند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به اینکه فقدان آیت‌الله مؤمن مصیبتی بزرگی برای نظام اسلامی است، اظهار کرد: بنده از دوران طلبگی با این شخصیت که با سید حسن طاهری خرم‌آبادی مباحثه می‌کرد، آشنا شدم و هر چقدر که این شخصیت را بیشتر می‌شناختم ارادت بیشتری به او پیدا می‌کردم.
وی با بیان اینکه آیت‌الله مؤمن از نخستین افرادی بود که به حکم امام خمینی(ره) به عنوان فقیه شورای نگهبان فعالیت خود را آغاز کرد، اظهار داشت: این شخصیت از نظر علمی، مورد تمجید بود چراکه می‌توان از او به‌عنوان یک محقق توانمند نام برد که در هر رشته‌ای که وارد می‌شد دقت نظر خاصی داشت.
رئیس مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد:‌ از خصوصیات دیگر آیت‌الله مؤمن این بود که هر چند از مراجع به لحاظ علمی دست کمی نداشت اما در عرصه مرجعیت ورود نمی‌کرد و این موضوع را، نشان از زهد او می‌دانیم چراکه می‌خواست ذی طلبگی خود را حفظ کند.
وی با اشاره به اینکه آیت‌الله مؤمن همانند افراد عادی جامعه ساده رفت و آمد می‌کرد، عنوان کرد: این شخصیت اهل عبادت، بندگی خدا و نماز شب بود و باید از او در بندگی خدا الگوبرداری کنیم.
آیت الله جنتی از بی‌تفاوتی آیت‌الله مؤمن نسبت به جایگاه‌های دنیوی یاد و خاطرنشان کرد: تواضع داشتن از ارزش‌های اخلاقی و ارزنده است که باید در هر فردی باشد و این شخصیت مقامی برای خود قائل نبود.
وی با تاکید بر اینکه ما باید پیرو ائمه اطهار(ع) باشیم که ساده و بدون تشریفات زندگی می‌کردند، گفت: می‌توان از آیت‌الله مؤمن به‌عنوان پیرو حقیقی ائمه نام برد که زندگی بسیار ساده‌ای داشت.
دبیر شورای نگهبان اضافه کرد: اکنون با خلأ وجودی این شخصیت روبه رو هستیم، از زمانی که این عالم ربانی مریض شد جای او در شورای نگهبان و خبرگان خالی بود و اکنون که مقدرات الهی بر رحلت آیت‌الله مؤمن بود، امیدواریم رهبر انقلاب اسلامی فردی را به جای این عالم فقیه معرفی کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

فیلم|سخنگوی شورای نگهبان: لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور تایید شد

لایحه ‎بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور تایید شد

لزوم احترام به حاکمیت (جمهوری اسلامی) ایران توسط آلمان و انگلیس بر اساس حقوق بین‌الملل

ابهامات شورای نگهبان به طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌ها چه بود؟

فیلم| کارنامه و عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱

کارنامه و عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱/ آغاز مرحله دوم بررسی بودجه در شورای نگهبان/ امیدواریم تا پایان سال نظر نهایی شورا نسبت به بودجه را اعلام کنیم

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

گزارشی از عملکرد شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱؛ از برگزاری ۱۱۸ جلسه تا بررسی ۵۹ مصوبه/ تشریح مهمترین ایرادات شورا به لایحه بودجه ۱۴۰۲

فیلم| آخرین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۱

گزارش تصویری آخرین نشست خبری دکتر طحان نظیف در سال ۱۴۰۱

پربازدید ها

ابهامات شورای نگهبان به طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌ها چه بود؟

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اسفند ۱۴۰۱

بررسی لایحه ‎بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور در شورای نگهبان به پایان رسید

چگونه تشکل‌های صنفی پس از ۶ سال با تاکید شورای نگهبان از بلاتکلیفی درآمدند؟

در شورای نگهبان کارت زرد و قرمز نداریم/ ظاهرا برخی برای انتخابات عجله دارند/ فعلا زمان بررسی صلاحیت افراد برای انتخابات نیست

متن مصوبه بودجه سال ۱۴۰۲ امروز به صورت رسمی دریافت شد/ بررسی ‎بودجه در جلسات شورا در سه نوبت صبح، ظهر و شب

دبیر و اعضای شورای نگهبان چند اصله نهال کاشتند + تصاویر

روایت ۳ عضو شورای نگهبان از جلسات فشرده این شورا برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲

نظارت از تخلف و فساد جلوگیری می‌کند/ اصلاح نظام انتخاباتی و قانون انتخابات ضروری است