کد خبر: ۵۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸- 23 February 2019
آیت الله کعبی:
عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان آیت الله مؤمن را فقیهی مخلص و انقلابی خواند و این عالم مجاهد را از ارکان فقهی نظام اسلامی و حوزه های علمیه دانست.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان آیت الله عباس کعبی عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری در گفت وگو با خبرگزاری رسا، با تسلیت و ابراز تأسف از درگذشت مرحوم آیت الله مؤمن، این عالم مجاهد را فقیهی با اخلاص و انقلابی دانست و گفت: آیت الله مؤمن فقیهی سخت کوش، مخلص، دقیق النظر، پرکار و مجاهد بودند.
وی افزود: این فقیه پارسا و انقلابی تمام عمر خود را وقف اسلام، مکتب اهل بیت(ع)، انقلاب، حفظ نظام از منظر فقهی، وفاداری به مکتب امام و ولایت فقیه و همراهی با رهبر معظم انقلاب کردند و شخصیتی جامع الاطراف بودند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم آیت الله مؤمن را از ارکان فقهی شورای نگهبان، نظام اسلامی و حوزه های علمیه دانست و اظهار داشت: ایشان از شاگردان مبرز مکتب فقهی امام راحل بودند و عمر خود در مسیر اعتلای اسلام و نشر معارف  صرف کردند.
وی با اشاره به جایگاه علمی آیت الله مؤمن ادامه داد: بنده در طول دوران تحصیل، حضور در جامعه مدرسین، شورای نگهبان و مراودات علمی بهره های فراوان علمی از محضر ایشان بردم، آیت الله مؤمن فقیهی ساده زیست، با تقوا و مؤمن حقیقی بود که در شناخت و اجرای حکم الله و دفاع از نظام، انقلاب و ولایت فقیه و مقابله با جریان های انحرافی و اشخاصی که می خواستند نفوذ کنند مانند سدی محکم بودند.
آیت الله کعبی با بیان این که آیت الله مؤمن شخصیتی نفوذ ناپذیر بودند، ابراز داشت: ذره ای هوای نفس در ایشان احساس نمی شد، تمام فعالیت های آیت الله مؤمن برای اسلام، مکتب اهل بیت(ع)، شناخت فقه، عمل  به دین، دفاع از شریعت و دفاع از ولایت فقیه، نهضت امام خمینی(ره) و انقلاب بود.
وی عنوان کرد: آیت الله مؤمن از نظر نظم، تلاش بی وقفه، دقت و رعایت همه جوانب امر و حقوق افراد بسیار دقیق بودند، ایشان توجه ویژه ای به حقوق نظام اسلامی داشتند و در بحث تأیید صلاحیت ها دقت های فوق العاده ای می کردند تا کارها به صورت دقیق انجام شود.
عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان بار دیگر مصیبت ارتحال آیت الله مؤمن را  به ساحت حضرت ولی عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب، مراجع معظم تقلید، حوزه های علمیه و همه داغ دیدگان به ویژه خانواده ایشان تسلیت گفت و از خداوند متعال خواست که به بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل عنایت فرماید و آیت الله مؤمن را با محمد و آل محمد آل محمد(ص) محشور کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ مهر ۱۴۰۲

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان فرصتی برای آشنایی دانشجویان با این نهاد است

پیروی از آموزه‌های پیامبر(ص) راه درمان جاهلیت مدرن است/ امام صادق(ع) یکی از بزرگ‌ترین پرچمداران وحدت امت اسلام هستند

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

اعضای شورای نگهبان بر لزوم رعایت دقیق قانون تاکید کردند/ وزرای کشور و اطلاعات از آمادگی دولت برای برگزاری انتخابات خبر دادند

گزارش تصویری اولین همایش اعضای هیات‌های نظارت استانی سراسر کشور

دکتر صادقی مقدم: شبکه نظارت مردمی مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی هستند

دکتر کدخدایی: نظریه «مردم‌سالاری دینی» رهبر معظم انقلاب شایسته تولید ادبیات دانشگاهی است/ دشمنان به دنبال تغییر اولویت‌ها و راهبردهای کشور هستند

اعلام آمادگی وزیر اطلاعات برای برگزاری انتخاباتی امن و سالم/ شورای نگهبان یک نهاد مرکزی برای حفظ ارزش‌ها و قانون اساسی است/ حذف ارز ترجیهی از اقدامات شجاعانه دولت بود

پربازدید ها

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

تایید لوایح ایجاد مناطق آزاد سرخس، دوغارون و مازندران

آغاز اولین همایش نظارت انتخاباتی شورای نگهبان در مشهد/ وزرای کشور و اطلاعات میهمانان روز اول

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: برای تحقق ارزش‌های الهی در دوره انتظار باید مجاهدت کرد/ ضرورت برنامه‌ریزی برای مقابله با انحرافات فرهنگی