کد خبر: ۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۸۶ - ۰۷:۵۰- 02 July 2007

رهبر معظم انقلاب در دیدار رییس جمهور ونزوئلا: امروز، هیبت آمریکا از بین رفته است

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس جمهور ونزوئلا تأکید کردند: کشورهای مستقل باید با وحدت و همکاری، قدرت خود را افزایش دهند و با امید و نشاط و تحرک، از هویت مشترک و منافع ملتهای خویش دفاع کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ، حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ناکامیهای آمریکا در ضربه زدن به ونزوئلا و ایران افزودند: جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا هر دو دارای نظامهای مستقل و ملی هستند و به مردم اتکا کرده اند بنابراین همکاری آنها امری طبیعی است و باید تقویت شود.
ایشان با اشاره به طرحها و اقدامات آمریکا برای ضربه زدن به کشورهای مستقل افزودند: کشورهای سلطه گر، بیشتر در سایه هیبت خود، به دیگران زور می گویند اما هیبت آمریکا امروز تا حد زیادی از بین رفته است و این کشور در بافت و ساخت سیاسی خود، دچار اختلالهای فراوان شده است و کشورهای مستقل با توجه به این واقعیت باید همکاری خود را گسترش دهند.
رهبر انقلاب اسلامی جدیت در پیگیری و اجرای توافقهای دو کشور را ضروری برشمردند و افزودند: می توان با تکیه بر ظرفیتهای موجود، شتاب همکاریها را بیشتر کرد.
در این دیدار که آقای احمدی نژاد نیز حضور داشت رئیس جمهور ونزوئلا با ابراز خرسندی فراوان از سفر مجدد به تهران، جمهوری اسلامی ایران را الگوی خوبی برای دیگر کشورها خواند و گفت: قراردادهای متعدد دو کشور در بخش های نفت – گاز، پتروشیمی و صنایع مختلف نشان می دهد تهران و کاراکاس در گسترش همکاری، جدی هستند.
آقای هوگو چاوز با اشاره به تحولات سیاسی سالهای اخیر در آمریکای لاتین و روی کار آمدن دولتهای مستقل و ضدآمریکایی در چندین کشور این منطقه گفت: این واقعیات نشان می دهد امپریالیزم آمریکا در حال ضعیف شدن است و کشورهای مستقل با خوش بینی و امید، به آینده چشم دوخته اند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

پربازدید ها

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد