کد خبر: ۵۵۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶- 09 January 2019

ابراز خرسندی آیت‌الله جنتی از حضور مجدد آیت‌الله آملی لاریجانی در شورای نگهبان

دبیر شورای نگهبان با اظهار خرسندی از حضور مجدد آیت‌الله آملی لاریجانی در شورای نگهبان ابراز امیدواری کرد که حضور مجدد وی سرآغاز حرکت جدیدی در امور شورا باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی در جلسه امروز با عرض خیرمقدم به حضور مجدد آیت‌الله آملی لاریجانی در شورای نگهبان، افزود: حضور آیت‌الله آملی مایه خوشبختی است و سوابق ارزنده وی در این شورا محفوظ است و امیدواریم با حضور این عالم عزیز حرکت جدیدی در کارهای شورا ایجاد شود.
وی با بیان اینکه امسال سال تلخی برای شورای نگهبان بوده است، گفت: متأسفانه امسال برادر عزیز آقای علیزاده و یا به تعبیری حافظه شورای نگهبان را از دست دادیم و بعد از آن آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی، آن فقیه عالم عامل مرحوم شدند و اکنون هم با اظهار تأسف شاهد بیماری آیت‌الله مؤمن هستیم که از خداوند متعال شفای عاجل وی را خواستاریم.
دبیر شورای نگهبان با برشمردن مراتب علمی آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در حوزه‌های علمیه نجف و قم، از سوابق انقلابی و خدمات ارزنده وی در جایگاه‌های مختلف از جمله شورای نگهبان و قوه قضائیه نام برد و از درگاه الهی برای وی طلب مغفرت کرد.
آیت‌الله جنتی با اشاره به ایام بررسی بودجه اضافه کرد: شورای نگهبان با توجه به شرایط اقتصادی کشور می‌تواند و باید در بررسی بودجه دقت بیشتری کند تا از اسراف و تبذیرهای احتمالی جلوگیری کند.
دبیر شورای نگهبان در پایان به 19 دی، روز تاریخی که مردم شریف قم به حمایت از امام خمینی(ره) در پی اهانت رژیم طاغوت در روزنامه اطلاعات به ایشان به پا خواستند اشاره کرد و افزود: این حرکت پر خیر و برکت موجب شد تا در دیگر شهرها مردم بر علیه رژیم مستبد طاغوت به پا خیزند و هر ساله در این روز مقام معظم رهبری در جمع مردم عزیز قم که به محضرشان تشریف‌فرما می‌شوند رهنمودهای مهمی خطاب به ملت شریف ایران دارند که بسیار راهگشاست.
--------------
گزارش تصویری : جلسه نوزدهم دیماه 1397 شورای نگهبان - (معارفه آیت الله آملی لاریجانی)
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان