کد خبر: ۵۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۷- 29 December 2018
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:

آیت‌الله هاشمی شاهرودی نماد فداکاری و از خودگذشتگی بود

آیت‌الله محسن اراکی گفت: آیت‌الله هاشمی شاهرودی بعد از حضور در ایران در عرصه‌های علم و جهاد و فقه ایثارگری کرد و بعد از رحلت امام خمینی (ره) در رکاب مقام معظم رهبری بود که باید از این عزیز درس مقاومت، ایثار و علم‌آموزی را بیاموزیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم ختم آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی با بیان اینکه وقتی عالمی از دنیا برود ضایعه‌ای در دنیا ایجاد می‌شود که این ضایعه با هیج چیزی جبران نمی‌شود، گفت: آن مرحوم نماد دین کارگشا، حاضر در صحنه، دین خالی از تحریف و اسلام ناب محمدی (ص) بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: دعوای انبیاء با طاغوت از اول خلقت بر سر این بود که طاغوت می‌خواست خود را مالک و فرمانروای جهان بدانند. امروز آمریکا هم می‌گوید من فرمانروای عالم هستم. فرعون‌ها و طاغوت‌ها همیشه این ادعا را داشته‌اند.
آیت‌الله اراکی اظهار داشت: در جهانی که طاغوت دین را افیون ملت‌ها می‌دانست و دنیا را برای بشر  به جهنم بدل کرده بود، امام خمینی (ره) توانست دین را زنده کند.
وی با تاکید براینکه نتیجه حاکمیت کفر و طاغوت و تمدن غرب این است که حتی هوای نفس کشیدن را هم از بشر گرفته است، گفت: باید برای تبیین کامل حاکمیت دین خدا تلاش کنیم هرچند کارهای زیادی در این زمینه انجام شده است.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آیت‌الله هاشمی شاهرودی را یکی از قهرمانان تبیین نظام اسلامی در عرصه مدیریت کشور دانست و گفت: همه دانش اسلامی منتهی به حاکمیت خدا می‌شود و آن فقیه وارسته قهرمان تبیین نظام فقهی کارآمد و کارگشای جامعه بشر بود و ما باید از این فقیه الگو بگیریم.
آیت‌الله اراکی با اشاره به خدمات آیت‌الله صدر به انقلاب اسلامی ایران خاطرنشان کرد: زمانی که آیت‌الله صدر شاگرد خود یعنی آیت‌الله هاشمی شاهرودی را به ایران اعزام کرد همه گفتند که وی همه توان خود را در خدمت امام خمینی و اعتلای انقلاب اسلامی گذاشته است و با این کار مدرسه آیت‌الله صدر فانی در مدرسه بزرگ امام خمینی (ره) شد.
وی با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی شاهرودی نماد فداکاری و از خودگذشتگی بود، گفت: آن مرحوم بعد از حضور در ایران در عرصه‌های علم و جهاد و فقه ایثارگری کرد و بعد از رحلت امام خمینی (ره) در رکاب مقام معظم رهبری بود که باید از این عزیز درس مقاومت، ایثار و علم‌آموزی را بیاموزیم.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

مهدویت راهنمای زیست فردی و اجتماعی است

بازشناسی ماهیت و مؤلفه‌های قانون مدرن در نسبت با حکم شرعی

فیلم کامل نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۷ آبان ۱۴۰۴

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است