کد خبر: ۵۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۹- 04 November 2018
دکتر کدخدایی:

مردم در دفاع از نظام اسلامی همیشه حاضرند

سخنگوی شورای نگهبان با حضور در جمع راهپیمایان 13 آبان، گفت: مردم ما امروز نشان دادند در صحنه‌های دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حاضر هستند و تحریم و تهدید هیچ‌گاه نمی‌تواند مردم ما را به زانو دربیاورد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در حاشیه راهپیمایی 13 آبان و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مردم خوب ما در راه مبارزه با ظلم، ستم و جنایت، همیشه پیشگام هستند، گفت: مردم عزیزمان از آغاز مبارزات انقلاب اسلامی تاکنون در همه‌ی صحنه‌ها حضور مؤثر داشته‌اند و حضورشان در همه‌ی صحنه‌ها را همچنان حفظ کرده‌اند.
وی ادامه داد: امروز هم حضور پرشور مردم خوبمان مخصوصاً دختران و پسران جوان در راهپیمایی 13 آبان، بنده را تحت تأثیر قرار داد.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه طبیعتاً از مردم خوب مسلمان ما همین انتظار می‌رود که هرجا لازم باشد برای حفظ منافع مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران پیشگام باشند، تأکید کرد: مردم ما امروز نشان دادند در صحنه‌های دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حاضر هستند و تحریم و تهدید هیچ‌گاه نمی‌تواند مردم ما را به زانو دربیاورد.
دکتر کدخدایی در پاسخ به سؤالی درباره CFT و نظر شورای نگهبان در این مورد خاطرنشان کرد: شورای نگهبان در جلسات متعدد کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) را مورد بررسی قرار داد که بر این اساس ایراداتی از جهت مغایرت با موازین شرع مقدس و قانون اساسی و همچنین ابهاماتی وجود داشت که این موارد را در موعد مقرر به مجلس محترم شورای اسلامی اعلام کردیم.
وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی براینکه نتیجه بررسی CFT و ادامه کار چگونه خواهد بود، گفت: ادامه کار منوط به نظر مجلس شورای اسلامی است. باید ببینیم که مجلس انشاءالله چه اقدامی خواهد کرد. مجلس ایرادات را بررسی و اعلام‌نظر کند و مجدداً شورای نگهبان هم اعلام‌نظر خواهد داشت.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه دور جدید تحریم‌های اعمالی از سوی آمریکا چه میزان می‌تواند تأثیرگذار باشد؟ تصریح کرد: در طول 40 سال گذشته تحریم، حمله نظامی و حتی اغتشاشات داخلی را تجربه کردیم، طبعاً خوی استکباری آمریکا اجازه نمی‌دهد کاری غیر از این انجام دهد اما اگر با وحدت و توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین توجه به اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم، تحریم‌ها هیچ‌گونه تأثیری نخواهد داشت و از این مرحله نیز عبور می‌کنیم.
دکتر کدخدایی افزود: تحریم‌های آمریکا برخلاف تعهدات بین‌المللی و برخلاف موافقت‌نامه‌هایی است که پای آن را امضاء کرده‌اند که بر این اساس آبروی آمریکا از بین رفته است.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان همچنین خطاب به نسل امروز و دانش‌آموزان با بیان اینکه باید به منابع و توان داخلی تکیه کنیم، تأکید کرد: آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.
 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب «آشنایی با حقوق اساسی ایران» به زبان انگلیسی و روسی منتشر شد

اندیشه مهدویت و انتظار در روح انقلاب اسلامی نهادینه است

«ایمان راسخ و عمیق» تنها چیزی که انسان را در برابر هجمه‌ها بیمه می‌کند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ بهمن ۱۴۰۴

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: تعرض به جایگاه ولایت فقیه عبور از خط قرمز مردم است و عواقب سنگینی در پی خواهد داشت

دکتر کدخدایی: آمریکا باید در مراجع بین‌المللی پاسخگوی جنایت‌های اخیر باشد

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

سخنگوی شورای نگهبان: آزمون کتبی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۵ بهمن برگزار می‌شود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

بررسی «طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیازهای غذایی در شرایط جنگی و بحرانی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱ بهمن ۱۴۰۴