کد خبر: ۵۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۱- 28 August 2018
دکتر کدخدایی در مراسم اختتامیه‌ی کارگاه آموزشی شورای نگهبان:

شورای نگهبان باشگاه سیاسی نیست

سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان یک باشگاه سیاسی نیست و باید طبق موازین قانونی و حقوقی نظر بدهد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان دکتر کدخدایی، سخنگو و قائم مقام دبیر شورای نگهبان در پایان کارگاه دو روزه‌ی آموزشی این شورا ویژه‌ی اصحاب رسانه با اظهار خرسندی از حضور در جمع خبرنگاران گفت: استقبال خوب دوستان رسانه از کارگاه آموزشی شورای نگهبان طی این دو روز مایه‌ی خوشحالی است و از این بابت از شما عزیزان تشکر ویژه دارم و امیدواریم در نوبت های بعدی با کیفیت بهتری در خدمتان باشیم.
عضو حقوقدان شورای نگهبان با اشاره به اینکه مباحث مربوط به قانون و حقوق اساسی در دو دهه‌ی اول انقلاب مغفول مانده است، اظهار داشت: قانون اساسی که نتیجه‌ی همت و تأکیدات امام راحل و تلاشهای امثال شهید بهشتی بوده است و علی‌رغم اینکه کمتر از یک سال بعد از انقلاب تدوین شده است، به لحاظ محتوا دارای ظرفیت بالا و بسیار غنی است.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: ما هر وقت به قانون اساسی رجوع کردیم، بدون پاسخ نماندیم و اینکه هر از گاهی سخنانی مبنی بر اصلاح قانون اساسی شنیده می‌شود برای من خیلی قابل هضم نیست.
دکتر کدخدایی اضافه کرد: نقش امام(ره) همانند پیروزی انقلاب در تدوین قانون اساسی نیز بی بدیل بود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: در قانون اساسی ما، شورای نگهبان به عنوان نهاد ناظر ضامن اسلامیت قوانین است و این شورا به عنوان نهاد ناظرِ قوانین، پیش بینی شده است.
دکتر کدخدایی با اشاره به لزوم وجود سیستم‌های نظارتی، تصریح کرد: با وجود سیستم‌های نظارتی، مسلماً خطاهای اجرایی کمتر خواهد شد و در صورت فقدان این ساز و کار، جامعه به انحراف کشیده خواهد شد.
سخنگوی شورای نگهبان افزود: جامعه‌ای موفق خواهد بود که دارای نظام نظارتی صریح، شفاف و روشنی باشد.
وی با اظهار تعجب از سخن برخی افراد مبنی بر عدم وجود شورای نگهبان، گفت: گاهی گفته می‌شود شورای نگهبان را برای چه می‌خواهید، اجازه دهید مردم بروند همینطور رأی بدهند. سؤال من این است آیا می‌توانید کشوری را پیدا کنید که بدون نهاد نظارتی باشد. در همه جای دنیا مخصوصاً اروپا و آمریکا، نهادهای نظارتی مانند دادگاه قانون اساسی وجود دارد.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان خاطر نشان کرد: شورای نگهبان یک باشگاه سیاسی نیست و باید طبق موازین قانونی و حقوقی نظر بدهد.
دکتر کدخدایی در پایان ضمن تشکر از اداره کل روابط عمومی و پژوهشکده‌ی شورای نگهبان برای برگزاری این کارگاه، گفت: به همکاران اداره کل روابط عمومی پیشنهاد می‌کنم در نوبت های بعدی، ساز و کاری بیندیشند تا  کارگاه با آموزش‌های بیشتر و مباحث دقیق و تخصصی‌تر تشکیل شود.
در ادامه و به عنوان حسن ختام کارگاه آموزشی دو روزه، با حضور سخنگوی شورای نگهبان جلسه‌ی پرسش و پاسخی برگزار شده و به سؤالات حاضرین از سوی دکتر کدخدایی پاسخ داده شد.
گفتنی است کارگاه آموزشی شورای نگهبان ویژه‌ی اصحاب رسانه طی دو روز و در تاریخ های پنجم و ششم شهریور 1397 به همت اداره کل روابط عمومی و پژوهشکده‌ی شورای نگهبان و با همکاری مؤسسه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران برگزار شد.
---------------------
گزارش تصویری  کارگاه آموزشی«آشنایی با جایگاه و صلاحیت‌های شورای نگهبان»ویژه‌ی اصحاب رسانه
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

فردا؛ همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای» برگزار می‌شود

دکتر کدخدایی در دیدار میهمانان خارجی «همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»: آیت‌الله العظمی خامنه‌ای یک اندیشمند بزرگ در حوزه حقوق و آزادی‌ها است

بررسی‌های کارشناسی طرح هوش مصنوعی در شورای نگهبان آغاز شده است

میهمانان خارجی «همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با قانون اساسی و شورای نگهبان آشنا شدند

گزارش تصویری سفر سخنگوی شورای نگهبان به چهارمحال و بختیاری و دیدار با دانشگاهیان

سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشگاهیان چهارمحال و بختیاری: قانون اساسی «سند پیشرفت» و «میثاق ملی» است/ بن‌بستی در نظام حقوقی جمهوری اسلامی وجود ندارد

آثار و برکات جامعه الزهرا (س) گسترده و تأثیرگذار است

دکتر طحان‌نظیف: قانون اساسی تجلی آرمان‌های یک ملت است/ درخواست سخنگوی شورای نگهبان از دانشجویان برای مطالعه و ترویج قانون اساسی و مطالبه اجرای اصول آن

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد

گزارش تصویری نشست خبری «همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای»

پربازدید ها

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»