کد خبر: ۵۳۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۳- 14 August 2018
جلسه کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان رهبری به ریاست آیت‌الله جنتی در تهران برگزار شد.
در ابتدای این جلسه آیت‌الله جنتی رئیس کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان رهبری ضمن تبریک حلول ماه ذی‌الحجه و اعیاد این ماه شریف با انتقاد از برخی نابسامانی‌های اقتصادی و بروز مشکلات معیشتی برای مردم گفت: اوضاع امروز کشور از نظر مسائل اقتصادی و آشفتگی بازار به ویژه بازار سکه و ارز اسباب نگرانی است.
وی با اشاره به اینکه این شرایط موجب در تنگنا قرار گرفتن مردم در معیشت شده است، افزود: این وضعیت ممکن است برخی آسیب‌های اجتماعی را به دنبال داشته باشد، لذا همه به ویژه دولتمردان وظیفه دارند با دادن امید به جامعه برای اصلاح وضع موجود و بهتر شدن اوضاع اقتصادی کشور مثل اول انقلاب حرکت انقلابی کنند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: انقلاب اختصاص به سال 57 ندارد، در حال حاضر هم تمام ارکان نظام باید انقلابی باشند و امروز با یک حرکت انقلابی می‌توان اوضاع را اصلاح کرد و لازم است که واقعاً این حرکت شروع گردد.
آیت‌الله جنتی با تأکید بر اینکه دشمن تلاش می‌کند مردم را نسبت به نظام و آینده انقلاب نگران کند، گفت: آمریکا و دشمنان انقلاب اسلامی همیشه در حال توطئه بوده و اخیراً نیز در تلاش هستند مردم را برای شورش و تقابل با نظام تحریک کنند اما با کمک خداوند و همراهی مردم و مسئولان، دشمنان انقلاب بالاخص آمریکا این آرزو را به گور خواهند برد.
رئیس مجلس خبرگان اظهار داشت: مقام معظم رهبری مکرراً از نهادهایی مانند حوزه علمیه، خبرگان رهبری، شورای نگهبان و سایر دستگاه‌ها خواسته‌اند انقلابی باشند و انقلابی عمل کنند و اگر مردم از مسئولان، عمل انقلابی ببینند قطعاً پشتیبانی خواهند کرد و با دلگرمی پشت نظام خواهند ایستاد.
آیت‌الله جنتی در پایان ضمن قدردانی از اقدام انقلابی قوه قضائیه و تدبیر رئیس دستگاه قضا در برخورد قاطعانه با مفسدان اقتصادی گفت: لازم است دادگاه مفسدان و اخلالگران اقتصادی به صورت علنی برگزار شود؛ چراکه برگزاری دادگاه‌های علنی این افراد بر اعتماد عمومی جامعه اثر مثبت می‌گذارد و مردم را به انقلاب و نظام دلگرم می‌کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

ترسیم چراغ راه رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی از سوی آیت‌الله اعرافی /گسترش اسلام بر اساس اخلاق و معرفت بوده است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

قدردانی آیت‌الله جنتی از مواضع رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل/ جبهه مقاومت با الگوگیری از دفاع مقدس در برابر نظام سلطه ایستاده است

بیانیه سه کشور اروپایی علیه ایران بار دیگر ثابت کرد غرب ‌قابل اعتماد نیست

نتایج بررسی‌ پرونده ترور شهید سلیمانی تا یک ماه آینده اعلام می‌شود

بررسی «طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

دیدار مردم سیستان و بلوچستان با رهبری، ضدانقلاب را عصبانی کرد

سومین دوره رقابت شبیه سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

اتصال شورای نگهبان به سامانه ملی دسترسی آزاد به اطلاعات/ شورای نگهبان در مرحله پیش ثبت نام هیچ ورودی به بحث صلاحیت‌ها ندارد

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

نظر شورای نگهبان درباره لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی مازندران

نظر شورای نگهبان درباره لایحه تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای «قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ شهریور ۱۴۰۲

طرح «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل» و اساسنامه «سازمان هواپیمایی کشوری» تایید شد/ درهای شورای نگهبان به روی اشخاص، احزاب و جریان‌های سیاسی باز است

آیت‌الله جنتی: اجتماع اربعین پیروزی جبهه حق را سرعت می‌بخشد/ دشمنان نمی‌توانند مانع حرکت انقلاب اسلامی شوند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲