کد خبر: ۵۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۸۶ - ۰۹:۴۰- 13 June 2007
عضو فقهای شورای‌نگهبان:
حجت‌الاسلام و المسلمین مدرسی یزدی ، عضو فقهای شورای‌نگهبان در جمع پرسنل نیروی انتظامی استان مرکزی گفت: پرسنل نیروی انتظامی باید با تواضع و مهربانی با مردم رفتار کنند و درعین تواضع و مهربانی صلابت خود را هم داشته باشند.

وی با اشاره به سخنان گهربار حضرت‌علی (ع) از نیروهای نظامی و انتظامی به عنوان دژهای محکم ملت نام برد و گفت: امروز دشمنان اسلام و انقلاب این دژها را هدف قرار داده‌اند و ما باید در مقابل دشمنان هوشیاری خود را حفظ نمائیم.
مدرس حوزه علمیه قم افزود: اعمال و گفتار شما زیر ذره‌بین مردم است و به همین دلیل مسؤلیت شما عزیزان سنگین‌تر می‌شود.
وی با اشاره به این مطلب که نظام جمهوری اسلامی، یک نظام مستقل و عدالت‌خواه می‌باشد گفت: دشمنان نمی‌خواهند چنین نظامی در دنیا حاکم باشد.
حجت‌الاسلام و المسلمین مدرسی یزدی افزود: نیروی انتظامی علاوه بر ایجاد امنیت ظاهری باید امنیت باطنی را نیز حفظ کند و هنر نیروی انتظامی آنست که کسانی که قصد ارتکاب جرم را دارند شرایطی فراهم کنند که دست از ارتکاب جرم بردارند.
ایشان با ذکر این مطلب که اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی یکی از شرایط ایجاد امنیت باطنی در جامعه است گفت: امنیت ظاهری در هر جامعه در گرو ایجاد امنیت باطنی است.
عضو فقهای شورای‌نگهبان با تأکید بر انجام فریضه نماز به پرسنل نیروی انتظامی، سرچشمه همه پاکی‌ها را در نماز دانستند و اظهار داشتند، شمایی که آمران به معروف و ناهیان از منکر در جامعه هستید اگر به تزکیه خود نپردازید و خودتان را اصلاح نکنید در این مسیر موفق نخواهید شد و راز موفقیت و ایجاد اامنیت باطنی و تزکیه بطور قطع نماز می‌باشد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

آغاز اولین همایش نظارت انتخاباتی شورای نگهبان در مشهد/ وزرای کشور و اطلاعات میهمانان روز اول

تایید لوایح ایجاد مناطق آزاد سرخس، دوغارون و مازندران

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

امروز انقلاب اسلامی گفتمان مهدویت را در دنیا فریاد می‌زند

خون شهدا تضمین کننده راه انقلاب است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: برای تحقق ارزش‌های الهی در دوره انتظار باید مجاهدت کرد/ ضرورت برنامه‌ریزی برای مقابله با انحرافات فرهنگی

ترسیم چراغ راه رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی از سوی آیت‌الله اعرافی

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

پربازدید ها

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: اجتماع اربعین پیروزی جبهه حق را سرعت می‌بخشد/ دشمنان نمی‌توانند مانع حرکت انقلاب اسلامی شوند

قانون جدید انتخابات بر «شفافیت» و «پاسخگویی» تاکید دارد

دشمن همواره می‌خواهد در زمان انتخابات به جمهوری اسلامی ضربه بزند