کد خبر: ۵۲۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۸۶ - ۱۱:۳۵- 11 June 2007

رهبر معظم انقلاب : آمریکا، منفورترین دولت دنیا

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار آقای دانیل اورتگا رئیس جمهور نیکاراگوئه و هیأت همراه با تأکید بر اینکه روند غیرعادلانه مناسبات بین المللی به سوی اضمحلال و آینده ای کاملاً متفاوت پیش می رود، تصریح کردند: کشورها و ملتهای مستقل، مبارز و ضد سیاستهای آمریکا، با اتحاد و ایستادگی، موجب تقویت جبهه طرفدار عدالت در مناسبات بین المللی و تسریع در روند عادلانه شدن این مناسبات خواهند شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به نشانه های اضمحلال روند غیرعادلانه مناسبات بین المللی اشاره کردند و افزودند: یکی از نشانه ها این است که بعد از فروپاشی بلوک شرق و اتحاد جماهیر شوروی، امریکا که درصدد تشکیل امپراتوری تک محوری قدرت در جهان بود، به هدف خود نرسیده زیرا امروز امریکا منفورترین دولت در دنیاست.
رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص خاطرنشان کردند: رئیس جمهور امریکا به هر کشوری در آسیا، آفریقا، امریکای لاتین و خاورمیانه سفر کند با تظاهرات گسترده اعتراض آمیز مواجه خواهد شد و حتی در اروپا نیز اکنون با تظاهرات و خشم مردمی مواجه است و چنین مسئله ای هیچگاه در دنیا سابقه نداشته است.
حضرت آیت الله خامنه ای نشانه دیگر تغییر روند مناسبات غیرعادلانه بین المللی را قدرت گرفتن نهضت های ضد امریکایی به ویژه تشکیل نظام جمهوری اسلامی در ایران و قدرت روزافزون آن با وجود همه فشارها، دانستند و افزودند: در سالهای اخیر در امریکای لاتین، دولتهای ضد امریکایی یکی پس از دیگری بر سر کار آمدند و در هرکشوری از دنیای اسلام نیز اگر انتخابات برگزار شود، گروهها و اشخاصی رأی خواهند آورد که بیش از دیگران ضدامریکایی باشند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه تحقق مناسبات عادلانه بین المللی هدف مقدسی است که لازمه آن مجاهدت، امید و ایستادگی است، خاطرنشان کردند: هنگامی که در دنیا دو قدرت وجود داشت جمهوری اسلامی ایران با شعار نه شرقی و نه غربی مقابل آنها ایستادگی کرد و اکنون نیز ملت ایران در مقابل همه فشارها ایستاده است و خواهد ایستاد زیرا تنها راه رسیدن به قله های پیشرفت، تحمل سختی هاست.
ایشان همکاری میان کشورها و ملتهای مستقل و مبارز را ضروری خواندند و تأکید کردند: روابط جمهوری اسلامی ایران و نیکاراگوئه روابطی منطقی، متین و به نفع هر دو کشور است که باید بیش از پیش در همه زمینه ها گسترش یابد.
در این دیدار که آقای احمدی نژاد رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای دانیل اورتگا رئیس جمهور نیکاراگوئه با تأیید سخنان رهبر انقلاب اسلامی گفت: همانگونه که شما گفتید نشانه های اضمحلال قدرت تک قطبی امریکا آشکار، و شکست و نابودی امپریالیسم بیش از هر زمان دیگر نزدیک تر شده است و امروز امریکا در میان ملتها منزوی است.
وی با اشاره به رشد روزافزون حرکتهای ضد امریکایی در امریکای لاتین و روی کار آمدن دولتهای مخالف سیاستهای واشنگتن در این منطقه، خاطرنشان کرد: دولت امریکا اکنون در باتلاق عراق و افغانستان گرفتار شده ضمن آنکه حمایت مردم امریکا از دولت این کشور هم به شدت کاهش یافته است.
رئیس جمهور نیکاراگوئه افزود: در چنین شرایطی همکاری و ارتباط نزدیک دولتها و ملتهای مبارز برای تقویت بیش از پیش جبهه ضدامپریالیسم ضروری است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند

الگو‌ها و شیوه‌های فعلی تربیتی و فرهنگی پاسخگوی پیچیدگی‌ها و شرایط نسل جدید نیستند

انقلاب اسلامی، ایران را از بردگی آمریکا نجات داد

انتظار حقیقی بدون جهاد و ولایت معنا ندارد

در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و حوادث اخیر نقش مدیریت فقیه در جامعه اسلامی نمایان شد

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

کسانی که سپاه را گروه تروریستی می‌نامند، خودشان تروریست هستند

مهدویت، جان‌مایه، تئوری و هدایتگر انقلاب اسلامی است

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

کتاب عماد ملت، روایتی از تاریخچه عضویت حقوقدانان و فقهای شورای نگهبان منتشر شد