کد خبر: ۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۸۶ - ۱۶:۰۸- 02 June 2007

جدیدترین اظهارنظرهای شورای‌نگهبان

دکتر کدخدایی سخنگوی شورای‌نگهبان نتایج بررسی آخرین طرحها و لوایح ارسال شده به این نهاد را تشریح کرد.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی شورای‌نگهبان، وی در نشست خبری خود با خبرنگاران رسانه‌های جمعی گفت: "طرح دو فوریتی تمدید زمان جذب اعتبارات بند (27) تبصره (2) قانون بودجه سال 1385 کل کشور" و نیز "لایحه معاهده اساس روابط متقابل و اصول همکاریهای دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری بلاروس" در شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مغایر با موازین شرع و قانون‌اساسی شناخته نشد.
وی تصریح کرد: در مورد لایحه مدیریت خدمات کشوری علیرغم اصلاحاتی که در مجلس شورای‌ اسلامی بر روی برخی مفاد آن صورت گرفته باز هم برخی ایرادات شورای‌نگهبان باقی است. از جمله اشکال مواد (5)، (13)، (67)، (71)، (113)، (114)، (116)، 129 کماکان به قوت خود باقی است. اشکال مواد (74) و (121) نیز علیرغم اصلاحات به عمل آمده، رفع نشده است.
وی یادآور شد: "طرح دو فوریتی اصلاح تبصره (3) بند (3) ماده (80) قانون تأمین اجتماعی اصلاحی مصوبه 1376" نیز در شورا مورد بررسی قرار گرفت و از آنجایی که این طرح برای دولت بار مالی داشت و طرق جبران آن نیز معین نشده بود؛ مغایر با اصل 75 قانون‌اساسی شناخته شد. همچنین طرح "تسهیل اعطاء تسهیلات بانکی و کاهش هزینه‌های طرح و تسریع در اجراء طرحهای تولیدی و افزایش منابع مالی و کارآیی بانکها" نیز علیرغم اصلاح به عمل آمده، کماکان دارای اشکال قبلی بود و مورد تأیید شورا قرار نگرفت.
سخنگوی شورای‌نگهبان از بررسی اساسنامه‌هایی سه گانه در این شورا خبر داد و گفت: اصلاحیه اساسنامه سازمان توسعه تجارت ایران، اصلاحیه اساسنامه شرکتهای سهامی آب و فاضلاب روستایی استان و اصلاحیه اساسنامه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور (مادر تخصصی) نیز در شورا بررسی شد و هیچکدام مغایر با موازین شرع و قانون‌اساسی تشخیص داده نشدند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

خبر جدید سخنگوی شورای نگهبان: طرح «تشدید مجازات جاسوسی» و لایحه «ساماندهی پهپاد‌های غیرنظامی» تبدیل به قانون شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۹ مهر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی غیرقانونی است؛ ضرورت هوشیاری مسئولان در برابر توطئه‌های دشمنان/ جوانان جبهه مقاومت زوال قدرت‌های شیطانی را محقق خواهند کرد

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اگر روایات امام عسکری (ع) نبود، فقه نقصان بزرگی داشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان نظیف با خانواده شهید ناظر «محمد چناری»

دیدار با بستگان شهیدی که عاشق مادر و خانواده بود/ دکتر طحان نظیف: شهید «محمد چناری» افتخاری برای شبکه ناظران انتخاباتی است

ظرفیت‌های کلان حقوقی و فقهی برای تقویت نظام جمهوری اسلامی

پاسداشت سیدحسن نصرالله در ادامه مقاومت است

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله

روایت دکتر پروین از ۳ عنصری که عامل شکست دشمن بعثی شد

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: با تایید قانون، فرآیند تصویب بودجه در مجلس تغییر کرد/ ابهامات ۲ مصوبه مربوط به روز‌های جنگ کاهش یافت/ ورودی به انتخابات شوراها نداریم/ اتحاد مقدس رمز پیروزی در همه عرصه‌ها

عفو معیاری اخیر یک تصمیم حقوقی و اجتماعی هوشمندانه بود/ این اقدام نشان‌دهنده تدبیر قوه قضاییه در مدیریت جمعیت کیفری است

روایت دکتر پروین از ۳ عنصری که عامل شکست دشمن بعثی شد

تجلیل از شهید ناظر «محمدرضا زندی»؛ او که همراه با مردم در زلزله و کرونا بود و آخرین افتخارش نبرد با صهیونیست‌ها/ درخواست از فرزند شهید برای تداوم راه پدر با پیوستن به ناظران انتخاباتی

آیت‌الله جنتی: بیانات مقام معظم رهبری نقشه راه مواجهه با توطئه‌هاست/ دفاع مقدس ۱۲ روزه، تجلی ارزش‌های هشت سال جنگ بود

دکتر پروین از خبرگزاری فارس بازدید کرد

پیام تبریک دکتر طحان نظیف به مناسبت قهرمانی کشتی آزاد و فرنگی ایران

توئیت دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۴